Συνελήφθη ο πρώην διευθυντής της FEMA Brock Long

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τον πρώην Διευθυντή της FEMA Μπροκ Λονγκ τη Δευτέρα το πρωί, κατηγορώντας τον για συνωμοσία και προδοσία, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο Λονγκ, διορισμένος από τον Ντόναλντ Τραμπ μετά από σύσταση του Μάικλ Πενς, υπηρέτησε ως διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης μεταξύ 23 Ιουνίου 2017 – 8 Μαρτίου 2019, οπότε «παραιτήθηκε» εν μέσω κριτικής για χρήση επίσημων οχημάτων για προσωπική χρήση και ταξίδια.

Η πηγή μας είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ εβαλε στο στοχαστρο τον Λονγκ αφού έμαθε ότι πράκτορες υπό τις διαταγές του είχαν τρομοκρατήσει τους κατοικους του Χιούστον κατά τη διάρκεια του τυφώνα Χάρβεϊ το 2017.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Λονγκ αντιμετώπισε την πρώτη μεγάλη φυσική καταστροφή της θητείας του με τη μορφή του τυφώνα Χάρβεϊ. Δήλωσε ότι ο τυφώνας πιθανότατα θα καταγραφεί για το Τέξας ως «η χειρότερη καταστροφή που έχει δει η πολιτεία», με την περίοδο ανάκαμψης να αναμένεται να διαρκέσει «πολλά χρόνια».

Η άγνοια ή η αδυναμία του Λονγκ να ελέγξει τους υφισταμένους του συνέβαλε σημαντικά στον αριθμό των ζημιών και των νεκρών, είπε η πηγή μας.

Καθώς οι άνεμοι έσπασαν στέγες και γκρέμισαν τα τρέιλερ και η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, επιδρομείς πράκτορες της FEMA λεηλάτησαν πλημμυρισμένα σπίτια και βασάνιζαν τους κατοίκους που άντεξαν την καταιγίδα. Οι κακοποιοί της FEMA λεηλάτησαν μετρητά και όπλα, όπως θα έκαναν αργότερα υπό διαφορετική ηγεσία όταν ο τυφώνας Ίαν έπληξε τη νοτιοδυτική Φλόριντα.

Επιπλέον, η Γκεστάπο της FEMA μάζευε τους άστεγους, συμπεριλαμβανομένων ανάπηρων και άπορων βετεράνων, και τους μετέφερε σε μια φορτηγίδα της FEMA που ήταν ελλιμενισμένη στο λιμάνι του Χιούστον. Αυτοί που απήχθησαν δεν εθεάθησαν ποτέ ξανά και θεωρούνται νεκροί.

Όταν ο Τραμπ έμαθε για την εγκληματικότητα της FEMA, αντιμετώπισε τον Λονγκ, ο οποίος αρνήθηκε την ευθύνη και είπε ότι «αδίστακτοι πράκτορες» ειχαν«πάρει την κατάσταση στα χέρια τους». Μετά από μια μακρά συζητηση, ο Λονγκ υποσχέθηκε να παραδώσει τους δράστες στο κατώφλι του Τραμπ. Ο Τραμπ έδωσε 24 ώρες για να τους βρει - διαφορετικά θα αντιμετωπίσει ο ίδιος ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Αλλά ο Λονγκ διέφυγε.

«Γνωρίζουμε τώρα ότι ο Μπροκ Λονγκ έφυγε απο τη χωρα. Αγόρασε ένα εισιτήριο για το Μπουένος Αέριες και κρύφτηκε εκεί. Το καλύτερο που ξέρουμε, ήταν στην Αργεντινή μέχρι που προσπάθησε να επιστρέψει στις ΗΠΑ τη Δευτέρα. Αλλά ξέραμε ότι θα ερχόταν».

Οι Πεζοναύτες, πρόσθεσε, είχαν εντοπισει μια κατοικία στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας και εισήλθαν μέσα σε λιγα δευτερόλεπτα αφότου η UBER τον εφτασε στον προορισμο του. Το σπίτι, είπε η πηγή μας, ανήκε σε έναν μακροχρόνιο φίλο του Λονγκ, ο οποίος δεν έφτασε ποτέ στο κουδούνι της πόρτας.

«Όχι, όχι, δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Δεν έχω κάνει τίποτα», φέρεται να φώναξε ο Λονγκ καθώς οι πεζοναύτες τον φίμωσαν, δένοντας με χειροπεδες τους καρπούς και τους αστραγάλους του.

Η πηγή μας δεν ηθελε να πει πώς εμαθε ο στρατηγός Σμιθ έμαθε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Λονγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για τα οποία δεν θέλουμε να γνωρίζει η παράνομη διοίκηση», είπε, «Ο Μπροκ Λονγκ θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο». 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΥΣΤΗΣΕ" Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΜΆΙΚ ΠΕΝΣ,ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΑΜΕΡΙΚΉΣ.

    Ο ΠΕΝΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΉΤΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑΣ,ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ -ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ- ΚΙ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ,ΑΦΡΙΚΗ,Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ AND WHAT HAVE YOU....

    ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ,ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA KAI TOY FBI,ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΤΗΣ FEMA KAI ΤΗΣ DARPA ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΠΟΥΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ STATES ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΙΝΓΚΟΓΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ WEEKEND ME ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΛΗ.

    ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ,ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ USA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΘΆ'ΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΆ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ "ΖΩΑ".

    ΕΙΝΑΙΜΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ FEMA ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΊΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Α ΛΑ Dr. RASSID BUTTAR.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ".

    ΕΡΡΩΣΘΕΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΥΣΤΗΣΕ" Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΜΆΙΚ ΠΕΝΣ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ.Ο ΠΕΝΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΝΤΙΑΝΑΣ,ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑ,ΑΦΡΙΚΗ,Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ -ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ- ΠΟΥ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΕΡΝΕ DIPLOMATIC IMMUNITY ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA+FBI,ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ FEMA KAI DARPA,KYBEΡΝΗΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΧΑΛΑΡΟΥ WEEKEND ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΝΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ.ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣ.

    ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ,ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ,ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΙΝΓΚΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΊΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ 'ΖΩΩΝ ' ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝ ΗΜΑΣ .
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΝΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ FEMA KAI NA ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις