Η Nancy Pelosi κι άλλοι Deep Staters συνελήφθησαν μετά το κρατικό συμπόσιο του Biden

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

και οι Rangers του Στρατού συνέλαβαν την Πέμπτη τους Deep Staters -τέσσερις πολιτικούς, δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δύο φιλελεύθερες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης- μετά το γκαλά του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, όπου 300 καλεσμένοι με μαύρες γραβάτες γλέντησαν με τον αστακό του Μέιν που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. χαβιάρι και μπουκάλια Chateau Margaux grand vin — στα 20.000 $ ανά μπουκάλι.

Σε αντίθεση με την αφήγηση του καθεστώτος, η χλιδάτη γιορτή δεν έλαβε χώρα στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον D.C. Αντίθετα, η εξαπάτηση έλαβε χώρα στην κορυφαία μακέτα του Tyler Perry στη λεωφόρο 1600 Pennsylvania Avenue, ένα ακριβές αντιγραφο του πραγματικού χωρου. Η ιστοσελιδα και άλλα εναλλακτικά μέσα έχουν στο παρελθόν επεξεργαστεί πώς το καθεστώς χρησιμοποιεί την περιουσία του Perry για να μιμηθεί τις επίσημες κυβερνητικές λειτουργίες, επομένως δεν θα γράψουμε μια διατριβή για αυτό σήμερα. Μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google αποφέρει άφθονα αποτελέσματα.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο στρατηγός του USMC Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ είχε αποκτήσει μια λίστα προσκεκλημένων και παρατήρησε ότι αρκετά ονόματα εμφανίζονταν επίσης σε διαφορετική λίστα—το μητρώο των σφραγισμένων κατηγοριών που είχε συντάξει ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ πριν φύγει από την Ουάσιγκτον για το Μαρ-α- Κέντρο διοίκησης Lago το 2021.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ είπαν οτι ότι ο στρατηγός Μπέργκερ επικοινώνησε τη Δευτέρα με τον Διοικητή της Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων Brent Lindeman και τον Διοικητή του 75ου Συντάγματος Ranger, συνταγματάρχη J.D. Keirsey, ζητώντας τη βοήθειά τους για τη σύλληψη «υψηλής αξίας στόχων ευκαιρίας» επειδή Πεζοναύτες ήταν επί του παρόντος εδραιωμένοι σε άλλες επιχειρήσεις κατά των σαμποτέρ του Deep State. Ο στρατηγός Berger ενημέρωσε τους πατριώτες συμμάχους του ότι πράκτορες του Deep State αναμένονταν να παρευρεθούν στο διπλωματικό Soirée του καθεστώτος και φέρεται να απήγγειλε 20 ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron και, για άγνωστους λόγους, η ηθοποιός Chrissy Teagan.

Οι διοικητές των Λευκων Καπελων, είπε η πηγή μας, εξέτασαν μερικές επιλογές: είτε να εισβάλουν στον ψεύτικο Λευκό Οίκο, να συλλάβουν τους πάντες και να ξεχωρίσουν τους ένοχους από τους αθώους αργότερα ή να στοχεύσουν και να συλλάβουν επιλεκτικά τους ενεργούς παίκτες του Deep State καθώς έφευγαν από το πολυτελές παρασκήνιο. Ο στρατηγός Μπέργκερ, ο οποίος σπάνια εξηγεί τις μεθόδους ή τα κίνητρά του στους υφισταμένους του, συνέστησε τη δεύτερη επιλογή, λέγοντας: «Αν εισβάλουμε στις πύλες, η ασφάλεια θα ανατραπεί και τα Deep Staters που θέλουμε μπορεί να διαφύγουν. Όχι, θα χρησιμοποιήσουμε κάποια διακριτικότητα. Δεν δίνουμε στην [Νάνσυ] Πελόζι την ευκαιρία να δραπετεύσει, όχι αυτή τη φορά».

Ο συνταγματάρχης Keirsey δέσμευσε μια διμοιρία Ranger στην επιχείρηση και ο συνταγματάρχης Lindeman αφιέρωσε έναν «άγνωστο» αριθμό Ειδικών Δυνάμεων στην αποστολή. Έβαλαν τα δυνατά τους για να φωτογραφίσουν κάθε όχημα και άτομο που περνούσε από τις πύλες ασφαλείας.

Και κάθισαν εκεί, υπομονετικά, ώσπου η βουή του πάρτι λιγόστευσε σε φασαρια και τα φώτα μέσα άρχισαν να σβήνουν.Μια πομπή από ακριβά οχήματα και νοικιασμένες λιμουζίνες περίμενε στην ουρά για να βγουν από τον κήπο.

Οι Ειδικές Δυνάμεις και οι Rangers σχημάτισαν κοινές ομάδες, η καθεμία αποτελούμενη από 4 άνδρες σε πολιτικά SUV. Μια ομάδα εντόπισε μια μαύρη λιμουζίνα με διπλωματικές πινακίδες που μετέφερε τον Εμανουέλ Μακρόν από τον ψεύτικο Λευκό Οίκο σε άγνωστο προορισμό. Η ομάδα ακολούθησε τη λιμουζίνα νότια στην Interstate 75. Ο οδηγός του Μακρόν φαινόταν να κατευθύνεται προς το διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον. Η ομάδα Ειδικών Δυνάμεων/Ρέιντζερ αναχαίτισε το όχημα λίγα μίλια από το αεροδρόμιο, αλλά διαπίστωσε ότι είχαν εξαπατηθεί. Οι επιβάτες δεν ήταν ο κύριος και η κυρία Μακρόν αλλά ήταν σωσιες σε φυσικό μέγεθος του Γάλλου προέδρου και της συζύγου του, Μπριζέτ.

Άλλες ομάδες είχαν καλύτερη επιτυχία. Η μονάδα που ακολούθησε το κάμπριο Mercedes AMG SL 63 200.000 δολαρίων της Nancy Pelosi πραγματοποίησε αυτό που η αστυνομία αποκαλεί «ελιγμό pit», μια τακτική καταδίωξης με την οποία ένα αυτοκίνητο που καταδιώκει μπορεί να αναγκάσει ένα αυτοκίνητο που φεύγει να στρίψει απότομα στο πλάι, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να σταματήσει. Ο σοφέρ του Πελόζι, ανίκανος να αντισταθμίσει την κίνηση, περιστράφηκε 360 μοίρες κατά μήκος της διαδρομής 166 και σταμάτησε. Οι Ειδικές Δυνάμεις/Ρέιντζερ έβγαλαν την Πελόζι και τον οδηγό της από το όχημα.

«Αυτή τη φορά δεν ήταν μια σωσιας ή μια γυναίκα που φορούσε μάσκα Pelosi. Πήραμε την πραγματικη», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας είπε ότι τα ονόματα των άλλων επτά Deep Staters που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα, καθώς και οι κατηγορίες εναντίον τους. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις