ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ...?


Οι ΗΠΑ ξεκινούν διαδικασία παραπομπής κατά του προέδρου Μπάιντεν

Η Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ αυτού με πλειοψηφία - 219 κατά 208.

Άρθρα παραπομπής θα σταλούν τώρα στις δικαστικές επιτροπές και στην επιτροπή εσωτερικής ασφάλειας. Η κατάσταση θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας.

Ο κύριος λόγος για την παραπομπή ήταν η ανακάλυψη δεδομένων για δεσμούς διαφθοράς μεταξύ του Μπάιντεν και της οικογένειάς του με την ουκρανική εταιρεία Burisma. 

Υποδεικνύεται επίσης η μη εκπλήρωση υπηρεσιακών καθηκόντων και η «αδυναμία προστασίας των συνόρων». 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΈΛΕΓΕ
    ΕΝΑ ΆΡΘΡΟ ΩΣ ΕΊΔΗΣΗ
    ΔΝΤ

    ΧΑΧΑΧΑΑΑ


    THE CHOSEN ONE !
    WWG1WGA





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ Παιδόφιλοι ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ: Οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο μας ελέγχουν επίσης όλα τα μεγάλα κυκλώματα παιδεραστών στον κόσμο με τη βοήθεια της CIA. Πρόεδροι, γερουσιαστές, μέλη του Κογκρέσου, Royal Bloodlines, ηθοποιοί, ελίτ εμπλέκονται όλοι στη σεξουαλική διακίνηση παιδιών 2 εκατομμυρίων παιδιών.

    8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ: Πρώην εκτελεστικό στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών και πρώην Πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης για την Ευρώπη επιβεβαιώνει ότι οι Ολιγάρχες που κυβερνούν τον κόσμο μας (Η Επιτροπή των 300) είναι παιδόφιλοι που ελέγχουν τα συστήματα παγκόσμιας σεξουαλικής διακίνησης παιδιών
    και ελέγχουν τον ΟΗΕ και το WEF .
    Η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 είναι η ίδια με την ατζέντα του Νταβός (WEF), αυτές οι ΜΚΟ εμπλέκονται και οι δύο στην παγκόσμια σεξουαλική εμπορία παιδιών.

    Η βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Άντριου, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μπιλ Κλίντον 26 αεροπορικά ταξίδια, η Χίλαρι Κλίντον, ο Έχουντ Μπαράκ, πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Λέον Μποτστάιν, πρόεδρος του Bard College, ο Γουίλιαμ Μπερνς, διευθυντής της CIA, ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Τέριε Ρόντ-Λάρσεν, σημείωσαν πρώην διπλωμάτης, Joshua Cooper Ramo, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FedEx, Ariane de Rothschild, πρόεδρος του Edmond de Rothschild Group.

    Γενικός σύμβουλος Goldman Sachs, Lawrence Summers, Alan Dershowitz, Emmy Taylor, Sarah Kellen, Eva Dubin, Glen Dubin, Jean Luc Brunel, Nadia Marcinkova, Marvin Minsky, Henry Jarecki, Naomi Campbell, Ron Eppinger, Stephen Hawking, Kevin Tuckers Ch, .

    Πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται ετησίως, 8 εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας. Εξαφανίζονται χωρίς καμία πληροφορία. Αυτή η εγκληματική ενέργεια πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά μας. Πρέπει να τους προστατεύσουμε. Η πιο αθώα αθωότητα τρομοκρατείται, βασανίζεται, πωλείται ως σκλάβος του σεξ και βιάζεται 10 φορές την ημέρα για χρόνια. Κι αν αυτό ήταν το παιδί σου;

    Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι Ολιγάρχες, ξέρουμε ποια είναι η Επιτροπή των 300, γνωρίζουμε τους ηγέτες του ΟΗΕ και του WEF, έχουμε τα ονόματά τους. Ως πότε θα τους αφήνουμε να κάνουν αυτό το κακό στα αθώα παιδιά μας; Τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα; Γιατί δεν θα ενεργήσετε; Κλείστε τα μάτια σας και δείτε τα δάκρυα και ακούστε τις κραυγές ενός 5χρονου κοριτσιού που κρατιέται κάτω και βιάζεται μέχρι να αιμορραγήσει.

    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ:Πρέπει να είμαστε ατρόμητοι και να κυνηγήσουμε όλες αυτές τις ελίτ παιδεραστές που ελέγχουν και λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα βασανιστηρίων, βιασμών, αδρενοχρώμων και δολοφονιών σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα στον κόσμο μας, αθώα παιδιά κατά εκατομμύρια πωλούνται για σεξ, βασανιστήρια και βιασμούς κάθε χρόνο και δεν γίνεται τίποτα γι’ αυτό, τίποτα. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σώσει εκατοντάδες παιδιά, φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν ένα εκατομμύριο γενναίοι άνδρες.

    https://twitter.com/writeexpress/status/1663196159274536960

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1659266933672353792

    https://twitter.com/politicsscorned/status/1668898150608941056

    ====
    ELITE-PEDOPHILIA-SYMBOLISM

    https://twitter.com/ezdubs_bot/status/1668489279562043392

    ΔΕΙΤΕ OΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ.
    ====
    Η εμπορία ανθρώπων θα υποφέρει πολύ μετά τις 4 Ιουλίου 2023, όταν η ταινία Sound of Freedom θα κυκλοφορήσει σε περίπου 3.150 κινηματογραφικές αίθουσες:
    Ο σκοπός αυτής της ταινίας είναι να βάλει τα φώτα της δημοσιότητας στο παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της εμπορίας ανηλίκων με την επιτυχή διανομή αυτής της ταινίας σε ένα παγκόσμιο κοινό.
    Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών. Αυτά τα εκατομμύρια αθώα παιδιά υποφέρουν καθημερινά αφάνταστους πόνους και βασανιστήρια και εμείς ως κοινωνία το επιτρέπουμε.

    https://invest.angel.com/freedom
    SOUND OF FREEDOM Official Trailer (2023)

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ημέρα σήμερα. Η εβραϊκή singular πάει εκλογές!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις