Αμέτρητοι θάνατοι από εμβόλια στους αυτοκινητόδρομους και τους σιδηροδρόμους των ΗΠΑ

 

Αυτός ο ιστότοπος έχει αφιερώσει πολύ χρόνο

στην αναφορά θανάτων και τραυματισμών που σχετίζονται με εμβόλια. Μέχρι τώρα, ωστόσο, μια θολή ομίχλη και η κυβερνητική κάλυψη έχουν καλύψει εξίσου καταθλιπτικά στατιστικά στοιχεία: τον αριθμό των εμβολιασμένων αυτοκινητιστών που είτε πέθαναν είτε αρρώστησαν πίσω από το τιμόνι, και ατυχήματα που προκάλεσαν σημαντικές απώλειες ζωής ή υλικές ζημιές.

Ο στρατός των ΗΠΑ άρχισε να ερευνά αυτά τα στοιχεία στα μέσα του 2022, αφού αρκετοί πρόσφατα εμβολιασμένοι στρατιωτικοί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα. Τα Λευκα Καπελα είχαν αναθέσει στους συμπατριώτες τους στο Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ και στο Womack Army Medical Hospital, Fort Bragg, να ελέγξουν επτά ατυχηματα -σε κάθε περίπτωση ο οδηγός πέθαινε και ήταν ο μοναδικός επιβάτης στο όχημα- που συνέβησαν μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου 2022. Ενώ το Σώμα Μηχανικών εξέταζε αναφορές ατυχημάτων οχημάτων, το ιατρικό προσωπικό στο Fort Bragg κοσκίνιζε τα ιατρικά ημερολόγια και τα πιστοποιητικά θανάτου των αποθανόντων στρατιωτικών.

Οι προκαταρκτικές αναφορές αποκάλυψαν τα εξής: η μέση ηλικία των οδηγών ήταν 23. έξι ήταν αρσενικά. Είναι σημαντικό ότι όλοι έκαναν εμβόλιο για τον Covid-19 εντός 10 ημερών από τον θάνατο. κανένας δεν είχε ασθένειες ή συννοσηρότητες που απέκλειαν την ικανότητά του να καταταγεί στις ένοπλες δυνάμεις. Οι μεταθανάτιες τοξικολογικές εξετάσεις ήταν αρνητικές. Όλοι οι θάνατοι αποδίδονταν σε «απώλεια ελέγχου του οχήματος λόγω αιφνίδιας έναρξης εμφράγματος του μυοκαρδίου» ή καρδιακών προσβολών.

Σε τέσσερα από τα έξι αρσενικά θύματα, οι ιατροδικαστές βρήκαν «θρόμβους αίματος σε μέγεθος φιδιού » στη μηριαία αρτηρία, καθώς και διευρυμένες καρδιές, και οι δύο γνωστές παρενέργειες του εμβολίου Covid-19.

Αυτή η ανησυχητική είδηση ​​έκανε τα Λευκα Καπελα να αναρωτηθούν εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απέκρυβε παραπλανητικά ατυχήματα οχημάτων που προκλήθηκαν από εμβόλια στους αυτοκινητόδρομους της χώρας μας. Τον Οκτώβριο, τα Λευκα Καπελα ζήτησαν τη βοήθεια της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ για να διεισδύσουν σε μια βάση δεδομένων που διατηρεί η Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας, η οποία εποπτεύεται από τον αρχηγό του Deep State και Υπουργό Μεταφορών Pete Buttigieg.

Η έρευνα του Cyber ​​Command αποκάλυψε κραυγαλέες ασυνέπειες: ο υπολογιστής του NHTSA είχε δύο διαφορετικά σύνολα δεδομένων, που συντάχθηκαν στις 15 και 19 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, με κάθε αρχείο να καταγράφει τόσο τον αριθμό των ατυχημάτων όσο και των θανάτων από τον Ιανουάριο-Ιούνιο 2022. Το τελευταίο ή αναθεωρημένο υπολογιστικό φύλλο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του NHTSA και εντόπισε 20.175 θανάτους—ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει οδηγούς, επιβάτες και παράπλευρα θύματα. Με άλλα λόγια, εάν ένας οδηγός παρέσυρε από το δρόμο και χτύπησε και σκότωσε τρεις πεζούς, υπολογίζεται ο θάνατός τους ως ατυχημα.

Το μη δημοσιευμένο υπολογιστικό φύλλο είχε σημαντικά διαφορετικούς αριθμούς. Σύμφωνα με αυτήν, 39.465 ατυχήματα προκάλεσαν 41.970 θανάτους το πρώτο εξάμηνο του 2022 — υπερδιπλάσιος αριθμός από τον αριθμό που αποκαλύφθηκε στο κοινό.

«Δεν μπορούμε να αποδείξουμε οριστικά την εξαπάτηση, αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι δύο εκθέσεις που γράφτηκαν με διαφορά ημερών έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στα νούμερα. Αν κάποιος υπολόγισε λανθασμένα κατά 10, 100 ή ακόμα και 1000, ναι, αυτό μπορεί να φαίνεται εύλογος λόγος για να επαναλάβετε μια αναφορά. Είναι η άποψή μας και η NHTSA παραποιεί τα δημοσιευμένα δεδομένα για να ταιριάζουν με τα δεδομένα προτού τα εμβόλια είναι διαθέσιμα στο κοινό», είπε μια πηγή του Cyber ​​Command.

Πρόσθεσε ότι η Cyber ​​Command δεν είχε ούτε το ανθρώπινο δυναμικό ούτε την ικανότητα να σκάψει βαθιά σε 39.465 αναφορές ατυχημάτων.

«Φαίνεται ότι το τμήμα μεταφορών αφαιρεί αναφορές όπου τα εμβόλια συνέβαλαν στην αιτία», είπε.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου εξέτασε επίσης τα σιδηροδρομικά ατυχήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 20ης Οκτωβρίου, έξι τρένα εκτροχιάστηκαν σε διάστημα 36 ωρών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα ατύχημα στο Orneville του Maine ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, με πολλά αυτοκίνητα να συσσωρεύονται. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Σιδηροδρόμων (FRA) είπε ότι μια ελαττωματική γραμμή τρύπησε ένα φορτηγό βαγόνι. Η Cyber ​​Command, ωστόσο, λέει ότι έχει ήχο από τον μηχανικό που επικοινωνεί με το πλήρωμα δευτερόλεπτα πριν από τον εκτροχιασμό. «Δεν νιώθω πολύ καλά, εμβολίστηκα σήμερα το πρωί», είπε ο μηχανικός καθώς το καναδικό τρένο του Ειρηνικού με 76 βαγόνια βρισκόταν στα αριστερά και εκτροχιάστηκε.

«Αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους σωρηδόν», είπε η πηγή μας στο Cyber ​​Command. «Θα επιδεινωθεί μόνο μέχρι να ξυπνήσει η πλειοψηφία του πληθυσμού και να τους απορρίψει απολύτως».

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις