Η Κίνα ανακοινώνει νέο σχέδιο 100 ετών, ενώ η Δύση βυθίζεται στο χάος

 

Η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» υπό

την ηγεσία της Χαζαρικής μαφίας βυθίζεται σε αναρχία και εμφύλιο πόλεμο. Αντίθετα, η Κίνα μόλις ανακοίνωσε ένα νέο σχέδιο 100 ετών για να εμπλουτίσει το έθνος της σε αρμονία με τη φύση. Εάν η Δύση δεν ανατρέψει την ηγεσία της στο σατανικό KM, η Κίνα θα κυβερνήσει τον κόσμο, είτε το θέλει είτε όχι.

Πριν μιλήσουμε για την Κίνα, ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη Δύση. Αυτό που συνέβη εκεί είναι ότι μετά τη δολοφονία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' (επικεφαλής της επιτροπής των 300), η ΚΜ εγκατέστησε είτε έναν εκβιασμένο βασιλιά Κάρολο Γ΄ είτε μια μαριονέτα που έμοιαζε. Πηγές της MI6 λένε ότι ο φόνος της Ελισάβετ ήταν γερμανική εκδίκηση για την εκτέλεση του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και της οικογένειάς του. Η δολοφονία πιθανότατα είχε διαταχθεί από τον Χάιντς Κίσινγκερ, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής βασιλικής οικογένειας.

Εδώ είναι ένα μήνυμα που έστειλα στην MI6 σχετικά με τον Κίσινγκερ:

Ο Χάιντς Κίσινγκερ προσπάθησε να με σκοτώσει την εποχή που άρχισα να αποκαλύπτω το αφεντικό του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Είναι επίσης ο τύπος που δημιούργησε τις λεγόμενες πλατφόρμες συναλλαγών που παραπλανούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να δημιουργήσει χρήματα από το τίποτα για τη ναζιστική ομάδα με την οποία συνεργάζεται. Ως εκ τούτου, έχει το ισχυρότερο κίνητρο να αποτρέψει οποιεσδήποτε προσπάθειες να αποσπάσει τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος από την ομάδα του, εξ ου και τη δολοφονία της Αυτής Μεγαλειότητας καθώς και τόσων άλλων ηγετών όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να συλληφθεί, να ανακριθεί και μετά να δικαστεί.

Ο Κίσινγκερ και ο αναπληρωτής του Ρίτσαρντ Χάας, επικεφαλής του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, διέταξαν τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Για το λόγο αυτό, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Κίσινγκερ, ο οποίος είναι γνωστός κατά συρροή δολοφόνος παγκόσμιων ηγετών. Ο Haas έχει ήδη ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει το CFR, πιθανώς επειδή έχει ήδη συλληφθεί ή εκτελεστεί.

https://nydailypaper.com/richard-haass-council-foreign-relations-html/

 Περιττό να πούμε ότι τα αφεντικά της οικογένειας Ροκφέλερ έχουν επίσης προβλήματα. Σύμφωνα με μια ανώτερη πηγή της CIA: Το ίδρυμα Ροκφέλερ και η οικογένεια θα "πεταχτούν εκτος παιχνιδιου"...





 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις