ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ "ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ"....!!!


 Το Storm Rider μόλις δημοσίευσε ότι η πολωνική κυβέρνηση εκβιάζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ (επιδοτήσεις ΕΕ) να στείλει στρατιώτες στο ουκρανικό μέτωπο όπου πεθαίνουν σαν μύγες.

Η Πολωνία, λοιπόν, σκέφτεται να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ που μοιαζει σαν πραξικόπημα.

Η Τουρκία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ΝΑΤΟ.

Το Storm Rider επιβεβαιώνει το βίντεό μου από σήμερα το πρωί ότι η Τουρκία πρόκειται να ενταχθεί στους BRICS και στο κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Απόδειξη ότι δεν τηρεί πλέον την πολιτική του ΝΑΤΟ είναι το γεγονός ότι η Κίνα επέτρεψε την αποστολή πυραύλων στη Σερβία μέσω του εδάφους της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΈΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΝ.
    ΟΙ ΟΥΣΣΑΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΟΜΠΙΕΤΣΚΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ.
    ΟΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΩΝ.

    ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ" ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΜΕ ΚΟΜΠΆΡΣΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΥΣ.

    Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ;

    ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΤΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις