ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ...!!!

Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης… του Μητσοτάκη από ξένα κέντρα ή απλά είναι ανόητο πολιτικό πυροτέχνημα; 

Το σχέδιο έχει ως εξής:



1. Αρμέγουμε τις ΔΕΚΟ δίνοντας απευθείας ανάθεση υπερκοστολογημένη σε δικούς μας (από τα οποία κρατάμε ένα ποσοστό), στους διοικούντες τις ΔΕΚΟ (επίσης δικούς μας) δίνουμε υπέρογκες αμοιβές και παράλληλα δημιουργούμε θέσεις αχρείαστες με μεγάλους μισθούς (πάλι βάζουμε στις θέσεις δικούς μας).

2. Παράλληλα, μειώνουμε την δραστηριότητα των ΔΕΚΟ και αφήνουμε τις υποδομές να διαλυθούν, ώστε να μειωθεί η αξία τους.

3. Έπειτα οι ΔΕΚΟ εμφανίζουν έλλειμμα, οπότε τις ιδιωτικοποιούμε. Για την ακρίβεια έρχονται κάτι φίλοι μας και τους κανονίζουμε να πάρουν ένα δάνειο "αέρα" από μια "δική μας" Τράπεζα, με αυτό το δάνειο αγοράζουν τη ΔΕΚΟ και εμείς στην πραγματικότητα ελέγχουμε την αγορά, την παραγωγική επιχείρηση μέσω των "αγοραστών" (δηλαδή των μπροστινών) και έτσι ελέγχουμε μεγάλο μέρος του χρήματος, χωρίς να φαινόμαστε.

4. Λόγω του ελέγχου αυτού, στις τεράστιες, ιδιωτικές πλέον, επιχειρήσεις, μπορούμε να ελέγχουμε την ψήφο των ιδιωτικών, πλέον, υπαλλήλων.

Το story αυτό έχει παιχτεί στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στις Τράπεζες, σε ξενοδοχεία που αγοράστηκαν ή φτιάχτηκαν με δανεικά "αέρα", grossο modo σε κάθε ισχυρή επιχείρηση που λειτούργησε ποτέ στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο τρόπος εργασίας των εγχώριων ΝΑΤΟϊκών ελίτ και των κομματικών τους εντεταλμένων που ξεπούλησαν την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/kosmos/o-elon-mask-apelyse-tous-ypeythynous-pou-fimosan-to-n-tramp-sto-neo-twitter-oloi-tha-milane-eleythera/

    Να και μια ευχάριστη κατά τα φαινόμενα είδηση.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Twitter φιμωσε και όλους τους γιατρούς που προσπαθούσαν να αφυπνισουν τους ανθρώπους ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ και να τους σώσουν από το Κολ@μπολι

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις