ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!


Από αξιόπιστη πηγή πληροφορήθηκα ότι ο Σύλλογος Φίλων Ελληνοαραβικού Πολιτισμού, χάρισε  (200) χρυσόδετα βιβλία άγνωστης αρχαίας Ελληνικής γραμματείας αξίας κατ εκτίμηση πάνω από 2.000.000 ευρώ έκαστο, ΔΩΡΕΑΝ στο υπουργείο πολιτισμού το οποίο και ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ !!!

Αρνήθηκε να τα δεχτεί ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ
Επειδή πολλοί φίλοι αναρωτήθηκαν αν η η παραπάνω σχετική είδηση είναι πραγματική και δεν είναι προιόν συνομωσιολογίας (και μάλιστα ανυπόγραφη) θα ήθελα να τους διευκρινήσω ότι το κείμενο ήταν η δευτερολογία ενός διαδικτυακού φίλου (σε μια παρέμβαση μου στο Φ/Β πριν περίπου πέντε χρόνια) με ιστορική παιδεία που είχε πρόσβαση στο Υπουργείο Πολιτισμού και έγινε κοινωνός του παράξενου συμβάντος!!  
                                                                                                        

Κατανοώ την αγωνία αλλά και την αγανάκτηση εδώ των φίλων  αλλά όπως ο δημοσιογράφος για λόγους επιγενόμενους προστατεύει την πηγή της πληροφόρησης του, έχοντας όμως τεκμηριώσει την είδηση, είμαι πεπεισμένος ότι και εκείνος ο άνθρωπος (πολύ εκνευρισμένος που το έμαθε) είχε επιβεβαιώσει τα γραφόμενα του προτού πάρει την δέουσα θέση!!!
                                                                                                               

Ίσως κάποιοι πάλι αναρωτηθούν γιατί δημοσιοποίησα ''τώρα'' αυτή την είδηση!!!                                                                                     

Επειδή αυτή την χρονική συγκυρία είχα την ανάγκη να επισημάνω για πολλοστή φορά μέσα από την ανάρτηση μου τον διαχρονικό ''πόλεμο'' που δέχεται ο αξεπέραστος πολιτισμός των δαιμόνιων προπατόρων μας ώστε να πάρει τον δρόμο για το χρονοντούλαπο της χαλκευμένης ιστορίας!!! 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΊΟ ΑΠΛΌ

    ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Π.Χ ΚΑΙ ΤΟ ΠΆΤΕ ΣΕ ΜΟΥΣΕΊΟ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ
    ΤΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ΣΤΟ ΕΥΤΕΛΊΖΕΙ...
    ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΜΟΙΒΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΈΝΕ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.


    ΚΑΙ ΕΣΎ ΜΑΣ ΛΕΣ...

    ΒΡΕ ΤΟ ΠΟΊΟ ΑΠΛΌ !!!




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MENDONE=ΜΕΝΔΩΝΗ...
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ;ΚΟΚΛΩΝΗ;

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ -ΩΝΗ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΣΒΗΝΟΥΝ,ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ,ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,ΚΛΕΒΟΥΝ,ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΟΥΝ(Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ)ΣΑΓΙΑΝΙΜ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    Ο ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΒΑΝΔΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ,ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ=ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΛΩΝ ΑΜΝΩΝ.
    ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ,ΠΟΤΩΝ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΚΌΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΡΑΤΩΝ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΑΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΉΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ "ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΒΡΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ" ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΠΟΙΚΙΛΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ,ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ.

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΜΜΈΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΊ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.

    ΤΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΌ ΜΕΣΑΙΩΝΑ" BROUGHT YOU BY LESBIAN MENDONE Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΝ ΣΑΠΙΟΝ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΉΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΌΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψε Ιστορία τα ψέμματά σου αράδα
    και βλόγα τον φωνιά βρίσε το θύμα.
    Και συ αρετή των δρομάκων σουσουράδα,
    τον κάθε σωματέμπορά σου τίμα.............έσκουζε ο Ποιητής "αλογόμυγα".

    Εδώ η κατάντια του σημερινού "Ελληνοχριστιανισμού",

    «Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο! ...; αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον ...; μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων ...; και παρ'; αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι ...; κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον "σοφό" ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!
    Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.3

    Και δώ η αίγλη Του κάποτε ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ απο τον Κορυφαίο (Ελληνα για μένα) ΑΝΘΡΩΠΟ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, Karl SAGAN που έφυγε στα 62 του .....για ευνόητους λόγους.

    https://www.youtube.com/watch?v=jr9lAS6cxt4


    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις