Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


 Ρε συ...Αυτα ουτε καταλαθος δε λεγονται...

Δε ξερω πια τι να πω...

Η εννοια του εξεφτελισμου και της πατσαβουροποιησης

εχει γινει ο ορισμος του δεικτη νοημοσυνης αυτης της χωρας






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ο συγκεκριμενος κυριος μου φαινεται σαν οπαδος του Βααλ που χρειαζεται ανθρωποθυσιες για να υπακουσει στις παρακλησεις των πιστων του!Δηλαδη να σκοτωνονται τακτικα οι ανθρωποι για να βελτιωνονται οι συνκοινωνιες τα δικτυα να θεμελιωνονται οι μεγαλες γεφυρες !Αυτο σε γενικες γραμμες ειναι υποκουλτουρα και κανιβαλισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ=ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΤΟΥ SCULL AND BONES,ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ,ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΟΥΝ,ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΟΡΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΣΤΗΝ TV NA ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΓΚΟΓΙΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΎΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΥΝΙΚΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ;
    ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ;ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ!ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ!
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ θεούλη ΤΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταντείτε στις θέσεις αυτών των σκατοκουβάδων να είχαμε (όπως θα πρεπε άλλωστε) αυτές τις αγγελικές ψυχές, την Βασιλεία του Μέλλοντος κατ' Ηράκλειτον!
    Που θα βρίσκονταν οι κουβάδες;
    Διαδώστε το Βιντεάκι σας παρακαλώ.

    https://ugetube.com/watch/children-know-vaccines-are-a-coctail-of-poisons_9cgOEgOWupeJs4X.html

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις