"FALSE FLAG" TO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ PAUL PELOSI

 

«Μόνο στις ταινίες

δραπετεύουν 82χρονοι άνδρες από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας», είπε ένας αξιωματούχος της JAG όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει εάν ο Πωλ Πελόζι είχε δραπετεύσει από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο για να ξανασμίξει με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάνσι— μόνο για να βρεθεί θύμα μιας άγριας επίθεσης.

Χθες τα νέα για την υποτιθέμενη επίθεση κυριάρχησαν στην τηλεόραση. Καθώς εξελίχθηκε η ιστορία, ένας κουρελιασμένος εργάτης κάνναβης φορώντας μόνο εσώρουχα έσπασε μια γυάλινη πόρτα στο σπίτι του Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο 6 εκατομμυρίων δολαρίων και υπέταξε τον Πολ Πελόζι, χτυπώντας τον ανελέητα στο κεφάλι με ένα σφυρί ενώ φώναζε «Πού είναι η Νάνσυ; Πού είναι η Νάνσυ;» σε μια μανιακή οργή.

Ο «ύποπτος» γρήγορα αναγνωρίστηκε ως ο κατασκευαστής κοσμημάτων κάνναβης, Ντέιβιντ Ντε Πάπ, 42 ετών, ένας ανεξάρτητος Καναδός γυμνιστής που υποτίθεται ότι πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και την παραφροσύνη. Οι αστυνομικοί είπαν ότι βρίσκονταν στο ακίνητο στην αποκλειστική γειτονιά Pacific Heights όταν είδαν τον ύποπτο να παλεύει με τον Πελόζι, να παίρνει το σφυρί και στη συνέχεια να τον χτύπησε με αυτό, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, και το χέρι.

«Είναι πιθανό κάποιος να δέχτηκε επίθεση - η Νάνσυ είναι γνωστό ότι προσλαμβάνει άνδρες συνοδούς. Αν υπήρξε επίθεση, δεν ήταν στον Πολ Πελόζι. Δεν ήταν ο Paul Pelosi επειδή είναι φυλακισμένος στο GITMO», είπε πηγή της JAG.

Ο Paul Pelosi, διαβεβαίωσε, δεν έχει ξεφύγει από τη δικαιοσύνη. Έγινε ισόβιος κάτοικος στο συγκρότημα κράτησης του Camp Delta του GITMO, αφού ένα στρατιωτικό δικαστήριο στις αρχές Σεπτεμβρίου τον έκρινε ένοχο για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών. Εκείνη την εποχή, ζήτησε συγγνώμη για τα εγκλήματά του και είπε ότι η πολυετής κακοποίηση τον είχε τρελάνει. Υπονόησε ότι η φυλακή ήταν προτιμότερη από το να περάσει άλλη μια μέρα με τη Νάνσυ.

Πηγές της JAG πιστεύουν ότι η «επίθεση με σφυρί» είναι μια έκπληξη του Οκτωβρίου, μια καλά ενορχηστρωμένη εκδήλωση False Flag που σχεδιάστηκε για την συμπάθεια προς τους Δημοκρατικούς και τους αριστερούς ενόψει των επικείμενων ενδιάμεσων εκλογών. Αμέσως μετά την επίθεση, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να συνδέσουν τον δράστη με τον Πρόεδρο Τραμπ, επικαλούμενοι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άνδρα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι αμφισβήτησε την επίσημη αφήγηση του Covid, την εγκυρότητα των εκλογών του 2020 και τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Ο εκπρόσωπος του MSNBC, Chris Hayes, είπε ότι ο πρόεδρος Τραμπ «γέννησε» ανθρώπους όπως ο David DePape.

«Το Deep State ελέγχει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούν να κατασκευάσουν ό,τι θέλουν», είπε η πηγή μας. «Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει ούτε μια εικόνα ή βίντεο της επίθεσης, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα δείξουνε φωτογραφίες ενός ματωμένου και χτυπημένου άντρα που φοράει προσθετική μάσκα Πολ Πελόζι. Υποθέτω ότι ξέχασαν να το κατασκευάσουν εκ των προτέρων», είπε.

«Βλέπουμε δύο πιθανότητες: είτε κάποιο φτωχό και κακομοιρη που του έσπασε το κρανίο του, ή το όλο θέμα είναι θεατρισμός. Το Deep State, ωστόσο, έκανε και πάλι ένα κρίσιμο λάθος - η εμφάνιση και ο τρόπος ζωής του άντρα δεν είναι αυτά ενός τυπικού υποστηρικτή του Τραμπ. Στην πραγματικότητα, είναι αντίθετα», συνέχισε η πηγή μας.

Είπε επίσης ότι είναι πολύ απίθανο ένας τυχαίος τρελός να διεισδύσει με τοση ασφάλεια στο σπίτι της Πελόζι.

«Γνωρίζουμε από την προηγούμενη παρακολούθηση ότι το σπίτι των Πελόζι έχει ένοπλη ασφάλεια, ακόμη και όταν η Νάνσυ δεν είναι εκεί», είπε.

Η JAG, πρόσθεσε, δεν θα ερευνήσει την επίθεση. Είναι ικανοποιημένοι που ο Πολ Πελόζι, ο πραγματικός Πολ Πελόζι, είναι εκεί που ανήκει — φυλακισμένος και ζει τα τελευταία του χρόνια ως υπόδειγμα κρατουμένου.

«Αν αυτός ο DePape ήταν πραγματικά εκεί για τη Nancy, είναι κρίμα που δεν ήταν σπίτι. Θα μπορούσε να μας είχε γλιτώσει από πολλά προβλήματα», είπε κλείνοντας η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΙΑΝ! ΟΙ ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤΣ ΓΥΡΝΟΎΝ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΤΟ ΝΤΙΠ ΣΤΕΙΤ?😃

    ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ...! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 301 ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ!


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις