ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....


Σήμερα ήταν η κηδεία της κόρης του Ντούγκιν, Ντάρια, αλλά κάτι είναι περίεργο..

Το πτώμα δεν μοιάζει καθόλου με άτομο που ανατινάχθηκε και στη συνέχεια φέρεται να κάηκε τόσο άσχημα που δεν μπορούσε πλέον να αναγνωριστεί

Ο πατέρας της, ο ιδεολόγος Aleksandr Gelʹevič Dugin, δεν έδειξε σχεδόν καθόλου θλίψη. 

Το αντιμετώπισε αρκετά "αστεία" καθ' όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 





ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτό ακριβώς σκέφθηκα χθες όταν είδα το φέρετρο! Είναι δυνατόν από έκρηξη να δείχνει απλά σαν να κοιμάται;
    https://dimpenews.com/: “Ο Ντούγκιν από το 2014 και η κόρη του από το 2021, προστέθηκαν στον ιστότοπο Mirotvorets («Ειρηνοποιός») (“Peacemaker”) λίστα προγραφής— ένα έργο που επιμελήθηκε το ουκρανικό καθεστώς και συγκεντρώνει πληροφορίες για όσους θεωρούνται εχθροί της Ουκρανίας. ”
    “Ο σταρ των Pink Floyd ο Roger Waters ανακηρύχθηκε επίσης «Εχθρός της Ουκρανίας»
    Το Mirotvorets είναι μια βάση δεδομένων που καταγράφει χιλιάδες δημοσιογράφους, ακτιβιστές και οποιονδήποτε άλλο έχει κηρυχθεί «Εχθρός της Ουκρανίας». Δημοσιεύονται τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως οι διευθύνσεις των σπιτιών τους, οι αριθμοί τηλεφώνου και οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών τους. οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει να εντοπιστούν εύκολα. Όταν τα άτομα σε αυτή τη λίστα δολοφονούνται, όπως ήταν ο Ιταλός δημοσιογράφος Andrea Rocchelli, η λέξη ЛИКВИДИРОВАН, «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ», γραμμένη στα Ουκρανικά, είναι σφραγισμένη στη φωτογραφία τους με μεγάλα κόκκινα γράμματα. ”
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή το εχω δει με τα μάτια μου, τα γραφεία τελετών κανουν θαυματα με το μεικ απ. Τωρα τον πατερα που γελάει, ανεξηγητο. Παντως, στον κοσμο που ζουμε, ολα να τα περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν εισαι ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ γελας δεν κλαις. Δεν σου κανει εντυπωση ποσο χαρουμενα ψαλτικα μερη εχει η εξοδιος ακολουθεια;

      Λοκι

      Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΉΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΜΈΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΩΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΌΦΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΉ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ 6 ΓΛΩΣΣΕΣ ΆΠΤΑΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆ ΤΟΝ ΠΛΆΤΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΚΟΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΕΥΤΙΚΌ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ "ΠΛΑΤΟΝΟΒΑ";

    ΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΩΣΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΙ ΤΑΙΝΊΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΛΟΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΛΈΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ " Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΡΑΤ"=THE LEGEND OF KOLOVRAT (2017) ME TON ΙΛΙΑ ΜΑΛΑΚΟΦ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ.

    ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΨΥΧΉΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ
    ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝ.

    ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ
    ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ.ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΤΕ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΣΦΑΙΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΛΛΙΕΡ ΕΠΑΦΙΚΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΉ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΟΎΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΔΕΡΜΑΤΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ=ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ.ΣΥΝΥΠΉΡΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΠΟΤΑΜΙΑΣ.

    ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΝΤΑΡΥΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΛΑΤΟΝΟΒΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 3d MATRIX ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ;
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΒΑΛΤΕ YOUTUBE ΓΡΑΨΤΕ I'M FREE RUSSIAN ROCK LYRICS 2018 /3 /3 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΤΩΝ ΝΤΟΡ ΚΡΙΣΤΙΛ ΤΟΥ ΔΊΑ. ΝΑ ΠΩ ΕΔ

    Ω ΠΩΣ Ο ΙΛΙΑ ΜΑΛΑΚΟΦ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ" ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΝΤΣ.ΤΟΥ 2019.ΕΠΟΣ!

    Η ΜΑΧΗ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΜΕ ΤΟΥΡΤΣΚΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ. Η ΘΥΣΙΑ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙΜΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΊΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΤΑΝ ΤΟ ΡΗΜΆΔΙ ΣΤΟ ΓΡΆΨΙΜΟ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ.
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2021 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΗΕ TOURIST" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE,KI ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΊΤΕ. ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΆΛΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΆΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΆΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΑ" ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΦΡΙΚΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΦΡ.ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ/ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ;
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.....

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ
    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ....

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΕΥΦΥΟΥΣ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΊΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣ.

    ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΈΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΣ ΑΡΧΑΊΟΥΣ.
    ΗΜΕΙΣ;

    ΝΟ COMMENT....

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ DIMPENEWS AΡΘΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΟΥΝ.

    "H ΝΤΑΡΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ"

    ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠ'ΑΥΤΌ Η ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΒΝΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις