Ο Τσίπρας λέει ότι λένε οι Τούρκοι...ποια συμφεροντα υπερασπιζεται....?


Έχουμε εξηγήσει εκατοντάδες φορές

ποιοι έστησαν τον κομμουνισμό και για ποιο λόγο..δες “Κάρλ Μάρξ”


Εχουμε εξηγήσει εκατοντάδες φορές ότι ο ιδρυτής του ΚΚΕ ήταν ένα όβριο δεκανίκι της σιώνας με καταγωγή από την Βουλγαρία.


Εχουμε εξηγήσει πόσο εθνοπροδότες είναι και με ιστορικές αποδείξεις που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ.


Εχουμε εξηγήσει ποιοι πλήρωναν τα κομμούνια να σφάζουν στον εμφύλιο τα αδέλφια τους Ελληνες και με ποιο συμφέρον.


Εχουμε εξηγήσει ποιοι είναι οι κομμουνιστές και πόσο τεράστια είναι η καταστροφή που έχουν επιβάλει στα άδεια μυαλά των αριστερών ελληνόφωνων μαριονετών.


Εχουμε εξηγήσει ότι μιλάνε ελληνικά και τους πληρώνει ο Έλληνας με το αίμα του και ακόμη έχουν το θράσος να μας ξεπουλάνε, όπως ο Χαβαναγκίλας Αλέξη.


Εχουμε εξηγήσει, , ότι ο Έλληνας και ο ελληνικός λαός είναι νεκροζώντανος, εκτός απο λίγους που είναι έτοιμοι για αυτό που έρχεται.


Εχουμε εξηγήσει ότι το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και εαν είσαι πραγματικός Έλληνας πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις έναν τεράστιο αγώνα γιατί η χρονιά θα είναι τόσο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ που θα ξυπνήσουν και οι βλαμμένοι (με βλάβη στο ΝΟΥ), που τρυπήθηκαν με κομμουνιστική ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.


Εχουμε εξηγήσει ότι το καθεστώς στην Κίνα είναι το ιδανικό και μοναδικό μοντέλο διακυβέρνησης της ανθρωπότητας, ένα στυγνό κομμουνιστικό καθεστώς που αφανίζει με Υποχρεωτικά Μέτρα κατα το δοκούν όλους τους βλαμμένους και κοιμησμένους πολίτες.

Απολαύστε τον Χαβαναγκίλα στο βίντεο να μιλάει τα τουρκικά και ο ελληνικός λαός να τον πληρώνει στην εθνοπροδοσία. Αν είσαι κομμούνι ή πασόκος και μας διαβάζεις (που δεν νομίζουμε να έχεις τέτοια αντίληψη) χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο και ζήτα συγχώρεση απο τον πραγματικό εαυτό σου. Η Ελπίδα έρχεται…

Ο Τσίπρας λέει ότι λένε οι Τούρκοι, ότι υπάρχει Τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μια ερώτηση με ταλανίζει εδώ και καιρό και να η ευκαιρία : "Εχουμε εξηγήσει ότι το καθεστώς στην Κίνα είναι το ιδανικό και μοναδικό μοντέλο διακυβέρνησης της ανθρωπότητας, ένα στυγνό κομμουνιστικό καθεστώς που αφανίζει με Υποχρεωτικά Μέτρα κατα το δοκούν όλους τους βλαμμένους και κοιμησμένους πολίτες."
    Ωραία μέχρι εδώ , αυτο το καθεστώς πως συνεργάζεται με την Ρωσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω απάντηση στο ερώτημά σου , όμως δυστυχώς, το ίδιο ακριβώς απασχολεί και μένα.

      Διαγραφή
  2. ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΚΤΟΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΗΔΗ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΟΠΟΥ ΕΔΕΧΘΗ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΠΡΟΔΕΡΜ ΞΕΚΩΛΟΔΕΡΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΕΝΑ ΕΡΝΤΕΡΟΥΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΕΜΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΛΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟΝ ΑΚΑΝΕ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ ΤΟΤΕ...ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΕΣΠΡΩΧΝΕ,ΤΟ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ,ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΆΒΗ ΤΟ ΔΙΑΟΛΙ ΕΤΟΥΤΟ;

    ΣΠΡΩΞΕ ΣΠΡΩΞΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ,ΓΙΝΕ "ΑΝΤΡΟΥΑΣ" ΜΙΚΡΟΥΛΗ,ΑΝΤΡΟΥΑΣ ΧΥΔΑΙΟΣ,ΔΕΙΛΟΣ!

    ΓΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΕ;ΤΙ ΜΩΡΌ ΧΑΖΟΠΡΑΜΑ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟ;

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις