ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ....!!!

 

Αντέδρασε

και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στη δήλωση της Λινού πως η επαγγελματική συμπεριφορά των ιδιωτών παιδιάτρων εξαρτάται αποκλειστικά από το ύψος των χρημάτων που λαμβάνουν.

Μετά τη σφοδρή αντίδραση των ιδιωτών παιδιάτρων στις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία υποστήριξε πως η επαγγελματική τους συμπεριφορά εξαρτάται αποκλειστικά από το ύψος των χρημάτων που λαμβάνουν, σήμερα πήρε θέση και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Στην ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρός του, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο Ιατρικός Σύλλογος κάνει λόγο για δήλωση που προσβάλει το σύνολο του ιατρικού κόσμου, καθώς «η πρωτόγονη διάκριση του «καλού» κρατικού γιατρού και του «κακού» ιδιώτη, την ώρα που η Υγεία αλέθεται στις μυλόπετρες της κομματικής, προεκλογικής διαπάλης, συμβάλει αρνητικά στην απαραίτητη συνεννόηση που χρειάζονται τα προβλήματα της Υγείας για την επιτυχή αντιμετώπισή τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΈΔΩΣΕ ΤΟ ΣΉΜΑ...
    ΓΙΑ ΦΡΆΓΚΑ !!!
    ΜΠΟΥΚΟΣΤΕ ΤΟΥΣ !
    ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΉ ΣΕΞΟΜΠΟΥΡΔΑ !
    ΟΠΌΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΌ !
    ΚΕΣΑΤΙΑ...
    ΧΏΡΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΔΙΑΒΟΛΙΑ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΗ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ,ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΗ ΚΑΙ Η ΛΙΝΟΥ ;
    Η ΠΟΙΑ ; Η ΛΙΝΟΥ .Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΑ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΡΕ ,ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h kori tis politikopoieitai stin ameriki kai i idia eina apo toys sixamenous loioksiologoyspoy ksepoulithikan gia mai karekla kai liga xrimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις