Χήρος: «Κάντε το εμβόλιο κατά κορωνοϊού από την παρτίδα που σκότωσε τη γυναίκα μου»

 

Στην Ιαπωνία, συγγενείς

ατόμων που πέθαναν "Ξαφνικά" από τις ενέσεις κατά του κορωνοϊού και γιατροί παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Ένας άνδρας του οποίου η γυναίκα πέθανε από την ένεση-19 ρώτησε το Υπουργείο Υγείας: «Πόσα άτομα θα σκοτώσετε ακόμη; Δεν είμαστε το παιχνίδι σας ή τα ινδικά χοιρίδια».


 

 

Ο χήρος τα είπε στο υπουργείο: «Κάντε ένα εμβόλιο κορωνοϊού από την παρτίδα που σκότωσε τη γυναίκα μου και τους σύζυγους αυτών των δύο γυναικών. Έχετε πει ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Μπορείτε να το αποδείξετε κάνοντας μια ένεση μόνοι σας;»

«Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε εμβολιασμένοι», είπε ο χήρος σε στελέχη του υπουργείου. «Είπατε ότι είχατε εμβολιαστεί, αλλά άκουσα ότι μόνο το 10 τοις εκατό είναι εμβολιασμένο».

Ο άνδρας επεσήμανε ότι ο Ιάπωνας υπουργός Taro Kono είπε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ότι θα αναλάβει την ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη. Μετά έφυγε σαν δειλός άντρας που ήταν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο επίτιμος καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο προειδοποίησε για τους κινδύνους των εμβολίων mRNA. «Σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι γιατροί σηκώνονται από τις καρέκλες για να μιλήσουν. Οι εντολές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού θα μείνουν στην ιστορία ως το μεγαλύτερο κοινωνικο-ψυχολογικό και ιατρικό σκάνδαλο ποτέ.

 

 

 «Ιαπωνική μελέτη: «Το εμβόλιο έχει καταστείλει τη φυσική ανοσία». Έτσι, κάθε είδους ιολόγοι και FVD προειδοποίησαν επίσης για αυτό. Σύμφωνα με αυτόν τον γιατρό, είναι οι εμβολιασμένοι που αρρωσταίνουν τώρα στην Ιαπωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις