ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ....!!!


Έχει καταστεί σαφές ότι οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές δεν είναι πράγματα που αρέσουν στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τελευταίο παράδειγμα, πριν από λίγο στην στρατιωτική παρέλαση, όπου ο κόσμος άφωνος έβλεπε την πρόεδρο καθισμένη στον προεδρικό θρόνο, να ασχολείται με το κινητό της…

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του άρθρου 45 του ελληνικού Συντάγματος «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αρχηγός των Eνόπλων Δυνάμεων της Xώρας, που τη διοίκησή τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως νόμος ορίζει. Aπονέμει επίσης τους βαθμούς σε όσους υπηρετούν σ’ αυτές, όπως νόμος ορίζει».

Συνεπώς ο ρόλος της ΠτΔ δεν είναι «διακοσμητικός» όπως η ίδια νομίζει και πρέπει να τον σέβεται όπως επίσης θα πρέπει να σέβεται τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους στο παρελθόν για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το Έθνος.

Γιατί σε περίπτωση που δεν το έχει καταλάβει, στην παρέλαση, παρελαύνουν κυρίως οι πρόγονοι μέσω των επιγόνων.

Να πούμε επίσης πως υπήρχαν κι άλλα περιστατικά με την ΠτΔ αυτές τις ημέρες.

Είχαν προηγηθεί οι προσαγωγές δύο υγιειονομικών σε αναστολή, οι οποίες μάλιστα είναι και μητέρες, όταν ζήτησαν να μιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα στην πρόεδρο, κατά την προσέλευση της στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Παράπονο όμως υπάρχουν και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφθασε με καθυστέρηση μισής ώρας στην καθιερωμένη τελετή του ΑΠΘ το απόγευμα της 26/10.

Συγκεκριμένα, αντί στις 6.30 έφθασε στις 7 χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγνώμη.

Στο παρελθόν ακόμα και βασιλείς ή πρωθυπουργοί προσέρχονταν στην πρυτανεία μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής.

Η απουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας από την καθιερωμένη τελετή στον Λευκό Πύργο σχολιάστηκε αφού η τελετή γίνεται πάντα με την παρουσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, εκτός αν συντρέχουν άλλοι, σοβαροί λόγοι απουσίας.

Πάντως δεν πρέπει να φαίνονται παράξενα όλα αυτά καθώς θα θυμίσουμε ότι ένα μαξιλαράκι με το πρόσωπο της και την γάτα της έβαλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντί να βάλει την ελληνική σημαία! 

 



Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει βγάλει από το Προεδρικό Μέγαρο την ελληνική σημαία, έχει επιδείξει και απέχθεια απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Εθνικό Ύμνο.
 
 

 Ενώ αλησμόνητο θα μείνει το σταυροπόδι κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδος όπου συνοδευόταν από τον σύντροφο της. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Κομμουνια του διαβόλου. Κομμουνισμός είναι κατά κύριο λόγο η μάσκα που φοράνε οι Σατανιστές. Όλα τα κόμματα της "δημοκρατίας" τους, στην πράξη κομμουνισμο-σατανισμο πρεσβεύουν.
    Πατρίδα, έθνος, σημαία, σταυρός, οικογένεια, πατερας-μητερα, είναι έννοιες ανίερες για κομμουνια.
    Τέτοιο βρωμερό κόμμα και η ΝΔ και χειρότερο όλων όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη.

    Ζήτω η Ελλάς, αιώνια τιμή και σεβασμός στους αγωνιστές και πεσόντες Έλληνες υπέρ πατρίδος.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίχαμα, βόθρος, εμετός με κομμάτια στερεών και υγρών κοπράνων. Αυτά και άλλα τόσα βρωμερά και τρισάθλια συναισθήματα αναβλύζουν απ' τις καρδιές μας όταν σε βλέπουμε. Είσαι ό,τι πιο χυδαίο, πρόστυχο και αντιεθνικό έχει υπάρξει ως ΠτΔ εδώ και δεκαετίες. Μακάρι να δούμε την ψυχή σου να καίγεται μαζί με του φιλαράκου σου που παριστάνει τον Π/Θ! Τότε μόνο θα αγαλιάσουμε!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ;ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

    ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΙΝΑ.ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΑΛΛΗ Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΠΙΤΣΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ....ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ.

    ΠΑΤΣΗΣ-ΠΕΤΣΑΣ-ΠΙΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΎΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ.

    Η ΜΑΝΔΑΜ ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΧΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ. ΚΙ Η ΚΑΤΙΝΑΡΑ Η ΚΟΥΚΛΆΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΕΓΙΝΕ προεδρεσσα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ...
    ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΗΣ,ΟΛΟ ΤΟ PIZZAGATE ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΑΡΙΕΝΤΊΖΕΤΑΙ, ΤΥΧΑΙΟ;ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....

    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...

    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΎΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΡΩΣ.

    ΜΕ ΛΥΠΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΈΝΟ ΤΟΠΟ,ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις