Εκατομμύρια δολάρια το εορταστικό δείπνο του Μπαιντεν

 

Το φιλελεύθερο lollapalooza την Πέμπτη

το βράδυ στο «Λευκό Οίκο» των Tyler Perry Studios ήταν μια συναντηση μέθης, παράνοιας, σιχαμερων ατομων, παρωδίας και οργής που τροφοδοτούσε το αλκοόλ και αλλες ουσιες.

Όπως αναφέρθηκε χθες, στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν αρκετούς Deep Staters που παρακολούθησαν το δείπνο της παράνομης κυβέρνησης προς τιμήν του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, δύο από τους οποίους, φαινομενικά επιζητώντας επιείκεια, διηγήθηκαν λεπτομέρειες για το σκάνδαλο στους στρατιωτικούς ερευνητές. Οι πηγές δεν έχουν ακόμη κατονομάσει τους συλληφθέντες - στην πραγματικότητα, μέχρι στιγμής έχει κατονομαστεί μόνο η Νάνσυ Πελόζι - αλλά είπαν ότι ο ένας είναι παραγωγός του Χόλιγουντ που έχει κερδίσει πολλά βραβεία κινηματογράφου σε μια 20ετή καριέρα και ο άλλος ένας μοχθηρός πολιτικός που έκλαψε σαν μωρό όταν οι Ειδικές Δυνάμεις τον συνέλαβαν με το όπλο.

Αν τα λόγια τους είναι αληθινά, η Πελόζι ήταν ηδη ζαλισμενη όταν έφτασε στη γιορτή και έπεσε σε ένα ανοιχτό μπαρ γεμάτο με μπουκάλια ακριβού ποτού – τεκίλα Clase Azul, ρούμι Appleton Estate 50 ετών, ουίσκι Macallan Sherry Oak και, από πάνω, Chateau Margaux grand vin. Οι παγωμένες καράφες του 1959 Dom Perignon κάθονταν σε κουβάδες πάγου σε κάθε τραπέζι. Καθώς οι καλεσμένοι φορούσαν σμόκιν ή φορέματα αίθουσας χορού μέσα στον "απομινηση" Λευκό Οίκο, η Πελόζι παρέμεινε στο μπαρ, δοκιμάζοντας εγκάρδια διάφορα ποτά ενώ ο μπάρμαν την κοιτούσε σαστισμένος.

«Εάν αυτό που ακούσαμε είναι αλήθεια, η Νάνσυ πίνει ακριβό ποτό όπως ο Homer Simpson πίνει μπύρα Duff», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger.

Η Πελόζι δεν ήταν ο μόνος αδηφάγος πότης στις εγκαταστάσεις. το μεθυσμένο κέφι αφθονούσε. Πριν από το δείπνο, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin, η ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus,η Seinfeld, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas και ο Brian Deese, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, εκαναν πρόποση για τον Klaus Schwab —που απουσίαζε— και το Παγκόσμιο Οικονομικο Φορουμ.

«Ο Κλάους είναι πλούσιος και επομένως σοφός», είπε ο Ντις, προκαλώντας ένα χειροκρότημα.

"Περίμενε. Ο πλούτος και η σοφία δεν πάνε χέρι-χέρι», φέρεται να απάντησε ο Mayorkas. «Απλώς κοιτάξτε τον Μασκ και τον Τραμπ».

Η επίκληση του ονόματος του Τραμπ φέρεται να έκανε το Ώστιν να τρελαθεί. «Μερικά ονόματα δεν πρόκειται να ειπωθούν εδώ απόψε. Είτε από τη Φλόριντα είτε από τον ιβουάρ πύργο του στο Μανχάταν, εξακολουθεί να διαταράσσει τα νευρα μου», είπε ο Όστιν.

Εν τω μεταξύ, η Πελόζι συνέχισε να επιδίδεται στο ποτό και, ως εκ τούτου, να χάνει τις αναστολές της. Κάποια στιγμή το βράδυ, έκανε ένα σχόλιο τόσο ανατριχιαστικό που όσοι ήταν κοντά προσποιήθηκαν ότι κώφευαν ή απλώς απομακρύνθηκαν. Η ομιλία της ήταν μπερδεμένη, είπε ότι είχε «τα καλύτερα και μεγαλύτερα βυζιά στη Βουλή», πρόσθεσε με αποστροφή, «AOC ή MTG».

Σε άλλο σημείο, ο Μπάιντεν επαινεσε τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, επαινώντας την ηγεσία του στην πανδημία και την προθυμία του να ενσωματώσει «μουσουλμάνους χωρίς έγγραφα» στη γαλλική κοινωνία. Αποκάλεσε τον Μακρόν «πραγματικά προοδευτικό» και τον ενθάρρυνε να επιδιώξει μια μέρα τον ρόλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

«Αν εξακολουθώ να είμαι Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και εσείς διευθύνετε τον ΟΗΕ, φανταστείτε τι θα καταφέρναμε μαζί. Οι πολιτικές μας θα κυβερνούσαν – θα διαμορφώσουν τον κόσμο», του είπε ο Μπάιντεν.

Αν και ο Μπάιντεν μίλησε ξεκάθαρα νωρίς το βράδυ, η άνοια του επανήλθε αποτομα όταν η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ ρώτησε αν σκόπευε να δώσει στον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αρκετά χρήματα για να διώξει τελικά τις ρωσικές δυνάμεις από το ουκρανικό έδαφος. Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τη Γκάρνερ με μια διαφορετική ηθοποιό, τη Λίντσεϊ Λόχαν, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναφέρθηκε στον ρόλο της στην ταινία Mean Girls, μια εφηβική κωμωδία του 2004 στην οποία η πρωταγωνιστρια,  που υποδύεται η Λόχαν, προσπαθεί να γίνει μέλος μιας δημοφιλής κλίκας με κορίτσια στο σχολείο.

«Είχες μερικά…εννοώ…πολύ όμορφα και τα άλλα στο Mean Girls. Η…αυτό που λεγόταν…η παγίδα των γονέων επίσης. Άνθισες νέα, όπως η Άσλεϊ», είπε ο Μπάιντεν με ακαταλαβιστηκες φρασεις στην Γκάρνερ.

«Δεν ήμουν εγώ», φέρεται να μουρμούρισε η Γκάρνερ και έφυγε.

Αργότερα το βράδυ ακούστηκε ένας οργισμένος Μπάιντεν να λέει ότι «Χρειάζομαι την καραμέλα μου», και μετά ο προσωπικός του γιατρός, ο Δρ. Κέβιν Ο' Κόνερ, τον συνόδευσε από την αίθουσα δεξιώσεων σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Ο Μπάιντεν εμφανίστηκε ξανά 20 λεπτά αργότερα, αναζωογονημένος και ανανεωμένος, και ειλικρινά διακωμωδούσε τα «κατορθώματά» του σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

«Το Candy είναι η κωδική λέξη του Μπάιντεν για το Adrenochrome», είπε η πηγή μας. «Αρχισε να πεφτει, γι' αυτό πήρε τη λήψη ή την έγχυσή του και μετά επέστρεψε για να κάνει πλακα οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα.... στο τπακουο κοινό του. 

Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί ήταν εκεί ο Κέβιν Μακάρθι». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις