Ο Στρατος συνελαβε ηγετικα στελεχη του ιδρυματος Gates


Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν αυτό το Σαββατοκύριακο δύο ανώτερα μέλη του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, τον διευθύνοντα σύμβουλο Mark Suzman και την CFO Carolyn Ainslie με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας, της διακίνησης παιδιών σε κίνδυνο και της εμπορίας παιδιών, ειπαν πηγές στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith..


Το Ίδρυμα Gates δέχτηκε ένα βαρύ πλήγμα τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν το σώμα του γενικού εισαγγελέα του ναυτικού απαγχόνησε τον ευγονιστή και παιδόφιλο Μπιλ Γκέιτς σε μια φρικτή εκτέλεση. Ο Στρατός κατέσχεσε ένα μεγάλο μέρος των εγχώριων περιουσιακών στοιχείων του Γκέιτς και στη συνέχεια τα ρευστοποίησε για αναδιανομή σε οικογένειες των οποίων οι ζωές είχε σχεδόν καταστρέψει ο Γκέιτς. 

Αμέσως μετά, ο στρατός συνέλαβε την εν διαστάσει πρώην σύζυγο του Γκέιτς, Μελίντα, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ο ηθοποιός Κέβιν Κλάιν. Είπε στους ανακριτές ότι ήταν ένας φανατικος ομοφυλόφιλος με αλλαγή φύλου και ότι ο Γκέιτς είχε διατάξει τη δολοφονία της πραγματικής Μελίντα επειδή ήταν μια «μονιμη γκρίνιαρα» που δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες επιθυμίες του Μπιλ. Είπε επίσης ότι ο Μπιλ είχε προσλάβει αρκετούς άλλους τραβεστί για να υποδυθούν τη Μελίντα, αλλά τους είχε εκτελέσει επίσης επειδή δεν κάλυπταν τις σεξουαλικά αποκλίνουσες ανάγκες του. Ο Κλάιν κατηγορήθηκε τελικά ως συνσυνωμότης, αλλά το στρατοδικείο του καθυστερούσε διαρκώς, καθώς βοήθησε τον στρατό να εντοπίσει εγκληματίες μέλη του ιδρύματος Gates.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε σε ένα ήσυχο κελί στο GITMO με αντάλλαγμα τη συνεργασία του.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατός έθεσε το ζήτημα των Γκέιτς σε αναμονή μετά την εκτέλεση του Μπιλ, καθώς καταδιώκουν ατομα στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Τον Ιανουάριο, αφότου ο στρατηγός Σμιθ ανέλαβε τη διοίκηση, οι ερευνητές του Πολεμικού Ναυτικού επισκέφτηκαν ξανά τον Κλάιν, ο οποίος είπε ότι η σύλληψη και ο θάνατος του Μπιλ δεν εμπόδισαν το Ίδρυμα να κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια διακινώντας παιδιά. Παρά τη φυλάκισή του, ο Κλάιν είχε μια ασυνήθιστη γνώση για τις τρέχουσες ανακατατάξεις εξουσίας μέσα στο Ίδρυμα και ειπε τους ερευνητές να εξετάσουν αυστηρά τον Σούζμαν και την Άινσλι, αναφέροντας τις «παιδοφιλικές τάσεις» τους.

 Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού και η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Σώματος Πεζοναυτών διείσδυσαν στους υπολογιστές της δουλειάς και του σπιτιού τους και βρήκαν αδιανόητες – άσεμνες εικόνες παιδιών και διαφημίσεις που γράφτηκαν για να τα πουλησουν στους πλειοδότες στο εξωτερικό. Ο υπολογιστής του σπιτιού του Σούζμαν είχε 500.000 φωτογραφίες και βίντεο με παιδιά προεφηβικής ηλικίας σε ημιγυμνες στασεις, και της Άινσλι είχε χειρότερα: τις πιο ακατάλληλες φωτογραφίες που μπορείτε να φανταστείτε, που έδειχναν ανηλικα κορίτσια να «διασκεδάζουν» μεγαλύτερους άντρες.

Ένας αναλυτής του Cyber ​​​​Command έκανε εμετό μόλις είδε μια συγκεκριμένη εικόνα και ζήτησε άδεια. Έδειχνε έναν επιπόλαιο μασκοφόρο άνδρα να κρατά ένα πιστόλι στον κρόταφο ενός κοριτσιού καθώς εκείνη έκανε στοματικό σεξ. Άλλες εικόνες ήταν εξίσου ανησυχητικές, ωθώντας τον JAG να σφραγίσει τα στοιχεία μέχρι να απαντήσει το απεχθές δίδυμο σε ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Το Σάββατο, οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν τον Σούζμαν στην ανακτορική του έπαυλη στο Ρέντμοντ της Ουάσιγκτον, όπου εκανε σεξουαλικα οργια με δύο ανήλικους άνδρες με υψηλή περιεκτικότητα σε κεταμίνη, ένα διασπαστικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται ιατρικά για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας. Χρησιμοποιείται επίσης ως ψυχαγωγικό φάρμακο.

Ο Σούζμαν προφανώς ειχε κανει χρηση PCP και έδειξε υπεράνθρωπη δύναμη για έναν σπασμωδικό 51χρονο άντρα. Πέταξε στην άκρη δύο χειριστές των Ειδικών Δυνάμεων και έπεσε αναίσθητος μόνο αφού βελάκια Taser χτύπησαν το στήθος του. Οι Ειδικές Δυνάμεις βρήκαν σε ένα κομοδίνο μια σακούλα 25 γραμμαρίων με φαινυλοκυκλοεξυλ πιπεριδίνη, ή σκόνη αγγέλου. Τα ανήλικα αγόρια, είπε η πηγή μας, ήταν τόσο "εθισμενα" που νόμιζαν ότι οι απελευθερωτές τους ηταν στρατιωτες που είχαν έρθει για να τους στρατολογήσουν για να πολεμήσουν εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία. Ο  Σούζμαν δεθηκε με χειροπέδες και οδηγήθηκε σε στρατιωτικό κέντρο επεξεργασίας, ενώ τα παιδιά τέθηκαν υπό προστατευτική κράτηση μέχρι να βρεθούν οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες τους.

Την Κυριακή, οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν την Ainslie στο σπίτι της στο Σιάτλ. Σύμφωνα με την πηγή μας, ελεγε πως ονομαζεται «Κάρεν», επιπλήττοντας τη σύλληψη επειδή καμία γυναίκα αξιωματικός δεν ήταν παρούσα για να της πει τα δικαιωματα της. Ο υπεύθυνος αξιωματικός της είπε ότι δεν τήρησε την πολιτική ορθότητα καθώς βρήκε ένα πιστόλι 0,32 κουμπωμένο σε μια θήκη μηρού κάτω από το φόρεμά της. Όταν της είπαν ότι θα την στείλουν στο GITMO, η Ainslie φώναξε, «Όχι, όχι, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

«Έχουμε άλλους δύο στο στοχαστρο. Μιλάμε για τους πιο διεφθαρμένους ηθικά ανθρώπους στη γη, και πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, την πραγματική δικαιοσύνη. Είναι απίστευτο πόσα σατανικά τομαρια υπάρχουν εκεί έξω, που λειτουργούν στον περιγυρο μας. Έχουν το κακό στο βλεμα τους. Και τελικά θα τους πάρουμε όλους», είπε κλείνοντας η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. afou exei satirikou xaraktira as gelasoume ligo.... giati panda silamvanoune tous mikrous kai oxi tous megalous? dld o Tom Hancks ekane perisotra egklimata apo ena disekaomirioxo pou exei trapeza i pagkosmia eteria as poume mac donald i coca cola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην αν ισχυουν ολα οσα γραφει σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα αυτο το σαιτ και μεταφραζω και δημοσιευω εγω εχει πει οτι οι συλληψεις γινονται βαση σφραγισμενων κατηγοριτηριων δηλαδη επισημων αποδειξεων.Κατα δευτερον αν εχεις παρακολουθησει εξ αρχης ποιες συλληψεις γραφει οτι εχουν γινει δεν ειναι καθολου αγνωστοι η δευτερατζες.Κατα τριτον εφοσον οι συλληψεις γινονται υπο μυστικοτητα δεν μπορουν να πανε να συλλαβουν καποιον που τον φυλανε 150 ενοπλοι και μπορει η παρακολουθηση μεχρι να τον ξεμοναχιασουν να παρει καιρο.Να παρακαλας οπως παρακαλαω κι εγω ολα αυτα να ειναι αληθινα...κι ας αργουνε...Το deep state που εχει οργανωθει εδω κι 100 χρονια ξερει και να φυλαγεται και δε θα πεσει αμαχητι....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις