ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....?

ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Βίντεο από

ανθρώπους που εντοπίζουν τον στρατό στις πόλεις τους. 

Ο στρατος του Καναδά και ο στρατός του Μεξικού κάνουν το ίδιο.



Αυτά είναι όλα τα βίντεο που τραβήχτηκαν την τελευταία εβδομάδα…

Τα περισσότερα τραβήχτηκαν πριν από λιγότερο από 48 ώρες.



Ακόμη και οι ηλεκτρικές εταιρείες έχουν φορτηγά που προετοιμάζονται για αυτό που λένε στους ανθρώπους ότι είναι «μια μεγάλη καταιγίδα που έρχεται»

 

Προφανως κατι περιεργο συμβαινει μιας και δεν ειχε προγραμματιστει καποια μεγαλη ασκηση

που να δικαιολογει τετοιες μετακινησεις....

Επισης ειναι αξιοσημειωτο πως μετακινησεις στρατου κι αεροποριας συμβαινουν σε πολλες πολιτειες

περιπου 27 και κανενας Αξιωματουχος δε δινει καποια εξηγηση...






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ20 Ιουνίου, 2023 13:27

    Όπως έχω πει και σε σχόλια στο παρελθόν, μέσα στον Ιούλιο προετοιμάζουν κατάρρευση του δυτικού τουλάχιστον χρηματοπιστωτικού συστήματος. 28 Ιουνίου οι τράπεζες της ΕΕ πρέπει να επιστρέψουν στην ΕΚΤ ότι δανείστηκαν επί COVID. Οι Ελληνικές τράπεζες πρέπει σε αυτή την ημερομηνία να επιστρέψουν περίπου 50 δις (που πιθανότατα δεν τα έχουν). 2 ημέρες αργότερα στις 30 Ιουνίου γίνεται η μετάβαση από το σύστημα υπολογισμού των επιτοκίων παραγώγων LIBOR στο σύστημα SOFR. Όλες οι προσομοιώσεις που έχουνε γίνει, δείχνουν ότι η πυραμίδα των παραγώγων παγκοσμίως που εκτιμάται μεταξύ 600 τρίς και 2 τετράκις εκατομμύρια δολάρια καταρρέει όταν γίνει αυτή η μετάβαση. https://www.youtube.com/watch?v=C8fnAHAkWI0 (κοιτάξτε για την ημερομηνία που γίνεται αυτή η μετάβαση στο 2:50). Στην Ελλάδα όπως έχουν πει και πολλοί γέροντες, τον Ιούλιο εν μια νυκτί θα καταρρεύσουν οι τράπεζες και θα κατασχεθούν οι όποιες καταθέσεις.
    https://katohika.gr/ellada/otan-ginei-i-chreokopia-tis-ellados-o-gerontas-den-tha-zei/
    Για 40 μέρες όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά και θα περάσουμε άγρια νηστεία (πείνα). Μετά θα ανοίξουν οι τράπεζες και θα μας δώσουν ψηφιακό νόμισμα CBDC το οποίο όμως θα έχει ελάχιστη αξία. Μετά θα περάσουμε άλλους 6 μήνες πιο ήπιας πείνας. Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά αλλά με το νέο νόμισμα ο κόσμος δεν θα έχει αγοραστική δύναμη.
    https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac/
    Η λύση είναι να μαζέψει κανείς τρόφιμα και πόσιμο νερό για 40 μέρες - 8 μήνες, και ότι χρήματα έχει κάποιος να τα μετατρέψει σε χρυσό και ασήμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις