ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ....!!!


 Ουτε στην Κολομβια του Εσκοπαρ δε γινοντουσαν αυτα που γινονται στην Ζιμπαμπουε της Ευρωπης....

Ζητω φυσικα συγνωμη απο τους Ζιμπαμπουανους αλλα δεν εβρισκα αλλο παραδειγμα...

Ο Τσιπρας οταν ηταν αντιπολιτευση εβριζε και φωναζε προδοτη τον Σαμαρα

 που ηθελε να πουλησει τον ΟΣΕ 150 εκατομμυρια...

Οταν ηρθε στην κυβερνηση τον πουλησε 45 εκατομμυρια 

και πανηγυριζε για την μεγαλη επιτυχια...

Στην συνεχεια ξεπουλησε την Μακεδονια και ξαναπανηγυρισε...

Οι Ελληνες ψηφοφοροι αντι ν απαιτησουν να παει φυλακη

θελουν να τον ξαναψηφισουν και να τον ξανακανουν Πρωθυπουργο....!!!

Μετα ψηφισαν τον Μητσοτακη που ελεγε οτι δε θα δεχθει ποτε αυτη τη συμφωνια

και μολις εγινε Πρωθυπουργος την επικυρωσε....!!!

Οσον αφορα τον σταθμαρχη στα Τεμπη μαθαινω

οτι ηταν μετακλειτος υπαλληλος του Υπ.Παιδειας

περασε ενα σεμιναριο και τον κανανε σταθμαρχη...!!!

Προφανως με το βυσμα που ειχε εγινε ολο αυτο

για να παει εκει που τον βολευε....

Οι Ελληνες ψηφοφοροι για να μη χαλασουν 

την παραδοση της μ@λ@κιας που τους δερνει

θα πανε να τους ξαναφηφισουν ολους αυτους

αντι ν απαιτησουν να πανε κι αυτοι φυλακη....!!!

Εσεις που θελετε να συνεχισετε να ζειτε μια τετοια κατασταση

γιατι μπορει να βγει βουλευτης ενας γνωστος σας

και να διορισει το παιδι σας 6ωρο σε super-market

me 450 euro και να του καταστρεψετε τη ζωη

Να σας χαιρονται....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Να καεί, να καεί η «σβετλάνα» η βουλή! Πόσο πολύ θέλουμε να δούμε τις ψυχές να ουρλιάζουν μέσα στα καζάνια της κολάσεως Εφιάλτες της Ελλάδας μας!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...πες κάποιον άξιο να παμε να τον ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τον ενα γκαντεμοσαυρο προδοτη στον αλλο .. και στο αλλο .. μας πανε.. γ@μιωντ@ς.
    Εμεις πιστοι στις τηλεορασεις που σκεπτονται και αποφασιζουν για λογαριασμο μας ενω θαπρεπε να τους θαβουμε εναν εναν ζωντανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάμε κι όπου βγει. Είναι ξεκάθαρα η νοοτροπία των δημοσίων υπαλλήλων-κηφηνων που δημιουργήθηκε την θρυλική δεκαετία του '80 επί εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ. Αυτός ο ιός σιγά σιγά μαγαρισε το μυαλό και την ψυχή των νεοελλήνων με τραγική κατάληξη τα σημερινά αισχη. Ένας λαός που έχει παραλύσει εγκεφαλικά, ψυχικά και σωματικά. Απόλυτη μετάλλαξη σε κάτι ξένο προς τους ένδοξους προγόνους μας. Αν το σκεφτεί καλά κάποιος, τρομάζει...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι οι πολιτικοι ειναι σιχαματα μαζι με αυτους που τους συντηρουν σε καθε ποστο .Δεν τους ενδιαφερει η ψηφος πλεον γιατι εχουν τα οργανωμενα λαθρο .Ειναι αρκετα . Επισης εχουν την σινγιουλαρ που ειναι σορος μεριακαι τοσες μκο να φανε και οι κοτες . ΕΠισης εχουν τη ατυνομια μεσα στο βρακι τους , μιας και αποδεδειγμενα ο Ελλην αστυνομικος εχει γιενει πορνη χωρις δυνατοτητα αποψης .Ολοι οι πυλωνες του κρατους εχουν σπασει .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ .ΦΡΕΖΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ Εμεινε σαν λυση ..Ολα τα ζωα περιμενουν εξωγηινους, θεικη παρεμβαση , τον πουτιν , μετεωριτη και οτι αλλη παπαρια νατους σωσουν για να μην λερωσουν τα χερια τους φτιαχνοντας το μελλον τους .ΓΕΛΟΙΟΙ .Αξιοι του αφανισμου τους ,Στο τελος θα τους θαψουν με τον καναπε μαζι .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ουτε ειναι η λυση να διαλεξουμε το καλυτερο αποτα χειροτερα μιας και ειναι το ιδιο μαγαζι με το ιδιο ανθελληνικο αφεντικο .
    Ακομη μας κυνηγανε που πηδηξαμε τους ατλαντιους , οπου και να τους βρηκαμε ...και ειναι πιο κοντα απο =ποτε να μας αφανισουν.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ .ερχεται η ωρα που θα ειμαστε με την πλατη στον τοιχο και θα αναγκαστουμε να γινουν ασχημιες . Αλλωστε το σχεδιο ειναι αυτο .Να βιωσουν οι πολιτες /κοπαδι τετοιεσ ασχημιες ωστε να παρακαλανε για αστυνομευση , εναν ηγετη και οτι αλλο με ανταλαγμα την ελευθερια του (ταχα μου ).ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕ ΟΤΙ Ο ΣΦΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΥΚΟΣ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχ.τα πες ολα συν..φιλε ματ.ελληνες κυνηγους να ψηφισεις.αλεξανδρος..υγ.αν υπηρχε ο βεργης θα σου προτεινα αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΤΗΕ ΒΕST ΝΑΜΕ"

    ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. (2-3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΑΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ. ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ, ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ, ΑΠΟ ΚΚΕ, ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΡΑ25, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΠ,ΚΛΠ. ΟΡΙΣΤΕ Η ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΠΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΩΦΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΣΕ ΤΡΕΝΑ, ΣΕ ΠΛΟΙΑ, ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΣΕ ΑΜΑΞΙΑ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (Η ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ, ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝΕ), ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΩΑΡΑ.
    ΖΕΝ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. https://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_πολιτικών_κομμάτων_της_Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις