ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 27/10/22

 


Η Credit Suisse θα περικόψει 9.000 θέσεις εργασίας και θα εκλιπαρεί επενδυτές για δισεκατομμύρια μετά το καταστροφικό τρίτου τριμήνο απωλειών 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ελβετικός τραπεζικός κολοσσός Credit Suisse παλεύει να αναστήσει τις προοπτικές της κατακόρυφης πτώσης μετά την απώλεια 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίτο τρίμηνο, με αποτέλεσμα οι τιμές των μετοχών να υποχωρήσουν 12% την Πέμπτη. Η CREDIT SUISSE EINAΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ… ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΓΙΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Άλλο ένα 0.75% αύξηση στα επιτόκια της ΕΕ για να τιθασεύσει τον πληθωρισμό… μάταιη προσπάθεια, καθώς η κίνηση αυτή και ο άλλες που θα ακολουθήσουν παγώνουν τις οικονομίες της ευρωζώνης…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India EUROPEAN CENTRAL BANK EUROSYSTEM European Central Bank Hikes Rates by 75 Basis Points- third consecutive increase this year Just in @RT_India_official QuantumLig...."
 
>>Πολύ σημαντικές δηλώσεις του Πούτιν στην ολομέλεια της 19ης συνάντησης της Διεθνούς Λέσχης Συζήτησης Valdai με θέμα της φετινής συνάντησης «Ένας κόσμος πέρα από την ηγεμονία: Δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους». ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
*Ο κόσμος είναι μάρτυρας της υποβάθμισης των παγκόσμιων θεσμών, της διάβρωσης της αρχής της συλλογικής ασφάλειας, της υποκατάστασης του διεθνούς δικαίου με τους «κανόνες». Υπάρχει μια προσπάθεια να εισαχθεί ένας κανόνας που επιτρέπει στις «εξουσίες» να κάνουν ό,τι θέλουν ατιμώρητα.
 
*Η Δύση έχει κάνει αρκετά βήματα προς την κλιμάκωση, τροφοδοτώντας τη σύγκρουση στην Ουκρανία, προκαλώντας αποσταθεροποίηση της Ταϊβάν και τις παγκόσμιες τιμές των τροφίμων.
*Το παιχνίδι της Δύσης είναι αιματηρό, επικίνδυνο και βρώμικο. Αρνείται την κυριαρχία χωρών και λαών. Αυτός που σπέρνει τον άνεμο θα θερίσει τον ανεμοστρόβιλο.
*Ο κόσμος είναι μάρτυρας της υποβάθμισης των παγκόσμιων θεσμών, της διάβρωσης της αρχής της συλλογικής ασφάλειας, της υποκατάστασης του διεθνούς δικαίου από τους «κανόνες»
*Ακόμη και στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, κανείς δεν αρνήθηκε την ύπαρξη της κουλτούρας και της τέχνης του άλλου. Στη Δύση κάθε εναλλακτική άποψη δηλώνεται ανατρεπτική.
* Η κουλτούρα της ακύρωσης δεν επιτρέπει την ανάπτυξη εναλλακτικής σκέψης. Στη Δύση κάθε εναλλακτική άποψη δηλώνεται ανατρεπτική.
* Η ιστορία θα τα βάλει όλα στη θέση τους.
* Κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να υπαγορεύσει στους ανθρώπους μας τι είδους κοινωνία και σε ποιες αρχές πρέπει να οικοδομήσουμε.
*Η Ρωσία δεν ήταν και δεν θα μπορέσει ποτέ να καταστραφεί και να «σβηστεί» από τον γεωπολιτικό χάρτη.
*Η Δύση «τσέπωσε» τα αποθέματά μας σε χρυσό και συνάλλαγμα.
* Αξίζει να σκεφτούμε την [[[αλλαγή της δομής του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών]]], ώστε να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του κόσμου.
*Η πιο επικίνδυνη και απρόβλεπτη δεκαετία είναι μπροστά μας.
*Ο μονοπολικός κόσμος φτάνει στο τέλος του. Η Δύση είναι ανίκανη να κυβερνήσει μόνη της τον κόσμο. Ο κόσμος βρίσκεται σε ένα ιστορικό ορόσημο μπροστά από την πιο επικίνδυνη και σημαντική δεκαετία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
*Η αδιαίρετη κυριαρχία της Δύσης στα παγκόσμια ζητήματα πλησιάζει στο τέλος της.
*Η ανθρωπότητα έχει δύο επιλογές - είτε θα συνεχίσουμε να συσσωρεύουμε το βάρος των προβλημάτων που είναι βέβαιο ότι θα συντρίψουν όλους μας, είτε μπορούμε να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις.
*Πάντα πίστευα στη δύναμη της κοινής λογικής, γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι αργά ή γρήγορα τόσο τα κέντρα του πολυπολικού κόσμου όσο και η Δύση θα πρέπει να ξεκινήσουν έναν ισότιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον.
*Ήμουν εγώ που διέταξα τον Σόιγκου να καλέσει όλους τους συναδέλφους του και να προειδοποιήσει [για τη «βρώμικη βόμβα»]»
*Δεν χρειαζόμαστε πυρηνικό χτύπημα στην Ουκρανία, δεν υπάρχει νόημα - ούτε πολιτικό ούτε στρατιωτικό.
*Εμείς δεν μιλήσαμε για πυρηνικά. Η Λιζ Τρας απάντησε πως θα έκανε το καθήκον της να πατήσει το κουμπί εκτόξευσης πυρηνικών στην Ρωσία χωρίς ενδοιασμό και ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "RT News Liz Truss blurted out about nuclear weapons and was clearly out of her mind Putin Washington could have distanced themselves from her comments, but they remained silent. Western countries are using nuclear provocations to convince other countries to stand up' to and refuse to cooperate with Russia. Putin Subscribe to RT 132 73 40 20 3 9221 6:32PM"
 
>>Από την άλλη η διοίκηση Μπάιντεν στο Πεντάγωνο αποκάλυψε τις προθέσεις της χωρίς ντροπή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να κάνουν χρήση το πυρηνικό τους οπλοστάσιο για να αποτρέψει «κάθε μορφή στρατηγικής επίθεσης», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που [[[[περιλαμβάνουν συμβατικά όπλα]]]]], ανέφερε το Πεντάγωνο σε έγγραφο για την στρατηγική που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.
«Αυτό περιλαμβάνει πυρηνική χρήση οποιασδήποτε κλίμακας και περιλαμβάνει επιθέσεις υψηλών συνεπειών στρατηγικής φύσης που χρησιμοποιούν μη πυρηνικά μέσα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ!!! ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΥΤΙΝ... ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: US says atomic arms to deter conventional as nuclear attacks well More: https://cutt.ly/uNjzu9R Follow @insiderpaper QuantumLig... QuantumLight1111 Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν χρήση το πυρηνικό τους οπλοστάσιο για να αποτρέψει <<κάθε μορφή επίθεσης>>, εκείνων που περιλαμβάνουν συμβατικά όπλα)))), ανέφερε Πεντάγωνο έγγραφο για την στρατηγική που δόθηκε δημοσιότητα Πέμπτη. <<Αυτό περιλαμβάνει πυρηνική χρήση οποιασδήποτε κλίμακας περιλαμβάνει επιθέσεις υψηλών συνεπειών στρατηγικής φύσης που πυρηνικά μέσα>>, δήλωσε στους δημοσιογράφους ανώτερος αξιωματούχος άμυνας. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Î‘Î›ÎH ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ!!! AN ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΥΤΙΝ. ΛΕΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ" από το Twitter
 
>>Επίσης, η διοίκηση Μπάιντεν στο Πεντάγωνο έκανε άλλες 2 σημαντικές δηλώσεις:
>Ανέφερε πως πυρηνική επίθεση της Βόρειας Κορέας θα σήμαινε «τέλος» του καθεστώτος Κιμ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: North Korea nuclear strike would mean end' of Kim regime: Pentagon More: https://cutt.ly/gNjkuJh Follow @insiderpaper QuantumLig... 7:26PM QuantumLight1111 ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ TO ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ QuantumLig..,,7:26"
 
> Η Κίνα αποτελεί την «πιο σημαντική και συστημική πρόκληση» για τις ΗΠΑ!!!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic BREAKING NEWS US is trying to divide the world along ideological lines and provoke new bloc confrontations, Chinese Armed Forces will THWART any attempt to prevent Taiwan's reunification with China Chinese Defense Ministry. Subscribe @IntelRepublic 66 QuantumLi... 11:35AM"
 
>>Η Κίνα, μετά τη συνομιλία των Υπ. Εξ. Ρωσίας Κίνας και μετά τις τακτικές διαβουλεύσεις μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών για την Ταϊβάν, όπου εμφανίστηκαν ξανά ανεπανόρθωτες αντιφάσεις, που φέρνουν τον πόλεμο για την Ταϊβάν πιο κοντά, ΔΗΛΩΣΕ: «Η Κίνα σκοπεύει να στηρίξει τη Ρωσία για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιτύχει στρατηγικούς αναπτυξιακούς στόχους». ΑΡΚΟΥΔΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka China intends to support Russia in overcoming difficulties and achieving strategic development goals Chinese Foreign Minister Wang Yi in a conversation with Lavrov 32 QuantumLig... 32Quantumig....6:44PM 6:44 PM QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics The statements followed shortly after the regular consultations between China and the United States about Taiwan, where irremediable contradictions appeared again,bringing the war for Taiwan closer... 32 QuantumLig... 6:48 PM"
 
>>Τέλος, το Κινεζικό Υπουργείο Άμυνας προειδοποιεί: «Οι ΗΠΑ προσπαθούν να διαιρέσουν τον κόσμο σε ιδεολογικές γραμμές και να προκαλέσουν νέα μπλοκ συγκρούσεων, οι Κινεζικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κάθε προσπάθεια που θα αποτρέψει την επανένωση της Ταϊβάν με την Κίνα.
 
>>Οι πολιτικοί δορυφόροι, εάν χρησιμοποιηθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, μπορούν να γίνουν νόμιμος στόχος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Δύση θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των ειρηνικών διαστημικών δραστηριοτήτων προειδοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Μη Διάδοσης και Ελέγχου Όπλων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Konstantin Vorontsov.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z Civilian satellites if used by the Armed Forces of Ukraine, can become a legitimate target for the RF Armed Forces. The West puts the sustainability of peaceful space activities at risk Deputy Director of the Department for Nonproliferation and Arms Control of the Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation Konstantin Vorontsov 96 QuantumLig... 8:30 AM" από το Twitter
 
>>Ο Έλον Μασκ μπήκε χθες στα κεντρικά γραφεία του Τουίτερ με έναν νιπτήρα (Sink) και έγραψε σε ένα πανέξυπνο τουιτ «Let that sink in!», το οποίο έχει 2 ερμηνείες: Η πρώτη απλά «άφησε τον νιπτήρα να μπει μέσα» και η «πονηρή», που είναι ατάκα στα Qντροπς: «Άφησε το να βυθιστεί», το οποίο αποτυπώνεται εξαιρετικά σε ένα τουιτ του Loop στις 15/1/2022. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΕΛΟΝ;;; 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "Elon Musk @elonmusk Entering Twitter HQ let that sink in! 0:09 25.7M views 9:45 PM Oct 26, 2022 Twitter for iPhone" από το Twitter
 
>>Για τον Έλον Μασκ και για άλλα σημαντικά θέματα ο Q The Storm Rider έχει εξαιρετικές πληροφορίες:
 
[TWITTER]
Καθώς ο ΜΑΣΚ ετοιμάζεται να διαλύσει το TWITTER
απολύουν πάνω από το 75% των εργαζομένων στο Twitter
(Το πιο πιθανό είναι να απολύσει το 30% που είναι ακόμα μεγάλος αριθμός)
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
_Η αλήθεια του [TWITTER] να ελέγχει τους παγκόσμιους αλγορίθμους και να κάνει τις φιλελεύθερες, δημοκρατικές ατζέντες να γίνονται VIRAL και να λογοκρίνει τη Δεξιά ή τις συντηρητικές αντιθέσεις σε όλο τον κόσμο ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ. .. Ο Dan Woods, παγκόσμιος επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ο οποίος πέρασε 20 χρόνια με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, δήλωσε ότι το 80% του TWITTER είναι "BΟΤ" (EIKONIKOI ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ)
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
_______
>Η χειραγώγηση του Twitter του αφήγηματος της «εξέγερσης» της 6ης Ιανουαρίου ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.
Το 2018, ο Τζέισον Σάλιβαν - ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Twitter - κλήθηκε από τον ειδικό εισαγγελέα που ερευνούσε την απορριφθείσα πλέον θεωρία ότι ο Τραμπ συνεργαζόταν με τη Ρωσία. Ο Sullivan είναι ΤΩΡΑ> ο κύριος σύμβουλος έρευνας της νομικής ομάδας του προέδρου ΤΡΑΜΠ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«Δημιουργήσαμε έναν αλγόριθμο που μας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε ποια tweets βρίσκονται σε τροχιά να γίνουν viral», είπε ο Sullivan.
Σε συνέντευξή του, ο Sullivan αποκάλυψε ότι ορισμένοι παράγοντες επιρροής συνεννοήθηκαν με υπαλλήλους και την ηγεσία του Twitter για να κατευθύνουν το αφήγημα της εξέγερσης. Αυτό θα διασφάλιζε ότι μόνο το εγκεκριμένο από την παγκοσμιοποίηση αφήγημα θα γίνει «viral» στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. (Σχετικό: Κατά τα φαινόμενα, η «εξέγερση» της 6ης Ιανουαρίου ήταν μια προβοκάτσια του FBI.)
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο Σάλιβαν κλήθηκε το 2018 από τον ειδικό εισαγγελέα που ερευνούσε την κατηγορία εκείνη την εποχή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συνέπραξε με τη Ρωσία. Ο Σάλιβαν θα γινόταν ο κύριος σύμβουλος έρευνας στη νομική ομάδα του πρώην προέδρου, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε μερικές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«Παρακολουθούμε τη νοημοσύνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο, όλη μέρα, κάθε μέρα, με βάση συγκεκριμένους όρους αναζήτησης, φράσεις κλειδιά και hashtags. Ο αλγόριθμός μας μπορεί να μας πει ακριβώς πόση έλξη λαμβάνει ένα συγκεκριμένο tweet και πόσο συχνά ανταποκρίνονται οι άνθρωποι, όπως like και retweet. Όταν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο όριο, ειδοποιούμαστε αυτόματα».
«Ακούσαμε ανθρώπους που διέρρευσαν πράγματα. Ακούσαμε ανθρώπους που έσπερναν παραπληροφόρηση».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι υπήρχαν τάσεις που έδειχναν ξεκάθαρα ότι επρόκειτο να γίνει κάποιου τύπου επιχείρηση προβοκάτσιας στις 6 Ιανουαρίου».
Μια προσεκτική εξέταση όλου του περιεχομένου που καταγράφηκε αποκάλυψε στον Sullivan και την ομάδα του ότι το Twitter, στην πραγματικότητα, καταργούσε συστηματικά περιεχόμενο για να κατευθύνει την αφήγηση, κάτι που ξέρουμε ότι τελικά κατεύθυνε και το αποτέλεσμα.
«Θέλω να καταστήσω απολύτως σαφές ότι πραγματοποιήσαμε αυτήν την επιχείρηση παραπλάνησης», είπε ο Σάλιβαν σχετικά με τα tweets που καταγράφηκαν, τα οποία έγιναν δεκτά ως απαλλακτικά στοιχεία σε μια υπόθεση εναντίον του Twitter.
«Τα έχουμε όλα. Έχουμε όλα τα tweets και όλα τα αθωωτικά στοιχεία που το Twitter πιστεύει ότι έσβησε από το Διαδίκτυο. Τους έχουμε όλους.”
___________
Υπάρχουν ακόμα εκείνοι που πιστεύουν ότι ο ΜΑΣΚ είναι ένα ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΕΛΟ;////
Ο ΜΑΣΚ διακινδύνευσε τη ζωή του για να ΕΚΘΕΣΕΙ στον κόσμο τους αλγόριθμους του Twitter που δημιούργησαν επαναστάσεις από το ΒΚ σε πολλές χώρες εξαιτίας της χειραγώγησης του Twitter και του Facebook, επιχειρήσεις παπαγαλάκι. >Η δύναμη του [ΒΚ] του TWITTER έχει ξεπεράσει τους Προέδρους/Πρωθυπουργούς των κυβερνήσεων του κόσμου.
ΑΡΚΕΤΕΣ απόπειρες του ΒΚ για τη ζωή του Μασκ συνέβησαν τους τελευταίους 18 μήνες..
Αλλά ο ΜΑΣΚ δεν μιλάει για αυτά τα γεγονότα.
Η ΕΚΘΕΣΗ του [TWITTER] από τον ΜΑΣΚ και η απόκτηση της εταιρείας ΘΑ οδηγήσει το Κογκρέσο και την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ανατρέψουν την προστασία των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης, το άρθρο 230.
_Ως ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ, ο ΚΡΟΥΖ, ο Tom Cotton και αρκετοί άλλοι θα είναι ο επικεφαλής του δόρατος για την κατάρρευση των social MEDIA του ΒΚ.
Το Δικαστήριο Επιτήρησης Εξωτερικών Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών (FISC) που ονομάζεται επίσης Δικαστήριο FISA, είναι ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ που ιδρύθηκε βάσει του νόμου περί επιτήρησης ξένων πληροφοριών του 1978 (FISA) για να επιβλέπει αιτήματα για εντάλματα παρακολούθησης κατά ξένων κατασκόπων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών από ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου και υπηρεσίες πληροφοριών.
Αυτό ανέφερε η Q πολλές φορές στα ντροπς. FISA
Αυτή η σύνδεση των πληροφοριών στρατιωτικών επιχειρήσεων [ΒΚ] σε συνέργεια με το FBI Υπ. Δικαιοσύνης/ΚΤΛ ΚΤΛ. χρησιμοποιώντας το FISA για την εξασφάλιση πληροφοριών σχετικά με τους πολιτικούς αντιπάλους και τους εχθρούς τους. Οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΙΖΩΝ, ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ.
_Κατάχρηση και διαφθορά FISA που συνδέονται με [ΒΚ] Στρατιωτικούς διοικητές, μυστικές υπηρεσίες με 3 γραμματα, ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και τα τρία τμήματα των κυβερνήσεων των Η.Π.Α.
Εκείνοι που χρησιμοποίησαν το FISA παράνομα για πολιτικές τακτικές και εισέβαλαν στην ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, τηβ επιτήρηση των τηλεφώνων, των email και των μηνυμάτων και των ψηφιακών συσκευών τους για να εξασφαλίσουν πληροφορίες ευνοϊκές για τα αποτελέσματα των χρηστών της FISA ήταν ένα κοινό θέμα εντός της διοίκησης ΜΠΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ και του Στρατού του ΒΚ ....>Όταν δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικές αποδείξεις ή διαφθορά σε πολιτικούς αντιπάλους για να τους διώξουν ή να τους εκβιάσουν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ του δικαστηρίου FISA OPERATIONS εγκατέστησε κακόβουλες πληροφορίες, λογισμικό, φωτογραφίες (παιδ0φ|λία) και βίντεο (σκηνοθετημένες ομαδικές δολοφονίες) και το συγχώνευαν με το θύμα.
Αυτά τα εντάλματα της FISA και η διαδικασία είναι ο τρόπος με τον οποίο το ΒΚ στις ΗΠΑ ανέλαβε τον έλεγχο των ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..... Μοιάζει πολύ με το πώς ο ΕΠΙΣΤΙΝ (ήταν η κακή πλευρά της ΣIA, του αντιπροσώπου της MOΣΣAΝΤ ΚΑΙ Μ|6) έλεγχε χώρες, πόρους και σύστημα Εμπορίας ανθρώπων που ήταν συνδεδεμένο με ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΚ που χρησιμοποιούσαν το FISA.
_Ο τρέχων ΠΟΛΕΜΟΣ είναι μια προσπάθεια του ΒΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΚ να ξεφύγει από τα νύχια της ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Q, ΝΤΡΟΠΣ που ξεκίνησαν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ πραγματοποιούνται (ΤΩΡΑ)
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ> ΘΑ έρθει<
(Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΧΙ ΜΟΝΤΙ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ είχαν βάλει εδώ και πολύ καιρό αυτά τα μέτρα για να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ σε καθορισμένο χρόνο ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ..... ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ) >>>>ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΙΚΟΣ & ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ μέσω της ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ FISA _
_όλα συνδέονται με το παγκόσμιο ξέπλυμα χρήματος
_ ΒΙΟΟΠΛΑ. > Η πανδημία. Η κατάρρευση.
_ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
Θα μπούμε στα Χρυσά χρόνια της ειρήνης
Αυτό είναι γραμμένο......
«Τα καλύτερα έρχονται» Τραμπ
________
Στα παρασκήνια;! ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
Αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ έπρεπε να γίνει για να ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΗΕ, ΝΑΤΟ. [ ΒΚ] και ο στρατός των Η.Π.Α. έπρεπε να εκτεθεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....
> ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....
ΤΟ 2023 ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ θα ΓΙΝΕΙ στα υπόλοιπα 7.7. Δισεκατομμύρια πληθυσμού, καθώς θα καταλάβουν μέσω ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....
Αυτή τη στιγμή είμαστε ΒΑΘΙΑ μέσα στην καταιγίδα
Καθώς τα πραξικοπήματα και τα αντί-πραξικοπήματα άρχισαν να λαμβάνουν χώρα πιο γρήγορα σε όλο τον κόσμο και τα αριστερά πολιτικά κόμματα ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ..... Καθώς συνεχίζουμε να εισερχόμαστε στην 🎥 🍿 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ για τον χειμώνα.
Τα μάτια στην Βόρεια Κορέα
Παρακολουθήστε το νερό_ Q
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η ΔΥΣΗ "ΤΣΕΠΩΣΕ" ΤΑ ΑΠΟΘΈΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΆΛΛΑΓΜΑ.

    ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ....


    "ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ,ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ...ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ,ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏΝΤΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΜΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ."
    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΉΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΈΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΚΟΔΌΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

    ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΟΝΜΠΑΣΙΤΕΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΓΈΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ.
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΝΕΟΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΚΡΥΜΜΈΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΆΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΖΟΝΤΑ ΕΠΊΘΕΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΆΤΕΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ 1204 ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΎΣ " ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΒΟΗΜΙΑ,ΒΑΥΑΡΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΔΑΝΙΑ,κλπ.

    OΙΚΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΧΕΝΣΤΑΊΝ;ΌΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ....ΑΠΟ ΜΑΣΣΩΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥ ΩΣ ΒΥΖΆΝΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΎ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ....ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

    Ο ΠΡΩΣΣΟΓΕΡΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ.ΟΙ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΣΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΟΜΩΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΊΕΝ ΚΑΙ ΜΈΡΚΕΛ/ΣΟΊΜΠΛΕ, ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΑΦΑΓΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΆΤΟ....

    ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ WEF ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΠΟΧΗ,ΑΛΛΑ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ .

    ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ;ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΑΡΑΓΓΑ ΡΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΊΔΕΡΟ. ΠΟΤΕ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις