ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΧΩΡΑ....!!!


 Την οργή των Πολωνών

έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από παράνομους μετανάστες στην Κω, με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέσκι να ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο, ώστε να δικαστεί με τους πιο αυστηρούς νόμους. 

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή» έγραψε στο Twitter ο Πολωνός πρωθυπουργός.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οπως αντιλαμβανεστε το να ζηταει ενας Νεοταξιτης Πρωθυπουργος  απο εναν αλλο Νεοταξιτη Πρωθυπουργο να του δωσει εναν εγκληματια να τον δικασει στη χωρα του οπως του αρμοζει γιατι προφανως δεν εχει καμια εμπιστοσυνη στην ντοπια δικαιοσυνη σημαινει οτι ειμαστε πολυ κοντα στον πατο του βαρελιου...

Αλλωστε και στην υπολλοιπη Ευρωπη ολοι εχουν κοστολογησει την αξιοπρεπεια και την περηφανεια μας και ξερουν πολυ καλα οτι τα εχουμε πουλησει εδω και καιρο σε τιμες ευκαιριας....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΛΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΊ"...ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ !
    ΑΣΤΑ ΣΆΠΙΑ...
    ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!
    ΌΧΙ ΑΡΠΑ ΚΌΛΑ

    ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΙΔΕΣ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mετά λένε να μην είμαστε ρατσιστές προς τους δύσμοιρους μετανάστες... Φυσιογνωμικά και μόνο που βλέπεις αυτό το βλήμα θέλεις να προχωρήσεις σε «ταλιμπανικές» πράξεις... Η μόνη λέξη που χρειάζεται να μπει στο μυαλό κάθε πατέρα και μητέρας για τα παιδιά τους είναι ΑΥ-ΤΟ-ΠΡΟ-ΣΤΑ-ΣΙΑ! Ας καταλάβουν (αν μπορούν και θέλουν βέβαια) οι όψιμοι 50άρηδες και πάνω ότι δεν ζούμε την εποχή που οι παπούδες ή/και γονείς μας άφηναν το κλειδί στην πόρτα και κοιμόντουσαν ξέγνοιαστοι και ήρεμοι. Ναι, υπάρχουν και πολλά ελληνικά τομάρια που θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την αποτρόποαια πράξη στο κορίτσι αυτό. Πλέον, όμως, με την αλλοίωση του πληθυσμού να είναι γεγονός και τα νέα ήθη και έθιμα που φέρνουν αυτοί οι βάρβαροι λαοί (κατά βάση λόγω θρησκείας και καταπιεστικής ζωής στις χώρες τους), η κατάσταση περνάει από το επίπεδο της διαβίωσης σε εκείνο της Ε-ΠΙ-ΒΙ-Ω-ΣΗΣ. Άρα, όσο μπορείτε αυτο-προστατευτείτε εσείς και τα παιδιά σας, διότι όπως ο Πολωνός πρωθυπουργός ξέρει καλύτερα από τον καθένα/καθεμία από μας η Ελλάδα είναι επισήμως μία παροικία και μόνον όταν πέσει εντολή από πολύ άνωθεν γινόμαστε ξαφνικά «Κράτος-Δικαίου». Πάντως, είναι να συμφωνεί κανείς με τον sinomosiologo και κάποιους άλλους γνώστες της πραγματικότητας πίσω από την κουρτίνα: το 2025 είναι το κρίσιμο έτος.

    Εί ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ' ημών. Οψόμεθα λίαν συντόμως!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημαντικη διαφορα. Ο ενας εθνικιστης και ο αλλος αντινατιβιστης

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις