Το FBI εμπλέκεται σε «Κατασχέσεις Αστικών Περιουσιακών Στοιχείων» σε υποστηρικτές του Τραμπ

 


Καθώς ο οικοδεσπότης του Fox News, Brett Bair, εκανε ερωτήσεις στον διευθυντή του FBI Christopher Wray σε μια συνέντευξη της Τρίτης το απόγευμα, επικροτώντας σιωπηρά τα φανταστικά του επιτεύγματα, πράκτορες υπό τις οδηγίες του Wray διεξήγαγαν έναν εκδικητικό οικονομικό πόλεμο εναντίον των συντηρητικών που αντιτίθενται στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Το παραρτημα Λευκα Καπελα των Η.Π.Α. είπε ότι το FBI - με τη βοήθεια των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου στις Κόκκινες Πολιτείες - έχει βάλει στο στόχαστρο τους υποστηρικτές του Τραμπ χρησιμοποιώντας μια πρακτική που ονομάζεται "κατάσχεση πολιτικών περιουσιακών στοιχείων", σύμφωνα με την οποία αντισυνταγματικοί νόμοι επιτρέπουν στις αρχές επιβολής του νόμου να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία, χρήματα ή αλλα περιουσιακά στοιχεία, εάν η αστυνομία απλώς πιστεύει ότι συνδέεται με εγκληματική δραστηριότητα. Η αστυνομία δεν χρειάζεται να υποβάλει κατηγορίες ή ακόμη και να αποδείξει την ενοχή σε αυτές τις περιπτώσεις πριν κατασχέσει και κρατήσει περιουσία, και δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να πάρει η αστυνομία. Ο ομοσπονδιακός νόμος περί κατασχέσεων δίνει στις αρχές επιβολής του νόμου ισχυρό νομισματικό ενδιαφέρον για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ισότιμης κατανομής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι πολιτειακές και τοπικές αρχές επιβολής του νόμου που παραδίδουν κατασχεθείσα περιουσία στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορούν να εισπράξουν έως και το 80 τοις εκατό των εσόδων κατάσχεσης. Επιπλέον, η ομοσπονδιακή νομοθεσία δεν απαιτεί τη συλλογή ή την αναφορά δεδομένων σχετικά με κρατικές, τοπικές ή ομοσπονδιακές κατασχέσεις.

Οι αστυνομικοί το αποκαλούν πολύτιμο εργαλείο για τον περιορισμό της διακίνησης ναρκωτικών και όπλων. Οι συνταγματικοί δικηγόροι, από την άλλη πλευρά, λένε ότι οι νόμοι περί κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων προωθούν «νομιμοποιημένη κλοπή».

"Είναι αστυνόμευση με διάκριση για το κέρδος", δήλωσε ο Master Chief Bradley D. Earl των Η.Π.Α. Πρόγραμμα Νομικής JAG του Ναυτικού. «Ένα θύμα τεκμαίρεται ένοχο και πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του για να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία και μετρητά — μια δικαστική διαδικασία που ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά. Και τώρα έχουμε ουσιαστική απόδειξη ότι οι ομοσπονδιακοί έχουν στρατολογήσει αρχές επιβολής του νόμου σε συντηρητικές πολιτείες για να κυνηγήσουν υποστηρικτές του προέδρου Τραμπ».

Πρόσθεσε ότι η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έμαθαν για την αύξηση των κατασχέσεων πολιτικών περιουσιακών στοιχείων από το FBI "5th Columnists", έναν αυξανόμενο αριθμό πρακτόρων που έχουν αποκηρύξει το καθεστώς και έχουν ορκιστεί να ανατρέψουν την εγκληματική επιχείρηση του Merrick Garland και του Christopher Wray. Ο Αρχηγός Διοίκησης Earl μας παρέπεμψε σ εναν τετοιο πρακτορα, ο οποίος συμφώνησε να σχολιάσει υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Έχω αφηγηθεί δύο περιπτώσεις όπου οι ομοσπονδιακοι βοήθησαν "κακους μπάτσους" σε πόλεις του Τέξας.

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο 64χρονος Ντίλμπερτ Κάμινγκς, ένας συνταξιούχος που μόλις είχε πουλήσει την επιτυχημένη επιχείρησή του με υδραυλικά, οδηγούσε το Ford F-250 του κατά μήκος της State Highway 35 —μια μεγάλη λεωφόρο— όταν ένα περιπολικό του Τμήματος Αστυνομίας του Ώστιν τον σταμάτησε για παραβίαση του νόμου για τις πινακίδες κυκλοφορίας του Τέξας, ισχυριζόμενος ότι η πίσω πινακίδα του «παραποιηθηκε». Ένας λεκες λασπης έκρυψε έναν μόνο αριθμό. Οι αξιωματικοί σχολίασαν αυτοκόλλητα προφυλακτήρων και χαλκομανίες παραθύρων—Trump 2024, I Stand With Trump, Drain the Swamp, Carry Like It's 1776, God Bless America, We the People, You Can Pry My Rifle from My Cold, Dead Hands, κ.λπ.— και ρώτησε τον Κάμινγκς αν σχεδίαζε να ψηφίσει Τραμπ το 2024.

Ο κ. Κάμινγκς διεκδίκησε το συνταγματικό του δικαίωμα να σιωπά, λέγοντας ότι δεν απαντα σε ερωτήσεις, αν και παρείχε την άδεια, την εγγραφή και την απόδειξη ασφάλισης. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα τουφέκι τύπου AR να κρέμεται από το πίσω παράθυρο του φορτηγού – Το Τέξας δεν έχει νόμους σχετικά με τη μεταφορά μακριών όπλων (τουφέκια ή κυνηγετικά όπλα) σε μηχανοκίνητα οχήματα. Αλλά οι αστυνομικοί φέρεται να είπαν: «Αν σου αρέσουν τα όπλα, πρέπει να αγαπάς τον Ντόναλντ Τραμπ», και μετά ρώτησαν αν ο κ. Κάμινγκς είχε μετρητά ή ναρκωτικά στο όχημα και ζήτησαν άδεια να το ψάξουν

 Ο κ. Κάμινγκς επικαλέστηκε το δικαίωμά του στην 4η Τροποποίηση, το οποίο υποτίθεται ότι προστατεύει τους πολίτες από αδικαιολόγητες έρευνες και κατασχέσεις. Οι Συνταγματικές του γνώσεις εκνεύρισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν ενώ κάλεσαν κλιμάκιο Κ-9 για έλεγχο του οχήματος για ναρκωτικά. Όταν ο σκύλος και ο χειριστής έφτασαν 20 λεπτά αργότερα, δεν ήταν μόνοι. Ένα μαυρο σεντάν με ένα ζευγάρι ειδικών πρακτόρων του FBI παρκαρισμένο πίσω από το περιπολικο του αξιωματικού K-9. Όλοι μίλησαν με σιγανους τόνους προτού ο χειριστής σκύλων περπατήσει τον σκυλο γύρω από το φορτηγό του κυρίου Κάμινγκ. Όπως ήταν φυσικό, ο σκύλος ειδοποίησε και καθώς οι αστυνομικοι στέκονταν στο βάθος, λεηλάτησαν το φορτηγό, πετώντας τα υπάρχοντα του κ. Κάμινγκς στην άκρη του δρόμου. Βρήκαν ένα αυτοκόλλητο «WWG1WGA» στο ντουλαπάκι του και ρώτησαν αν ήταν ένας από «αυτούς τους ανθρώπους». Η αστυνομία του Ώστιν συνέχισε να τραμπουκίζει το όχημα και βρήκε επτά 1 ουγκιά χρυσού στην κεντρική κονσόλα. Έδειξαν το χρυσό και το αυτοκόλλητο στους ομοσπονδιακούς, οι οποίοι έγνεψαν καταφατικά αλλά δεν είπαν τίποτα.

Οι αστυνομικοί είπαν στον κ. Κάμινγκς ότι το φορτηγό του, το τουφέκι και ο χρυσός θα κατασχεθουν μέχρι να αποδείξει στο δικαστήριο ότι δεν εμπλέκεται στην αγορά και πώληση παράνομων ναρκωτικών. Η διαμαρτυρία του έπεσε στο κενό. είπε ότι είχε μετατρέψει μετρητά σε χρυσό επειδή ήταν ένα «ασφαλές περιουσιακό στοιχείο» και τα έφερνε στην κόρη του στο Ντάλας, η οποία χρειαζόταν τα κεφάλαια για να κλείσει την πώληση σε ένα νέο σπίτι.

Έμεινε στον αυτοκινητόδρομο καθώς ένας οδηγος ρυμουλκούσε το όχημά του. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

«Το FBI βλέπει τον Τραμπ ως μεγάλη απειλή και η απογοήτευση της βάσης του θεωρείται τεράστια επιτυχία», είπε ο πληροφοριοδότης του FBI. «Ο Ρέι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και μισεί τον Τραμπ τόσο πολύ που θα κυνηγά οποιονδήποτε μπορεί να έχει στο πλευρό του Τραμπ. Έχει εμμονή με τον Τραμπ. Είναι μανιακός».

Στις 22 Φεβρουαρίου, δώδεκα πράκτορες του FBI ντυμένοι με εξοπλισμό τακτικής και οπλισμένοι με αυτόματα τουφέκια κατέβηκαν στο σπίτι —ένα ετοιμο διωροφο σε 20 στρέμματα γης— ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που είχε κρεμάσει τα πανό «Dark Brandon» και «Trump-Lake 2024». τον φράχτη που περιβάλλει την ιδιοκτησία τους στο Χιούστον. Οι πρακτορες του FBI γκρέμισαν τις σημαίες του Τραμπ προτού καταπατήσουν παράνομα την ιδιοκτησία και σκοτώσουν τα σκυλιά των ιδιοκτητών του σπιτιού. Κατηγόρησαν το ζευγάρι στα 70 του ότι πετούσε drones πάνω από ομοσπονδιακά κτίρια, λέγοντας ότι είχαν πιθανή αιτία να εισέλθουν στην οικια άνευ ενταλματος. Οι ομοσπονδιακοί βρήκαν και κατέσχεσαν 63 χιλιάδες δολάρια σε μετρητά, τις οικονομίες ζωής του ζευγαριού, επειδή ο σύζυγος και η σύζυγος δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι τα χρήματα δεν αποκτηθηκαν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Το ζευγάρι είπε ότι δεν είχαν drones και δεν είχαν ιδέα για τι μιλούσε το FBI, αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Τους είπαν να πανε στο δικαστήριο, αλλά προειδοποιήθηκαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τους βάλει σε «πρόσθετες λίστες».

Η πηγή μας στο JAG είπε, «Αυτό συμβαίνει ευρέως αυτή τη στιγμή. Αν υποστηρίζεις τον Τραμπ, έχεις ενα στόχαστρο στην πλάτη σου. Ο Μπάιντεν το έχει εγκρίνει αυτό. Κυνηγούν όποιον βρουν—είναι μίσος εκδίκηση εναντίον οποιουδήποτε εξακολουθεί να υποστηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ. Εργαζόμαστε για να κλείσουμε "αυτα τα σκατά", αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σε τόσα πολλά μέρη ταυτόχρονα».

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

.

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.
    ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΙΚΌ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΊΖΩ. ΕΚΤΌΣ ΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΤΈΡΜΑ ΑΦΕΛΉΣ !



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις