ΜΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ...

image 

Διαβαστε ενα

σεναριο που αναφερεται απο τον Q The Storm Rider κι εχει αναφερθει κι απο εναν γνωστο δημοσιογραφο στις ΗΠΑ....

Όταν οι Ρεπουμπλικάνοι ανακτησουν τη Βουλή πρόεδρος της Βουλής γίνεται ο Κέβιν Μακάρθι και ο Τζο Μπάιντεν παραπέμπεται ή παραιτείται ή συλλαμβάνεται ή αρρωσταίνει θανάσιμα και γίνεται επίκληση της 25ης τροπολογίας και "κατά τύχη" απομακρύνεται και η ΧΑΡΙΣ, τότε ο Κέβιν Μακάρθι γίνεται πρόεδρος και η πρώτη του επιλογή για αντιπρόεδρος θα είναι ο Τραμπ.

Αυτή είναι μια μικρή μικρή μικρή μικρή ευκαιρία
για να συμβεί αυτό το μαγικό σενάριο..
Αλλά όλα είναι πιθανά και αυτή η ιστορία κάνει τον γύρο των κύκλων της Γερουσίας.

Ακριβώς παρόλο που το έθεσα εκει έξω… Μερικοί από τους μεγαλύτερους γερουσιαστες στο Republic party εδειξαν ενδιαφερον γι αυτο το σεναριο.


Το DNC των ΗΠΑ προσπαθεί σκληρά να στείλει 50 δισεκατομμύρια στην Ουκρανία πριν από τις ΕΚΛΟΓΕΣ


,, Δεν υπάρχει λογιστικός λογαριασμός των χρημάτων των φορολογουμένων των ΗΠΑ για τις δαπάνες στον Πόλεμο της Ουκρανίας.


_Το Κογκρέσο δεν εξουσιοδότησε την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία Στρατού να πάει στον Πόλεμο να πολεμησει τη ΡΩΣΙΑ. Τα στρατιωτικά στρατεύματα των ΗΠΑ εκεί δεν λαμβάνουν τα Ειδικά κίνητρα και τους υψηλότερους μισθούς τους επειδή είναι ο πόλεμος που δεν έχει εγκριθεί από το Κογκρέσο.


_Καθώς πλησιάζουν οι Εκλογές, και οι δύο πλευρές των κομμάτων κατηγορούν ήδη η μία την άλλη για εξαπάτηση και οι ίδιες "παλιές μηχανές εκλογικής κυριαρχίας" επαναχρησιμοποιούνται.


_Το Κόμμα MsM DNC προειδοποιεί τους ψηφοφόρους της Αριστεράς ότι μπορεί να δουν βία στις εκλογικές περιοχές από την άκρα δεξιά.....( Ετοιμάζονται για εκλογες στο σπίτι με αλληλογραφία σε ψηφοδέλτια για το γνωστο λογο)

Οσον αφορα τον Πουτιν...

Η Ρωσία ειχε προειδοποιησει για μια βρώμικη βόμβα που παραποιήθηκε εντός της Ουκρανίας και ζητά από τη διεθνή κοινότητα να διερευνήσει. 

Και τι κανουν αυτοί; 

Τιποτα...

Αντίθετα, η Δύση στέλνει στρατεύματα όλο και πιο κοντά στην περιοχη εμπλοκης με σκοπο τη συγκρουση.....




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις