Προωθούν τον κανιβαλισμό ως λύση για την επισιτιστική κρίση και την… κλιματική αλλαγή !!!

 


Μετά την κατανάλωση γρύλων, ακριδών και εντόμων με αφορμή την κλιματική αλλαγή ετοιμάζονται να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους στην κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος!

Δηλαδή αρχίζουν να προωθούν τον κανιβαλισμό των νεκρών για να μην υπάρξει επισιτιστική κρίση και για να προστατευτεί το… περιβάλλον.

Η εταιρεία τροφίμων BiteLabs στις ΗΠΑ διαφημίζει το σαλάμι της το οποίο έχει προκύψει τεχνητά στο εργαστήριο από…. ανθρώπινους ιστούς!

Mάλιστα όπως ισχυρίζεται η εταιρεία οι ιστοί αυτοί είναι δείγματα από… διασημότητες.

Ο Σουηδός καθηγητής Στρατηγικού Μάρκετινγκ Μagnus Soderland, λέει ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος από τους νεκρούς, μπορεί να βοηθήσει να σωθεί η ανθρώπινη φυλή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα ταμπού στα οποία δεν τρώμε ο ένας τον άλλον, απλά δοκιμάζοντας το.

Όπως αναφέρεται, το 2019 σε ένα συνέδριο τροφίμων, όπου περιλαμβάνονταν θέματα για το αν οι άνθρωποι ήταν πολύ εγωιστές για να ζήσουν βιώσιμα, ο καθηγητής πρότεινε ότι ο κανιβαλισμός θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη λύση για την κλιματική αλλαγή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τρώγοντας τα κατοικίδιά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο κανιβαλισμος οδηγεί στην νόσο του Creutzfeldt-Jakob. Είναι ευρέως γνωστό ρε παιδιά όχι μόνο στην επιστημονική κοινότητα, πώς θα γίνει κάτι τέτοιο έτσι απλά αποδεκτό ;;;; Πέρα φυσικά από τα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις