PfizerGate: Ο εμβολιασμός Covid-19 προκαλεί 'σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας

 

Σας είπαν ότι

χρειάζονται μόνο τρεις εβδομάδες για να ισοπεδώσουν την καμπύλη.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι αν μένατε στο σπίτι θα προστατευόταν η Υπηρεσία Υγείας.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από το Covid-19.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι αν κάνατε το εμβόλιο Covid, δεν θα κολλούσατε το Covid-19.
Είπαν ψέματα.

Στη συνέχεια, σας είπαν ότι τα εμβόλια Covid σας καθιστούν λιγότερο πιθανό να μολυνθείτε ή να μεταδώσετε το Covid-19.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι τα εμβόλια Covid είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι το περιεχόμενο των εμβολίων Covid παραμένει στο σημείο της ένεσης.
Είπαν ψέματα.

Σας είπαν ότι τα εμβόλια mRNA Covid-19 δεν παρεμβαίνουν στο DNA σας.
Είπαν ψέματα.

Τώρα προσπαθούν να σας πουν ότι τα εμβόλια Covid-19 χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου και ότι χρειάζεστε επαναλαμβανόμενες αναμνηστικές ενέσεις.

Αλλά λένε ψέματα για άλλη μια φορά. Τα εμβόλια Covid-19 δεν χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Αντίθετα, γινόμαστε μάρτυρες της υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος των περισσότερων ανθρώπων που έχουν κάνει περισσότερες από μία δόσεις της ένεσης Covid-19. Με άλλα λόγια, οι ενέσεις Covid-19 προκαλούν μια νέα μορφή Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας. και μπορούμε να το αποδείξουμε

Οι ενέσεις Covid-19 περιέχουν mRNA που εισβάλλει στα κύτταρα του σώματος και τα καθοδηγεί να δημιουργήσουν την πρωτεΐνη spike του υποτιθέμενου ιού SARS-CoV-2. Εκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες spike απελευθερώνονται στη συνέχεια από τα κύτταρα και το ανοσοποιητικό σύστημα υποτίθεται ότι το αναγνωρίζει ως ιό/ξένο σώμα και πιστεύει ότι ο οργανισμός δέχεται επίθεση.

Στη συνέχεια καταπολεμά την πρωτεΐνη spike, δημιουργώντας αντισώματα για να την "σκοτώσει" και θυμάται να το κάνει αν ξανασυναντήσει την πρωτεΐνη spike/SARS-CoV-2 ιό.

Τι γίνεται όμως αν η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ; Τι γίνεται αν το mRNA που έχει εγχυθεί στο σώμα εισβάλλει συνεχώς στα κύτταρα και τα καθοδηγεί να δημιουργήσουν εκατομμύρια πρωτεΐνες spike;

Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι το εμβόλιο Covid-19 παραμένει στο σημείο της ένεσης. Αλλά είπαν ψέματα και η επιστήμη αποδεικνύει το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα συσσωρεύεται σε κάθε όργανο του σώματος σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό της Pfizer.
-
Εάν το mRNA που έχει εγχυθεί στο σώμα εισβάλλει συνεχώς στα κύτταρα και τα καθοδηγεί να δημιουργήσουν εκατομμύρια πρωτεΐνες ακίδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αυτό είναι ένα ακόμη σταθερό πράγμα που πρέπει να κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλά μετά σας λένε να κάνετε ένα αναμνηστικό εμβόλιο και μετά μια τέταρτη δόση. Τώρα ο οργανισμός δημιουργεί συνεχώς εκατομμύρια περισσότερες πρωτεΐνες spike και δουλεύει το ανοσοποιητικό σύστημα ακόμα πιο σκληρά.

Ενώ το σώμα είναι απασχολημένο με την καταπολέμηση εκατομμυρίων πρωτεϊνών spike, δεν είναι σε θέση να καταπολεμήσει άλλες ευκαιριακές λοιμώξεις ή καρκινικά κύτταρα. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με τον HIV. Ο HIV μολύνει και καταστρέφει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, καθιστώντας δύσκολη την καταπολέμηση άλλων ασθενειών.

Όταν ο HIV έχει αποδυναμώσει σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας. Αλλά δεν είναι ο ιός HIV που σκοτώνει τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από αυτόν, αλλά οι ευκαιριακές λοιμώξεις και οι καρκίνοι που το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να καταπολεμήσει.

Έτσι, αυτή η θεωρία θα έβγαζε απόλυτο νόημα ως προς το γιατί τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία δείχνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι είναι πιο πιθανό να μολυνθούν με το Covid-19 και να μεταδώσουν το Covid-19 σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΗ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις