Έχετε νιώσει ποτέ ότι σας λένε ψέματα...?


 Έχοντας κατά νου ότι σε αντίθεση με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Κίνα έχει από μόνη της πολύ ανώτερες κατασκευαστικές δυνατότητες και ικανότητες σε σύγκριση με τις ΗΠΑ.  

Στο χρόνο που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να κατασκευάσουν 5 πλοία, η Κίνα μπορεί να κατασκευάσει 50!

 Επίσης, σε αντίθεση με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ρωσία έχει ισοδύναμες ή ανώτερες δυνατότητες πυρηνικού πολέμου και εξαιρετικά ανώτερα αμυντικά συστήματα και ανθρώπινη προστασία σε σύγκριση με την υποδεέστερη κυβέρνηση των ΗΠΑ.  Ο ρωσικός στρατός θα χρειαζόταν περίπου 15-30 λεπτά για να εξαλείψει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τη Βρετανία από τη Γη και δεν υπάρχει μέρος για να πάνε.

Τέλος, οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν πλέον το ανθρώπινο δυναμικό ή τα αποθέματα υδρογονανθράκων για να διεξάγουν έναν ισότιμο ή σχεδόν ισότιμο πόλεμο στο εξωτερικό. Ο Τζο Μπάιντεν έχει εκκαθαρίσει τον στρατό από τους κριτικά σκεπτόμενους και τα στρατολογικά γραφεία έχουν μετατραπεί σε πόλεις φαντάσματα.

Πολλοί Γάλλοι έχουν στενές σχέσεις με τη Ρωσία και δεν έχουν ξεχάσει ότι η Ρωσία έσωσε τη Γαλλία από τη ναζιστική Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο- πολλοί από τους Ναζί που διέφυγαν από τη Γερμανία πήγαν στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ και αυτοί είναι οι πιστοί Ναζί που η κυβέρνηση των ΗΠΑ υποστηρίζει και η Ρωσία επιθυμεί να εξαλείψει από το ουκρανικό έδαφος.  Είναι αστείο ότι το Ισραήλ υποστηρίζει αυτούς τους Ναζί σήμερα.  

Έχετε νιώσει ποτέ ότι σας λένε ψέματα;  

Θα έπρεπε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΤΤΟ ΦΟΝ ΜΠΙΣΜΑΡΚ.

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΠΑΙΚΤΗ" ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΈΦΣΚΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΝΟΦΩΔΕΣ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΣΣΩΝ ΤΕΥΤΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ....

    "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΊ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΊ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΊ Η ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ.ΘΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΟΛΑ Τ'ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ".

    ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣ.ΙΣΩΣ Ο ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ "ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ"+"ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" ΩΣ ΚΙ Ο ΧΡΟΥΤΣΟΦ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΓΚΑΝ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΝΟΥΛΑΝΤ,ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΠ.

    Ο ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΟΤΤΟ ΕΛΕΓΕ ΒΛΆΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣ.ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΡΉΓΟΡΑ.ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΕΝ ΡΩΣΣΙΑ.ΚΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΙΣΤΟ"="ΤΙΠΟΤΑ" ΤΩΝ ΡΩΣ.

    ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ...

    Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΟΤΤΟ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
    ΣΤΙΣ 18/1/1871 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΞΑΝΑ.

    ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΦΟΣΙΩΜΈΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΆΙΖΕΡ WILHELM A'.
    ΔΟΥΛΟΣ/ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ.

    ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΟΘΩΝΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...

    ΟΠΩΣ Ο ΟΤΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣ;
    ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚGB,ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ...
    ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ UBERMENSCHEN KAI ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΕ ΤΟ "ΝΙΣΤΟ"= "ΤΙΠΟΤΑ" ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΊΑΛΟΥ ΜΠΙΣΜΑΡΚ/ΓΙΟΥΝΚΕΡ.

    Ο ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΡΩΣΣΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΤΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ: ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΎΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΜΑΊΝ ΟΤΤΟ...

    ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.

    "ΑΚΟΜΗ ΚΙ Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΉ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ.ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΤΕΜΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΊΕΣ,ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΊΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΈΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΎ ΥΔΡΆΡΓΥΡΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΆΦΘΑΡΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ".

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ....

    ΨΥΧΉ ΒΑΘΕΙΆ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΠΎΡΩΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ.

    ΥΣ.
    ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΡΩΣΣΟΣ VDV ΩΣ ΦΑΝΕΛΛΑ;ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΡΙΓΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΊΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΗΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ;"ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ".

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1972 ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΕΓΚΑΖΑΡΟΦ "ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΧΙΟΝΙ"!

    ΓΑΜΩΤΟ;!;ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ/ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ!

    ΡΙΤΑ









    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις