Operation Backyard Brawl


 Πίσω στα τέλη Μαΐου 2018 μια ομάδα βετεράνων

με έδρα το Tucson της Αριζόνα, γνωστοί ως Veterans on Patrol (VOP), έψαχναν για άστεγους βετεράνους ως μέρος της αποστολής τους στην προσπάθεια αποτροπής των περιπτώσεων αυτοκτονίας.
 Στις 29 Μαΐου, η ομάδα ήταν έξω για την αποστολή της με έναν άλλο οργανισμό που ονομάζεται American Rehab Campuses (ARC).  Η αποστολή του ARC ήταν να απομακρύνει τους τοξικομανείς από τους δρόμους, ιδιαίτερα αυτούς που εμπλέκονται στην κρίση των οπιοειδών.

 Ενώ το VOP και το ARC ήταν έξω στις αποστολές τους, σκόνταψαν σε αυτό που πίστευαν ότι ήταν ένα στρατόπεδο για παιδιά.  Η περιοχή στην οποία βρίσκονταν ήταν γνωστό ότι ήταν ένας διάδρομος εμπορίας ανθρώπων με τα μεξικανικά καρτέλ.  Όταν βρήκαν μια κατασκευή που τροφοδοτείται από ηλιακά φώτα, κατάλαβαν αμέσως ότι είχαν βρει κάτι που δεν κατασκευάστηκε από άστεγους ή τοξικομανείς.

 «Τα ηλιακά φώτα είναι αυτά που το έδωσαν», είπε ο Lewis Arthur.  «Αν δεν περπατούσαμε στο σωστό μονοπάτι, δεν θα το είχαμε δει ποτέ, θα είχαμε περάσει ακριβώς δίπλα του».

 Όταν η ομάδα βετεράνων έφτασε στην τοποθεσία, βρήκαν αυτό που ήταν πραγματικά δυσοίωνο… Γύρω από την τοποθεσία, η ομάδα βρήκε ένα καρότσι, μια κούνια, βαφές μαλλιών και πορνογραφικό υλικό.

 Μέσα στο καταφύγιο, βρήκαν μια συρταριέρα και δύο τελάρα.  Η περιοχή μέσα ήταν αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ένα παιδί μέσα.  Αυτός ο υπόγειος θάλαμος, όπου είχαν φυλακιστεί τα μικρά παιδιά, ήταν πιθανώς μέρος ενός κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης παιδεραστών.  Η Big League Politics ανέφερε ότι «αφού ειδοποίησε τις τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου για την κατάσταση και δεν έλαβαν βοήθεια, οι βετεράνοι στην περίπολο συγκέντρωσαν τοπικούς εθελοντές μαζί για να σκάψουν φυσικά την τοποθεσία».

 Η κατάσταση έφτασε στο τέλος όταν, σύμφωνα με την ομάδα, ξέθαψαν ένα ματωμένο μαχαίρι, γυναικεία εσώρουχα και το αεροπορικό εισιτήριο ενός πιθανώς αγνοούμενου κοριτσιού από το Σιάτλ.  Ανακάλυψαν και τάφους.
 Ένα VOP anon είπε ότι σταμάτησαν να σκάβουν όταν η μυρωδιά έγινε τόσο άσχημη που έπρεπε να σταματήσουν.

 Το πιο τρομακτικό ήταν ότι είδαν στηρίγματα ενσωματωμένα στην πίσσα (τα οποία ανέφεραν ως «κλαμπόδεντρα») μαζί με πριόνια κοπής οστών.

 Γύρισαν τα ευρήματα ζωντανά στο Facebook και λίγο αργότερα, η αστυνομία εμφανίστηκε και συνέλαβε δύο μέλη της ομάδας για παραβίαση, αλλά δεν ακολούθησαν τις οδηγίες τους σχετικά με το υποτιθέμενο σεξουαλικό στρατόπεδο και τις σήραγγες.
 Ούτε το FBI.  Το VOP ονόμασε επίσημα την αποστολή τους: #Operation Backyard Brawl και μαγνητοσκοπούσαν όλη την επιχείρηση καθημερινά… ζωντανά στο Facebook.
 Πολλές από τις ταινίες τους κατέβηκαν , αλλά εδώ είναι μια που δεν…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελα να ξερω τι περιμενει και ο ψηλος εκει ..Να πνιγουν ολοι απο την μποχα ?Μαλλον περιμενει να αρχισουμε τον καυγα εμεις και να μπει και αυτος

      Διαγραφή
  2. ολοκληρο το docymantair ΄΄CONTRALAND''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο TIMOTHY HOLMSETH EINAI O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΡΙΖΟΝΑ".ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΤΕ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΡΑΙΓΚ ΣΟΓΙΕΡ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣΟΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ....ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ" ΕΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΕ ΣΠΊΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΡΎΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.ΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΜΙΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΛΜΣΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ/ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ/ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.



    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις