ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ Η "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ"...ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΗΔΕΣ....!!!


Το θρίλερ με

την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζιας από την Πολωνία στην Κω συνεχίζεται ωστόσο το ένα στοιχείο μετά το άλλο δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ενώ στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Κλειδί στην υπόθεση και νο1 ύποπτος είναι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί στις 12 Ιουνίου.

Το «στοιχείο» που δείχνει δολοφονία

Στοιχείο «κλειδί» που αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο είναι το κινητό της 27χρονης, το οποίο εντοπίστηκε τυχαία λίγο μετά τη μια το μεσημέρι  κοντά στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές από έναν πολίτη, ο οποίος το παρέδωσε στην αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται όντως για τη συσκευή της Αναστάζια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς από το κινητό που εντοπίστηκε έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM, ώστε να μην είναι δυνατόν ο εντοπισμός της τοποθεσίας του.

Τα ίχνη της κοπέλας έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και την είδαν τελευταία φορά να φεύγει με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Ενας κάτοικος της περιοχής είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή εκείνο το βράδυ.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξια, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πως γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ .
    ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ .ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΩΤΕΡΟ .
    ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ,ΑΥΤΑ ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ .ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ,ΧΑΣΙΣΙ.
    ΧΑΣΙΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ .
    ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ
    ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΕΤΣΙ .ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΑΖΑΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΜΗΠΩΣ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΤΗΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ,ΝΑ ΔΗΣ ,ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΧΕΡΙ ;
    ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΤΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ .ΘΑ ΣΕ ΦΑΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΩΜΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστόμαχε, αυτή και σχεδόν όλες οι άλλες που δεν θα αναφερθούν ποτέ απο τα συστημικά μήδια, πήγαινε γυρεύοντας. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις πήγαιναν για ναρκωτικά / ουσίες κλπ. Πιο σπάνια μιλάμε για σχέση ή απλά σε λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Σε κάθε περίπτωση, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα έξπυνα κινητά και τις ταινίες, που τους προβάλλουν ως φιλικούς και εξωτικούς. Όσον αφορά την δικαιοσύνη, τίποτα δεν θα γίνει, δεν θα τιμωρηθεί κανένας, ίσα ίσα τους δίνουμε θάρρος και τέτοια περιστατικά θα κλιμακωθούν και θα αυξηθούν προσεχώς. Ίσως για το καλό μας μπας και ξυπνήσει κανείς (αμφιβάλλω). Επιταχύντε την κατρακύλα.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις