Το σημάδι των 40 μοιρών έχει φτάσει

 

Ο Βόρειος Πόλος

έχει μεταναστεύσει στο όριο των 40 μοιρών. Σύμφωνα με την έρευνα και τους υπολογισμούς του ιστότοπου Pole Shift News, αυτή είναι η στιγμή που θα μπορούσαν να αρχίσουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων πολύ μεγάλων σεισμών.

 

Έτσι, πότε ακριβώς τα πράγματα αρχίζουν να αυξάνονται δεν είναι ακριβώς γνωστό, θα είναι αυτόν τον μήνα, τον επόμενο μήνα, δύο μήνες, δεν είναι ακριβώς γνωστό. Γεγονός είναι ότι έχει φτάσει το όριο των 40 μοιρών και σύμφωνα με την έρευνά του, οι δραματικές αλλαγές της γης θα μπορούσαν να είναι επικείμενες. 

Ακολουθούν μερικοί συγχρονισμοί που πρέπει να έχετε κατά νου. το ντεμπούτο της ταινίας Barbie έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουλίου 2023, στην οποία εμφανίζεται μια ξανθιά με πόδια ύψους 6 πόδια.

 


 Αυτό μπορεί να είναι αυτό που είδε ο Joe Brandt στο όνειρό του. 

…Κάποια ξανθιά από χαρτόνι ήταν τυλιγμένη πάνω από τη μαρκίζα με το πόδι της να έχει μήκος έξι πόδια... 

Μπορείτε να διαβάσετε τις υπόλοιπες πληροφορίες και έναν απολογισμό για το πλήρες όνειρό του σε αυτές τις αναρτήσεις. 

Ο μέγας σεισμός της Καλιφόρνια: Το όνειρο του Τζο Μπραντ πρόκειται να εκπληρωθεί; 

Είναι καιρός για τον Μέγα Σεισμό της Ιαπωνίας και το Τελετουργικό Γέννησης του Αντιχρίστου στο Φράγμα Χούβερ; 

Έτσι, αν ο Τζο είδε την Barbie να είναι ντυμένη πάνω από την μαρκίζα, τότε ο Μέγας Σεισμός στην Καλιφόρνια θα μπορούσε να συμβεί κοντά ή μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. 

Ο Τζο προέβλεψε επίσης έναν μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία και την κατάρρευση του φράγματος Χούβερ πριν από τον μέγα σεισμό στην Καλιφόρνια, επομένως αυτά είναι τα προαπαιτούμενα γεγονότα που πρέπει να παρακολουθήσετε. 

Σχετικά με το Hoover? Η έρευνα δείχνει ότι μπορεί να εμπλέκεται σε ένα τελετουργικό γέννησης αντίχριστου. Μια κατάρρευση φράγματος Χούβερ παρουσιάστηκε στην ταινία San Andreas και κατέρρευσε από σεισμό 7,1 βαθμών. Επίσης, υπό το φως της επίθεσης στο φράγμα Kakhovka, θα είναι το Hoover το επόμενο; 

Συμπέρασμα: 

Υπό το φως των 40 μοιρών που έχει φτάσει και εάν η έρευνα είναι έγκυρη, τότε επίκεινται μεγάλοι σεισμοί. Και αν το όνειρο του Joe ισχύει και η Barbie ήταν αυτή που είδε στο Marquee, και αν συμβεί η κατάρρευση του φράγματος Hoover και η Ιαπωνία υποστεί μεγάλο σεισμό, τότε ο μέγα σεισμός στην Καλιφόρνια θα ήταν ο επόμενος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις