«Είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα»

 


Εγκρίθηκε το ψήφισμα «Ban The Jab» για την απαγόρευση των εμβολίων κατά του Covid19 στη Φλόριντα.

«Είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα»

Ο Δρ Σανσόνε που έγραψε το ψήφισμα δήλωσε ότι θα κάνουν εκστρατεία για «να σταματήσει η γενοκτονία επειδή έχουμε ξένες μη κυβερνητικές οντότητες που εξαπολύουν βιολογικά όπλα στον αμερικανικό λαό».

Το GOP της κομητείας Lee ενέκρινε το ψήφισμα «απαγόρευση του τρυπήματος» που αποσκοπούσε στην απαγόρευση της πώλησης και της διανομής των εμβολιων Covid στη Φλόριντα.
Τώρα θα περάσει στον κυβερνήτη DeSantis για να λάβει απόφαση.

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Τhe resolution required a two thirds (2/3) of the majority vote in order to pass and now that is it passed it will go to Govt DeSantis.
    Again.. it doesn't obligate him to take any action".

    ---Τώρα που πέρασε,(η ψηφοφορία), θα περάσει στον κυβερνήτη DeSantis.
    Kαι πάλι αυτό δεν τον υποχρεώνει να κάνει κάτι.

    Αν ηταν να κάνει κάτι,...κάτι που έπρεπε να έχουν κάνει όλοι οι παίχτες της γενοκτονίας υπηρετώντας τυφλά τους εχθρούς των αθρώπων, θα το είχε κάνει πριν στηθεί όλο αυτό το τερατούργημα που για τρία χρόνια τώρα με σκυλίσια ωμότητα συνεχίζουν ακόμη να το παίζουν κυβερνήτες και προστάτες των αθώων θυμάτων τους.
    Δυστυχώς σε τέτοια καπελωμένα κρίθηκε η τύχη των πολλών και ας ευχόμαστε να μην κριθεί και η τύχη των χιλιοπροδομένων Πατριωτών που ξέφυγαν το πρώτο κύμα της επιδρομής των.
    Πραγματικά θα τολμήσει κάποιο απ' αυτά να παραδεχτεί ότι το όλο σκηνικό επρόκειτο περι βιολογικών και τεχνονολογικών όπλων;

    https://ugetube.com/watch/sasha-latypova-and-katherine-watt-military-countermeasures-american-media-periscope_Io5ysArO7qpgADy.html

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις