ΝΑΟΥΑΛ ΣΟΥΦΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ


Ο ύποπτος ρόλος της ιταλό-μαροκινής "ακτιβίστριας" Ναουάλ Σούφι... Το τηλέφωνο της το είχαν οι «μετανάστες»…. Γνωστή και βραβευμένη για τον αγώνα της κατά του Ασάντ, αλλά και υποστηριχτής του Ίσις..

Εξειδικευμένη στο συριακό και υπέρ της συριακής αντιπολίτευσης, η συγκεκριμένη κυρία εκτός ότι έχει βραβευτεί για τον αγώνα της κατά του Ασάντ, είναι και υποστηρίκτρια  του ISIS αλλά και των τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως η Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα.
Γνωστή για τις σχέσεις της με τον Σόρος αλλά και πολλούς άλλους διεθνιστές…Κατ΄ουσίαν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, συστρατευόμενη στο πλευρό του τούρκικου στρατού κατοχής στην εισβολή του στη Β Συρία..

Η Ναουάλ Σούφι ήταν συνεχώς σε επαφή με το πλήρωμα και το δουλεμπορικό κύκλωμα…..Άρα αυτό αποδεικνύει ότι γνώριζε εκ των προτέρων για το δρομολόγιο, από που ξεκίνησε, πως ξεκίνησε, τον προορισμό αλλά και τις συνθήκες. Λέτε να μην γνώριζαν οι αρχές; Φυσικά και γνώριζαν απλά δεν το απέτρεψαν.  
Καθόλα την διάρκεια τις διαδρομής ήταν αυτή που έδινε οδηγίες και μόνο όταν υποτίθεται ότι «στράβωσε» η δουλειά και λίγο πριν μπουν στον Ιταλικό χώρο ευθύνης,  ενήργησε.

Εντωμεταξύ το αξιοπερίεργο είναι ότι με το που έφτασαν οι πρώτοι επιζώντες ήδη είχαν ενημερωθεί συγγενείς και φίλοι που κατάφτασαν από διάφορα μέρη της Ευρώπης, οι όποιοι γνώριζαν από πρίν για το ταξίδι…
Κατά τα αλλά οι αρχές δεν γνωρίζουν τα κυκλώματα των διεθνιστών μέσα στην ΕΕ για τα οποία βγάζουν ευνοϊκές αποφάσεις, δεν γνωρίζουν για τις ΜΚΟ... Το ΔΟΥΛΕΜΑ πάει σύννεφο…

Στην Φώτο βλέπουμε την Ναουάλ Σούφι με σημαία του FSA. (Free Syrian Army .
Για όσους δεν γνωρίζουν το FSA είναι Σύριοι μισθοφόροι των Τούρκων που μάχονται εναντίον του Ασάντ, των Κούρδων αλλά και όλων όσων αντιστέκονται στον Τουρκικό επεκτατισμό. Χρηματοδοτούνταιαπό τον Ερντογάν όπως και οι αντίστοιχοι Λίβυοι επαναστάτες της αποσταθεροποίησης...

 

 

 

 

 

 

 

 


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις