Amazon, Starbucks και Adidas μεταξύ 40 εταιρειών για την πρόσληψη και εκπαίδευση 250.000 προσφύγων σε όλη την Ευρώπη.


Οι εταιρείες - στις οποίες περιλαμβάνονται η Amazon, η Accenture και η Adidas - έχουν δεσμευτεί να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν περισσότερους από 250.000 πρόσφυγες τα επόμενα τρία χρόνια.

Η φιλόδοξη δέσμευση, που ανακοινώθηκε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων στο Tent European Business Summit, σηματοδοτεί «το πιο σημαντικό σύνολο επιχειρηματικών δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί ποτέ για την προώθηση της οικονομικής ένταξης των προσφύγων», δήλωσε η Tent Partnership for Refugees, το δίκτυο πίσω από την κορυφή.

Κορυφαίες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Adidas, Accenture, Amazon, Hilton, PepsiCo και Starbucks έχουν δεσμευτεί να προσλάβουν άμεσα περισσότερους από 13.000 πρόσφυγες και να εκπαιδεύσουν περισσότερους από 86.000.

Η Amazon θα προσλάβει τουλάχιστον 5.000 πρόσφυγες και εταιρείες όπως η Accenture, η Indeed και η Microsoft έχουν δεσμευτεί να εκπαιδεύσουν περίπου 40.000.

«Όσον αφορά την απασχόληση, τους βοηθάμε με νομικές αμοιβές, συμβουλευτική, καθοδήγηση, προγράμματα κατάρτισης, τις δεξιότητες, τη γλώσσα, τη γλωσσολογία, τα πάντα, οτιδήποτε μπορούμε», δήλωσε ο J Ofori Agboka, ο οποίος ηγείται του Ανθρώπινου Δυναμικού της Amazon για τις παγκόσμιες δραστηριότητες.

«Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευση που δώσαμε σήμερα, η οποία αντανακλά τη συνεχή δέσμευση της Amazon να υποστηρίζει τους πρόσφυγες παγκοσμίως», δήλωσε ο Agboka.

Οι πρόσφυγες μπορούν «να ενισχύσουν το εργατικό δυναμικό και να καλύψουν τα κενά εργασίας»

Οι δεσμεύσεις των brands και των γραφείων στελέχωσης να προσφέρουν θέσεις εργασίας και να εκπαιδεύσουν τους πρόσφυγες θα «ενδυναμώσουν το εργατικό δυναμικό των εταιρειών, θα καλύψουν τα κενά εργασίας και θα τονώσουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες», είπε ο Maltz στο Euronews, ενώ θα παράγει επίσης «σημαντικό εισόδημα για τους πρόσφυγες σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο». 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η ΑΜΑΖΟΝ ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ .
    ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΜΠΑΚΣ .....ΜΜΜΜΜ ! ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ .
    ΧΑΖΑΡΟ ΕΒΡΑΙΛΑ -ΕΡΠΕΤΙΛΑ ,ΚΑΡΓΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι στη λίστα του "δεν αγοράζω" εδώ και καιρό. Άλλες έχουμε;

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις