Η JAG Δημιουργεί Τμήμα σεξουαλικών Εγκλημάτων παιδιών

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ έχει

αφιερώσει μέρος των πόρων του στη δημιουργία ενός ειδικού τμήματος σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών, καθήκον του οποίου θα είναι να κυνηγήσει τους διακινητές παιδιών και τους παιδόφιλους που έχουν εκμεταλλευτεί θέσεις εξουσίας για να λεηλατήσουν τις πιο ευαλωτες ψυχες αναμεσα στους ανθρωπους


Αν και η JAG έχει καταδικάσει στο παρελθόν τους Deep Staters για τέτοια εγκλήματα, αυτές οι κατηγορίες ήταν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, επικουρικές σε σχέση με τους ισχυρισμούς για προδοσία. Με άλλα λόγια, δεν ήταν ποτέ πρόθεση της JAG να καταδιώξει συνολκά τους παιδεραστές που δεν είχαν παραβιάσει τον όρκο του αξιώματος ή δεν είχαν διαπράξει κατάφωρη προδοσία κατά παράβαση του Συντάγματος των ΗΠΑ. «Η δουλειά μας ήταν να πιάνουμε προδότες. Τα παιδικά σεξουαλικά εγκλήματα, αν και ήταν απολύτως φρικτά, ήταν ευθύνη των ομοσπονδιών και των τοπικών και κρατικών αρχών επιβολής του νόμου», είπε μια πηγή της JAG.

Η JAG και τα Λευκα Καπελα, ωστόσο, είχαν κάνει εξαιρέσεις σε περιπτώσεις όπου το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε να διώξει δολοφόνους παιδεραστές ακόμη και όταν τους δόθηκε αδιάσειστα στοιχεία. Η περίπτωση του Tom Hanks και του Bosom Buddy του Peter Scolari είναι ένα παράδειγμα.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις η JAG χρησιμοποίησε μεσάζοντες για να πάρει αποδείξεις στη Δικαιοσύνη, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, για να δει αν θα ενεργούσαν σύμφωνα με αυτό. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι αν είστε πολιτικά συνδεδεμένοι ή μια εύπορη διασημότητα, τα λεφτά μιλούν και η Δικαιοσύνη κοιτάζει αλλου. Μοιράζουν λογια χωρίς φυλακή σε παιδόφιλους εδώ και δεκαετίες», είπε η πηγή μας.

Ένας έλεγχος της JAG, πρόσθεσε, δείχνει ότι τα εγκλήματα κατά των παιδιών έχουν αυξηθεί πολυ κάτω από το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν, τροφοδοτώντας την υποψία ότι το τμήμα δικαιοσύνης του Μπάιντεν προστατεύει τους παιδεραστές στις τάξεις του. Η JAG, είπε, άκουσε τελευταία περισσότερες πληροφορίες για υποθέσεις παιδικής παρενόχλησης και απαγωγών από ό,τι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Το σώμα του Judge Advocate’s Corps, είπε η πηγή μας, έχει συγκαλέσει τους τελευταίους μήνες αρκετές συναντήσεις στις οποίες το θέμα της συζήτησης επικεντρώθηκε στο εάν διαθέτει όχι μόνο την εξουσία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους για την καταπολέμηση της επιδημίας παιδεραστίας. Μετά από πολλή συζήτηση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μη δίωξη όλων των πολιτικών και προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης που είναι ύποπτοι για παιδεραστία θα έβλαπτε τη φήμη της JAG και, ως εκ τούτου, θα την καθιστούσε εξίσου ένοχη με τους παιδεραστές και τους πολεμοχαρείς κακοποιούς τους.

«Υπάρχει μια συνεχιζόμενη εξέγερση εναντίον των παιδιών των Ηνωμένων Πολιτειών και πρέπει να σταματήσει», είπε η πηγή μας.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου το Navy JAG έχει στρατολογήσει ισχυρούς συμμάχους. Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall ζήτησε για πρώτη φορά υποστήριξη από τον στρατιωτικό ομόλογό του, Αντιστράτηγο Stuart Risch, Γενικό Εισαγγελέα του Στρατού των ΗΠΑ. Ο στρατηγός Risch, είπε η πηγή μας, έχει ορκιστεί να καταπολεμήσει την παιδεραστία όπου κι αν φουντώνει.

«Έχουμε τώρα μια αρκετά μεγάλη δύναμη για να προσάγουμε στη δικαιοσύνη όσους έχουν ξεφύγει από τη δικαιοσύνη», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι η κοινή ομάδα δράσης είχε μόλις θεσπίσει «μια σοβαρή σύλληψη» και ότι θα παράσχει λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατόν. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις