Το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών διαλύθηκε - Τα σχολεία αδειάζουν λόγω του κύματος γρίπης

 

Τα μέτρα που ελήφθησαν κατά του SARS-CoV-2 έχουν

κάνει σαφώς "καλή" δουλειά: ο βαθμός στον οποίο υπέστη βλάβη το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών κατά τη λεγόμενη πανδημία δεν είναι ορατός μόνο στα νοσοκομεία. Τα παιδιά κάνουν απουσίες στα σχολεία. Για παράδειγμα, σε ένα λύκειο στη Βιρτζίνια, οι μισοί μαθητές έλειπαν την περασμένη εβδομάδα — όχι λόγω Covid-19, αλλά λόγω συμπτωμάτων κρυολογήματος. Ανησυχητικός αριθμός κρουσμάτων αναφέρεται και από άλλες σχολικές περιφέρειες.

Σε αρκετά νοσοκομεία η παιδιατρική πτέρυγα έχει να κάνει με αναπνευστικές ασθένειες που προκαλούνται από τον RSV ή ιούς κρυολογήματος που πλήττουν τόσο πολύ τα παιδιά που πρέπει να πάνε στα επείγοντα. Οι ειδικοί το αποδίδουν στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος ως αποτέλεσμα των μέτρων για τον κορωνοϊό και των μαζικών εμβολιασμών. Πολλές κλινικές φτάνουν όλο και περισσότερο τα όρια χωρητικότητάς τους.

Το πρόβλημα είναι εμφανές και στα λύκεια: Ένα λύκειο στην κομητεία Stafford της Βιρτζίνια, κατέγραψε απουσίες περισσότερων από 1.000 μαθητών την περασμένη εβδομάδα — και αυτό σε σχολείο μόνο με 2.100 μαθητές. Τα παιδιά είχαν συμπτώματα κρυολογήματος και κάποια είχαν γαστρεντερικά προβλήματα. Σε μια επιστολή προς τους γονείς την Παρασκευή, ο διευθυντής του σχολείου Άλεν Χικς ανέφερε ένα «ξέσπασμα ασθένειας» - πολλά μέλη του προσωπικού επηρεάστηκαν επίσης.

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται σε καμία περίπτωση σε αυτό το σχολείο. Ομοίως, ανησυχητικά νούμερα αναφέρονται, ας πούμε, από την Ενοποιημένη Σχολική Περιοχή του Σαν Ντιέγκο, όπου ένα γυμνάσιο είχε επίσης 1.000 μαθητές άρρωστους με γρίπη. Αυτό το σχολείο έχει εγγεγραμμένα 2.600 παιδιά. Εκπρόσωπος της περιοχής είπε: «Μέχρι στιγμής τα τεστ για τον COVID ήταν αρνητικά, αλλά αρκετοί μαθητές έχουν βγει θετικοί στη γρίπη. Τα τυπικά σημεία και συμπτώματα περιλαμβάνουν βήχα, πονόλαιμο, καταρροή, πυρετό και άλλα συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. σε στενή επαφή με τη Δημόσια Υγεία της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΑΣΚΕΣ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ "ΟΚ" ΜΈΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΣ ΠΟΎΜΕ,ΚΑΛΑ.(Η ΜΑΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟΘΟΥΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΠΝΕΎΜΟΝΕΣ ΚΑΡΔΙΆ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΕΤ. ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΙQ ΔΟΥΛΟΥ! ΣΚΛΑΒΟΥ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΕΠΊΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΑΔΈΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΆΓΡΙΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΚΑΡΚ.)

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ! ΈΧΟΥΝ ΌΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΧ! ΒΆΛΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΌΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΆΤΗ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΧ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΠΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΎΝ...! ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΆΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΤΡΥΠΙΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΑΣΚΑ Κ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΆΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΚΆΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΕΣΗ.

    ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?!

    ΑΣΕ ΠΟΛΎ ΚΥΚΛΟΘΥΜΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΠΙΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΚΊΔΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΚΙΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΈΝΕΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΆΛΛΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΑΥΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΔΙΆΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΘΈΜΑΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΊ ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΉΘΩΣ... "ΒΑΡΑΝΕ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΊ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΟΥΣ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΏΝΕΤΕ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΚΌΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ! ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΆΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΤΕ ΚΑΛΆ ΚΑΛΆ!

    ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις