ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "LGBTQ+ FRMANY SHOULD BE FROM RIGHTSUMAN UMAN RIGHTS RIGHTS! VEMBLE QATAR LSE" 
 
Εορταστικά και διθυραμβικά ανακοινώθηκε, από τα ΜΜΕ, η συμφωνία, μεταξύ του Κατάρ και της Γερμανίας, για την αγορά Καταριανού σχιστολιθικού αερίου, μακροχρόνιας διάρκειας 15 ετών.
 
Τώρα, εμείς γιατί γελάμε, θα το πω, στον κ. Βαλασόπουλο! Δεν αντέχω!
 
-Η πρώτη παράδοση αερίου ξεκινά, από το 2 0 2 6!!! Τι είναι, για τους Γερμανούς τρία χρόνια, στο κρύο, μπροστά στην αιωνιότητα;; Ψιλοπράγματα! Ασε, που μετά από 3 χρόνια, πολλά θα έχουν αλλάξει!
 
-Η ποσότητα του αερίου ορίστηκε στα 2 εκατομμύρια τόνους, ή μεταφραζόμενο σε κυβικά μέτρα, σε 3 δισεκατομμύρια.
 
Η Γερμανική οικονομία χρειάζεται πάνω από 120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κυβικά μέτρα αερίου, τον χρόνο!!! Η Ρωσία της απέδιδε το 40% των ετήσιων αναγκών της.
 
Δεν μπορώ να διανοηθώ το ύψος των τιμών, που θα κληθούν να πληρώσουν τα Γερμανικά νοικοκυριά, όταν θ΄αρχίσει να διαπιστώνεται η έλλειψη! Οσο για την Γερμανική βιομηχανία, έχει αρχίσει, ήδη, να μετακομίζει στις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας την "Γηραιά Ευρώπη". 
 
Οι ΗΠΑ τρίβουν τα χέρια τους, καθώς κατάφεραν να εξουδετερώσουν με τις εντολές τους, για κυρώσεις, εναντίον της Ρωσίας, έναν σημαντικό ανταγωνιστή τους, ενόσω οι Ευρωπαίοι ηγέτες παριστάνουν τους κωφούς και τους χαζούς, στο κραχ των οικονομιών τους, που έρχεται. 
 
Πάντως, δεν λέω!
 
 Το Καταριανό αέριο φτάνει για να γεμίσουν οι Γερμανικοί αναπτήρες!
 
Οχι, που το Κατάρ δεν θα ανταπέδιδε τις "αβρότητες", των Γερμανών, στα γήπεδα του!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΙΆΣΑΤΕ ΤΟ ΝΌΗΜΑ...

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΊΠΟΤΑ ΈΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΆ ΣΧΌΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ.ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΆ ΛΕΩ. Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΟ ΤΟΥΙΤ?



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις