Πούτιν: Δεν θα υπάρχει πια «Ουκρανία» – Η άμεση επέμβαση του ΝΑΤΟ δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε παρατηρήσεις σε τηλεοπτική συνέντευξη την Τετάρτη που ξεκαθαρίζουν: Δεν θα υπάρξει διαπραγματευτική διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δεν θα υπάρχει πλέον η επέμβαση του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Εξηγώντας σε έναν τηλεοπτικό παρουσιαστη γιατί η Ρωσία μπήκε στην Ουκρανία, έδειξε το Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ που σφυροκοπούνταν από πυρά πυροβολικού του Κιέβου επειδή αυτές οι δύο Περιφέρειες (κράτη) ήθελαν να αποσχιστούν από την Ουκρανία όπως έκανε η Κριμαία.

«Αναγκαστήκαμε να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε τον πόλεμο που ξεκίνησε η Δύση το 2014 με τη δύναμη των όπλων».

Ο Πρόεδρος Πούτιν στη συνέχεια συνέχισε με σχόλια που είναι εντελώς συγκλονιστικα. Αυτός είπε:

Και η Ρωσία θα τερματίσει αυτόν τον πόλεμο με τη δύναμη των όπλων, απελευθερώνοντας ολόκληρη την επικράτεια της πρώην Ουκρανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Ουκρανούς Ναζί.

Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Ο ουκρανικός στρατός των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα ηττηθεί, ανεξάρτητα από τα νέα είδη όπλων που θα λάβει από τη Δύση.

Όσο περισσότερα όπλα υπάρχουν, τόσο λιγότεροι Ουκρανοί και αυτό που ήταν η Ουκρανία θα παραμείνει.

Η άμεση επέμβαση των ευρωπαϊκών στρατών του ΝΑΤΟ δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η φωτιά του πολέμου θα τυλίξει ολόκληρη την Ευρώπη.

Φαίνεται ότι και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για αυτό».

Όταν ο Πούτιν είπε «Και η Ρωσία θα τερματίσει αυτόν τον πόλεμο με τη δύναμη των όπλων. . . απελευθερώνοντας ολόκληρη την επικράτεια της πρώην Ουκρανίας. . . δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. . .» Αυτό καθιστά σαφές ότι δεν θα γίνουν διαπραγματεύσεις. Αυτή η σύγκρουση θα τελειώσει με την πλήρη στρατιωτική ήττα της Ουκρανίας. Αλλά σε αυτή τη δήλωση, ο Πούτιν ανέφερε επίσης «την απελευθέρωση ολόκληρης της επικράτειας της πρώην Ουκρανίας. . .»
 

Η «πρώην Ουκρανία». Τέτοιες λέξεις μπορούν να σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: Δεν θα υπάρχει πια Ουκρανία!

Τι άλλο νόημα μπορούν να σημαίνουν οι λέξεις «πρώην Ουκρανία»;

Για να μην υπάρχει καμία ερώτηση για το ότι δεν υπάρχει πλέον «Ουκρανία», στην αμέσως επόμενη φράση του, ο Πρόεδρος Πούτιν το έκανε ρητά σαφές. Συνέχισε λέγοντας: «Όσο περισσότερα όπλα υπάρχουν, τόσο λιγότεροι Ουκρανοί και αυτό που ήταν η Ουκρανία θα παραμείνει».


Έπειτα, αντιμετώπισε ευθέως το ΝΑΤΟ λέγοντας «Ο ουκρανικός στρατός των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα ηττηθεί, ανεξάρτητα από τους νέους τύπους όπλων που λαμβάνει από τη Δύση».

Σαφώς, ο Πρόεδρος Πούτιν σηματοδοτεί στη Δύση ότι ανεξάρτητα από τα όπλα που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία, η Ρωσία θα κερδίσει.Τι σας λέει, λοιπόν, Αυτό για τα όπλα που είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει η Ρωσία; Οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι θα καταλάβουν ότι σημαίνει οτιδήποτε όπλο Χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί, δηλαδή πυρηνικά.

Αλλά τα επόμενα λόγια του Προέδρου Πούτιν ήταν πιο συγκλονιστικά. Συνέχισε λέγοντας «Η άμεση επέμβαση των ευρωπαϊκών στρατών του ΝΑΤΟ δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα». Τι σας λέει αυτό? Λέει στους περισσότερους σκεπτόμενους ανθρώπους ότι η Ρωσία Ξέρει ήδη ότι το ΝΑΤΟ πρόκειται να επέμβει άμεσα και ότι η Ρωσία είναι ήδη προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παιδιά, αυτό σημαίνει ότι θα πάμε στον πραγματικό τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ο Πρόεδρος Πούτιν το κατέστησε ρητά σαφές όταν πρόσθεσε αμέσως «Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η φωτιά του πολέμου θα τυλίξει ολόκληρη την Ευρώπη».

 «Η φωτιά του πολέμου θα τυλίξει ολόκληρη την Ευρώπη». Παγκόσμιος πόλεμος.

Τώρα, πιθανότατα αναρωτιέστε: "Γιατί δεν το ακούω από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;" Απλό: Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να το ξέρετε. Σε θέλουν ανενημερωτο και αδαή. Έτσι, όταν συμβούν όλα αυτά, θα τρομάξετε και θα ψάχνετε (σε αυτούς) για απαντήσεις.

 Και τι θα σου πουν; Όποια προπαγάνδα θέλουν είπαν οι άνθρωποι που το ξεκίνησαν.

Οι άνθρωποι στην κυβέρνησή μας στις ΗΠΑ ξεκινούν κυριολεκτικά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, πιθανότατα θα γίνει πυρηνικός και θέλουν εσύ να είσαι χαζός και χαρούμενος.

Σκοπεύετε να τους πιστεψετε ή σκοπεύετε να σταματησετε την κόλαση για να προσπαθήσετε ίσως να αποφύγετε αυτό που έρχεται;

Ό,τι κι αν επιλέξετε, λάβετε υπόψη το εξής: Χθες, το νομοθετικό σώμα της Ουκρανίας ενέκρινε στρατόπεδα στρατιωτικής εκπαίδευσης παιδιών. Μεταξύ των εκπαιδευτών υπάρχουν ήδη έμπειροι 16χρονοι που εκπαιδεύουν 12χρονους νεοσύλλεκτους να πολεμούν.

Η Ουκρανία τώρα συντάσσει και εκπαιδεύει 12χρονα αγόρια για να πολεμήσουν .

Τι είδους τέρατα είναι αυτοί οι άνθρωποι της ουκρανικής κυβέρνησης; Ίσως είναι καλύτερα να μην υπάρχει πια η Ουκρανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις