«Κανείς δεν γνωρίζει ότι έχουν ήδη τρυπήσει 100 εκατομμύρια ζώα με mRNA»

 

Μια πρώην θυγατρική

της Pfizer, η Zoetis, έχει ήδη εμβολιάσει με mRNA 100 εκατομμύρια ζώα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι δήλωσε ο Δρ Bryan Ardis στην εκπομπή Diamond and Silk Chit Chat.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κατοικίδια εμβολιάζονται με ενέσεις mRNA. «Αυτή η τεχνολογία mRNA χρηματοδοτείται από το ίδρυμα του Mark Zuckerberg και της συζύγου του. Το κάνουν αυτό σε όλη τη χώρα εδώ και ενάμιση χρόνο»!!!

Γιατί δεν μιλάει κανείς για αυτό;

Τόνισε ότι ακόμη και τα ελάφια και οι άλκες έχουν κάνει εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού. Αναφέρθηκε σε περιοδικά για κυνηγούς. «Δεν είμαι κυνηγός, αλλά οι κυνηγοί το ήξεραν από παλιά. Δεν το ήξερα».



«Όταν το έμαθα, σκέφτηκα γιατί δεν το συζητάει κανείς;» αανφέρει ο γιατρός.

100 εκατομμύρια ενέσεις

Ο Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του χρηματοδότησαν μια μελέτη στην οποία 100 ελάφια με λευκή ουρά έκαναν μια δόση Pfizer και εμβόλιο mRNA μέσω της Zoetis. «Στη συνέχεια, εμβολίασαν με 100 εκατομμύρια δόσεις τα ζώα. Κανείς δεν το ήξερε και κανείς δεν μίλησε για αυτό».

 

Ένας κυνηγός που σκοτώνει ένα ελάφι και πιστεύει ότι το κρέας είναι βιολογικό μπορεί να απογοητευτεί άσχημα. Ο Ardis συνέχισε λέγοντας ότι ο Gavi (Bill Gates) ασχολείται με την έγχυση mRNA σε λαχανικά όπως οι ντομάτες, το αβοκάντο και το μαρούλι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://katohika.gr/ellada/afti-tin-dilosi-tou-tou-k-karamanli-giati-den-tin-emathes/

    Δήλωση του Κώστα Καραμανλή που θάφτηκε από τα Μέσα Μαζικής Εξόντωσης.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις