ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 25/08/22


ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!! Ο ΤΖΙΛ ΠΑΛΙ ΜΕ Κ0ΡΩΝΑ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΖΟ!!! ΤΖΟ ΓΙΑ 3Η (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;) ΤΩΡΑ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο από το Twitter
 
>>ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΟΥΤΣΙ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΤΟΜΑΚ (ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ DC)!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ διέκοψε τη λειτουργία του [[[συμβουλίου παραπληροφόρησης]]] μετά από αντιδράσεις… ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Φόρουμ των BRICS, Purnima Anand, είπε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι «δεν χρειάζεται πια οι χώρες μας να χρησιμοποιούν το δολάριο» μετά την εφαρμογή μέτρων για το ρούβλι και τη ρουπία για την ρύθμιση του μηχανισμού διενέργειας διακανονισμών. «Οι χώρες BRICS ανοίγουν την θέση τους στη Ρωσία, προσφέροντας την ευκαιρία στη χώρα να ξεπεράσει τις συνέπειες των κυρώσεων».. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χρήματα και κείμενο
 
>>850ΕΥΡΩ/ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Φ.Α. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 3.300$ ΑΝΑ ΧΙΛΙΑ ΚΥΒ. ΜΕΤΡΑ!! ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ενώ η ΕΕ (ουσιαστικά) πασχίζει να πετύχει συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιραν (κάτι που θα άρει τις κυρώσεις και επομένως θα τροφοδοτήσει με πετρέλαιο και ΦΑ την ΕΕ), οι ΗΠΑ κοιτάζουν τις αντιδράσεις του Ισραήλ, το Ιράν θέτει ως όρο πως «οι επιθεωρήσεις αφορούν μόνο στις εγκαταστάσεις που συμφωνήθηκαν το 2015» και κανένα άλλο σημείο!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Global Intel Watch 00:10 https://t.me/orly_rs https:/ Serbian Pantsir air defense system on the move near Kosovo. QuantumLig... 5:05PM"
 
Εντωμεταξύ, ο πρωθυπουργός του αυτοαποκαλούμενου Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε ότι δεν θα καθυστερήσει πλέον την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης εισόδου αυτοκινήτων με σερβικούς αριθμούς στην περιοχή... ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ, ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka (M V) The prime minister of the self-proclaimed Kosovo announced that he would no longer delay the entry into force of the ban on cars with Serbian numbers entering the region. 50 QuantumLig... 5:10PM QuantumLight1111 o πρωθυπουργός του αυτοαποκαλούμενου Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε ότι δεν θα καθυστερήσει πλέον την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης εισόδου αυτοκινήτων με σερβικούς αριθμούς στην περιοχή... ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Î ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50 QuantumLig..." από το Twitter
 
>>Και 2η αντιπροσωπεία του Κογκρέσου έφτασε σήμερα στην Ταιβάν, κάτι που ενδυναμώνει τα επιχειρήματα και την θέληση της Κίνας να εισβάλει στην Ταιβάν και να τελειώσει αυτή την ιστορία του πάρε-δώσε με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ.
Μάλιστα οι Κινεζικές δυνάμεις στα πλαίσια των στρατιωτικών ασκήσεων, ετοίμασαν μακέτα που προσομοιώνει το προεδρικό μέγαρο της Ταιβάν, προφανώς ως σενάριο εισβολής στο παλάτι… ΕΠΙΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ [[[RED CASTLE]]] ΤΩΝ Qντροπς ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Eurasia & Multipolarity Amock-up of the Taipei presidential palace in China where Chinese troops conduct exercises, presumably one of the scenarios involves the storming the palace. 38QuantumLig....5:15 QuantumLig... QuantumLight1111 MAKETA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ TAIBAN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ KINEZIKO ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ NA ΕΧΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ TAIBAN... ΕΠΙΗΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 'RED CASTLE""
 
>>Οι Ουκρανικές δυνάμεις συνεχίσουν να χτυπούν την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό στην Ζαπορίζιε, ενώ φωτιές έχουν ανάψει 2 χλμ από τον σταθμό. Η Ουκρανική energoatom ανέφερε πως ο σταθμός αποσυνδέθηκε (προσωρινά όπως προκύπτει στη συνέχεια) απ΄το δίκτυο διανομής ηλ. ενέργειας της Ουκρανίας… Στην αρχή φάνηκε πως η Ρώσοι σταμάτησαν την λειτουργία της Μονάδας (ίσως το κάνουν στην συνέχεια) για λόγους ασφαλείας.
Στη συνέχεια οι Ρωσικές αρχές ανέφεραν πως η μονάδα επανασυνδέθηκε στο σύστημα διανομής ηλ. ενέργειας μετά από «διακοπή» που προκλήθηκε από ισχυρούς βομβαρδισμούς των Ουκρανών. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>> Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ 137.000 ΕΩΣ ΣΤΟ 1,15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ, Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 2.039.000!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ Η ΑΙΤΙΑ… Ο ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΧΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΟΤΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ! ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ o ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΑΞΙΖΕΙ NA ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ KIEBO, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ οι ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΧΗΣΑΝ. QuantumLi.. 0:42AM QuantumLight1111 Forwarded from ASB Military News 00:15 AoHeuK foлo4иs Putin was heading to the Kremlin about 30 mins ago. It Itis around midnight in Moscow. The presidents convoy seemed to be in a rush. No further information. QuantumLi.."
 
>>Ο EZRA ME ENA BINTEO ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: «Ο Ζ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Shadow of Ezra 00:49 J TikTok z has fully mobilized. No turning back now. Quantum QuantumLight1111 oz ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ edited5:30PM"
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙ ΛΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ;

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις