ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ: “Η KABAL ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ”

 

Η KABAL χρησιμοποιεί

την κυβέρνηση για να διεξάγει πολέμους για οικονομικό όφελος, είπε ο πολιτικός σχολιαστής και κωμικός Τζίμι Ντορ στην εκπομπή του Τάκερ Κάρλσον.

Η διαφορά μεταξύ του κράτους της μαφίας τότε και τώρα είναι ότι η μαφία βοήθησε να νικηθούν οι Ναζί, συνέχισε. «Τώρα εξοπλίζουμε τους Ναζί», τόνισε ο Ντορ.

Οι «Ναζί» στο σπίτι μετά βίας έχουν αρκετά χρήματα για να περάσουν τον μήνα, ενώ εμείς χρηματοδοτούμε ναζί σε άλλες χώρες. «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αυτό έχει να κάνει με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

 

 

 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας είπαν ψέματα για τον πόλεμο στο Ιράκ



Ο δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Αμερικανοί ανατίναξαν τους αγωγούς Nord Stream. Τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση δεν το συζητούν.

«Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας είπαν ψέματα για τον πόλεμο στο Ιράκ, που μας είπαν ψέματα για τη Λιβύη, που μας είπαν ψέματα για τη Συρία, που έριξαν τόσες πολλές βόμβες στη Συρία που τους τελείωσαν οι βόμβες», είπε ο Dore.

Είμαστε ο Τρομοκράτης του κόσμου

«Τώρα κάνουν πάλι το ίδιο πράγμα. Η Αμερική είναι ο τρομοκράτης του κόσμου. Έχουμε 400 στρατιωτικές βάσεις γύρω από την Κίνα, η CIA συνεργάστηκε με τους Ναζί στην Ουκρανία το 2014 για να ανατρέψει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση», πρόσθεσε.

«Είχαμε μια ειρηνευτική συμφωνία, τη συμφωνία του Μινσκ, η οποία παραβιάστηκε. Ποιος το παραβίασε; Η Ουκρανία συνέχισε να βομβαρδίζει το Ντονμπάς. Έπρεπε να προκληθεί ο Πούτιν για να εισβάλει στην Ουκρανία και να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις