ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 26/10/22



Η Βρετανία και η ΕΕ σχεδιάζουν να υπογράψουν συμφωνία που θα επιτρέψει την ταχεία μετακίνηση στρατευμάτων μέσω της επικράτειας των χωρών της ΕΕ, γράφουν οι Times. Έτσι, η Βρετανία θα επιστρέψει στο πρόγραμμα «στρατιωτικής κινητικότητας», παρά το Brexit. Το τελικό σχέδιο της συμφωνίας πρόκειται να εγκριθεί τον Νοέμβριο, δήλωσε ο Ολλανδός υπουργός Άμυνας Kaisa Ollongren
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>> Η Ρωσία ενημέρωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες για την έναρξη άσκησης πυρηνικής αποτροπής στις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, η οποία θα περιλαμβάνει εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ ικανών να φέρουν πυρηνική κεφαλή.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper Breaking News IP Russia has notoec the US that its annual nuclear exercise has begun and that it will include launches of nuclear capable missiles starting Wednesday, CBS reports citing two U.S. officials. insiderpaper.com Follow @insiderpaper @theinsiderpaper @insiderpaper QuantumLi... 55Quantuml...,11:50AM 11:50AM"
 
>>Βασικά σημεία από την ομιλία του Ρώσου Προέδρου προς τους αρχηγούς ασφαλείας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο
 
*Οι πυρηνικές φιλοδοξίες του Κιέβου και οι προσπάθειες βιολογικών όπλων που συνδέονται με τις ΗΠΑ το έχουν καταστήσει μια απειλή συγκρίσιμη με το ISIS και την Αλ Κάιντα
*Η κατάσταση στη μαύρη αγορά σχετικά με τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία εγείρει ανησυχίες ότι τα όπλα μεγάλης εμβέλειας μπορεί να καταλήξουν στα χέρια απατεώνων πρακτόρων.
*Η Ουκρανία έχει γίνει όργανο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και έχει βασικά χάσει την κυριαρχία της.
*Η εκτροπή στους αγωγούς Nord Stream ήταν μια επίθεση στην ευρωπαϊκή ενεργειακή υποδομή.
*Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι ο κόσμος κινείται προς την πολυπολικότητα, αν και κάποιοι προσπαθούν να «διατηρήσουν την ασταθή ηγεμονία τους».
 
>>ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ; ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ; ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 04:11 (Karli Bonne) LESS THAN TWO WEEKS UNTIL THE MIDTERM MID ELECTIONS Morning Joe Reeeeeeeeeeeeee &MSNBC momingpe 53 QuantumLig... 4:43 PM QuantumLight1111 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ÎÎΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TO ΚΛΙΜΑ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ; ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ; TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 56 Quant..., 4:45"
 
>> ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ. Ο ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ. 
 
 
>> Η αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Wendy Sherman δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουν πλήρη χρήση των στρατιωτικών τους δυνατοτήτων, «συμπεριλαμβανομένης της πυρηνικής, συμβατικής και πυραυλικής άμυνας», για να υπερασπιστούν τους συμμάχους τους Ιαπωνία και Νότια Κορέα… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ…
Παρόμοια δήλωση και από τον αναπληρωτή Υπ. Εξωτερικών της Νότιας Κορέας: Οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα είναι έτοιμες να δώσουν μια άνευ προηγουμένου απάντηση εάν η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει την έβδομη πυρηνική δοκιμή… ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics HH The United States will make full use of its military capabilities, "including nuclear, conventional and missile defense, to defend its allies Japan and South Korea, U.S. Deputy Secretary of State Wendy Sherman t t224 AP NEWS US vows full military defense of allies against North Korea TOKYO (AP) The United States will make full use of its military capabilities, "including nuclear, conventional and missile defense, to defend its allies Japan and South Korea,... 56 QuantumLig...,1:06P"
 
>>Ο διανοητικά ανίκανος Τζο συνεχίζει να μιλά για πυρηνικά!!!! Ο Πούτιν δεν έχει χρησιμοποιήσει την λέξη αυτή. ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ. Η λέξη Πυρηνικά επαναλαμβάνεται από τις μαριονέτες του Βαθέως Κράτους.
>> Το πλήρωμα του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George HW Bush, το οποίο πλέει στα ευρωπαϊκά ύδατα δήλωσε ότι είναι έτοιμο να εμπλακεί σε μάχη με τη Ρωσική Ομοσπονδία εάν έρθει κλήση!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: Biden warns Russia any nuclear attack would be 'incredibly serious mistake' More: ttps://cutt.ly/eNpWVoz Follow @insider paper QuantumLi..., QuantumLight1111 διανοητικά ανίκανος Τζο συνεχίζει να μιλά για πυρηνικά!!!! Πούτιν δεν έχει χρησιμοποιήσει την λέξη αυτή. ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΣΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ. Η λέξη Πυρηνικά επαναλαμβάνεται από τις μαριονέτες του Βαθέως Κράτους 2 130 QuantumLi.., 11:53" από το Twitter
 
>>ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ από πηγές του ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ: Το καθεστώς του Κιέβου ολοκλήρωσε τις τεχνικές προετοιμασίες για την πρόκληση με τη «βρώμικη βόμβα». Ειδικοί της ουκρανικής επιχείρησης Yuzhmash ετοίμασαν έναν εικονικό πύραυλο τύπου Iskander (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥ), το οποίο σχεδιάζεται να γεμίσει με ραδιενεργό υλικό και στη συνέχεια φέρεται να καταρριφθεί πάνω από τη ζώνη αποκλεισμού του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ από τις ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας και ανακοινώνουν την έναρξη πυρηνικής επίθεσης από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Η πηγή διευκρίνισε ότι το μοντέλο του πυραύλου Iskander κατασκευάστηκε με βάση ένα βλήμα από το πυραυλικό σύστημα Tochka-U.
 
«Αφού καταρριφθεί το ομοίωμα, οι αρχές του Κιέβου σκοπεύουν να δείξουν στα δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης θραύσματα του «Ρωσικού» πυραύλου και των ηλεκτρονικών του φερόμενου πυραύλου Iskander προκειμένου να πείσουν το δυτικό κοινό για την ενοχή της Ρωσίας».
>>>>DEFCON 3 αναφέρει ο Εζρα πως βρίσκονται οι δυνάμεις των ΗΠΑ και υπάρχει 15-λεπτη ετοιμότητα για κινητοποίηση! ΤΟ DEFCONWarningSYSTEM είναι το πιο συντηρητικό στην βαθμονόμηση του DEFCON. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ DEFCON-3 ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσοχή στις προβοκάτσιες (FALSE FLAG) . Ο πόλεμος στην Ευρώπη δεν είναι ο σωστός δρόμος, στην πραγματικότητα ο πόλεμος δεν είναι ποτέ ο σωστός δρόμος.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from General Flynn Beware of the false flag. War in Europe is not the right path, in fact war is never the right path... https://youtu.be/Fpu5a0BI8eY YouTube NENA 99 Luftballons [1983] [Offizielles HD Musikvideo] Tickets Sommer 2023: https://nena.lnk.to/live-2023 NEND VIDED OFFICIAL 052 QuantumLig... QuantumLight1111 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσοχή στις προβοκάτσιες (FALSE FLAG). πόλεμος στην Ευρώπη δεν είναι σωστός δρόμος, στην πραγματικότητα o πόλεμος δεν είναι ποτέ o σωστός δρόμος"
 
Επίσης αποδομεί τον μαύρο στρατηγό Πετρέους με ένα σχόλιο που προέρχεται από το The American Conservative, με κοινοποίηση στον πρόεδρο Τραμπ: «…ο [] στρατηγός που στην αρχή του πολέμου ήταν γνωστός ως ο κορυφαίος στρατηγός του [] Στρατού: «Η αλήθεια ήταν ότι το μέτωπό του ήταν συμπαγές κόκαλο, το μυαλό του κινούνταν με ρυθμό σαλιγκαριού και οι σκέψεις που περνούσαν δεν είχαν αξία». «Σκληρά αλλά πολύ σωστά λόγια. Θα πρέπει να διαπραγματευόμαστε για την ειρήνη αντί να επιλέγουμε έναν αγώνα με σοβαρές συνέπειες».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο από το Twitter
 
>> Ο Έλον Μασκ λέει στους τραπεζίτες ότι σχεδιάζει να κλείσει τη συμφωνία με το Twitter την Παρασκευή. Μάλιστα σήμερα στο βιογραφικό στον λογαριασμό του στο τοίτερ γράφει: «ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤ». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper Following Elon Musk @elonmusk Chief Twit 123 110M Elon Musk changes his Twitter bio to Chief Twit' Follow @insiderpaper QuantumLig... QuantumLight1111 " ΤΟΑΦΕΝΤΙΚΟ QuantumLig... 9:39"
 
Ο πρόεδρος Τραμπ ποστάρει ένα τουίτ «Επέστρεψα σκύλες» με σχόλιο «ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ»… Επιστρέφει αμέσως λοιπόν και όπως είναι η κατάσταση, ακούσαμε για καταιγίδα από Πούτιν και Ζι, έρχεται η ώρα να εκπληρωθεί το Qντροπ#55: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: «Συμπατριώτες μου Αμερικάνοι, η Καταιγίδα είναι επάνω μας….». Ο Θεός να ευλογεί.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: Elon Musk tells bankers that he plans to close Twitter deal Friday. Bloomberg Follow @insiderpa 0112 Quantum October 26 106 QuantumLi..., 11:18 AM QuantumLight1111 Forwarded from Donaldo Trumpo Presidento) Donald J. Trump @realDonaldTrump I'm back, bitches! VERY SOON... 60 QuantumLi..., 106 QuantumLi..., 11:19 AM QuantumLight1111 QuantumLig 55 Anonymous No. 147647154 Look to Twitter: Exactly this: "My ellow Americans, the Storm is upon God bless." από το Twitter
 
>>Κλείνω με κάποια πολύ σημαντικά μηνύματα του αγαπητού LOOP:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Forwarded from L P FEAR OF THE DRAGON. 3557 12:17AM P LOOP Forwarded from JANUARY 31, 2022. 3513 12:23AM LOOP Forwarded from P THE BEAR IS WITH THE DRAGON AND THE DRAGON IS WITH THE BEAR AS ONE. 3416 12:23AM LOOP Forwarded from LO THE DRAGON MAKES ITS MOVE, COORDINATED WITH THE BEAR. TIMING. 3467 12:23AM LOOP Forwarded from P WHAT DOES SOROS HIDE IN TAIWAN? 3466 12:24AM"
 
ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ.
31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022.
Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΩΣ ΕΝΑ.
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ.
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ;
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Η ΚΑΜΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ.
ΑΕΤΟΣ
ΔΡΑΚΟΣ
ΑΡΚΟΥΔΑ
ΕΝΑ
«Η ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ» ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΕΠΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ,
ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις