ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ....?

Eye lit up on digital display screen. 
 
 Όλες οι πλευρές παίρνουν αυτό που θέλουν και στη μέση...οι άνθρωποι!

Οι Λευκορώσοι πρέπει να εκτιμήσουν και να διατηρήσουν όσα έχει επιτύχει η Λευκορωσία, είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο καθώς συνομιλούσε με υπαλλήλους της φάρμας Zhuravlinoye και κατοίκους της περιφέρειας Pruzhany στις 19 Αυγούστου.

«Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κανείς δεν θα σας κουβαλήσει στους ώμους του, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Είναι αλήθεια, θα σε βοηθήσω. Αλλά πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πετύχει μόνο αν αναλάβει την ευθύνη για τη ζωή του και τα παιδιά του. Και αυτό που θα δώσει η κυβέρνηση ή ο Λουκασένκο είναι απλώς ένα μπόνους. Επομένως, φροντίστε αυτό που έχετε», είπε ο πρόεδρος.

Ο αρχηγός του κράτους αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Ουκρανία. Η Λευκορωσία έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για χιλιάδες Ουκρανούς που λαμβάνουν τώρα τη Λευκορωσική υπηκοότητα.

«Θα πρέπει να δείτε πώς λειτουργούν! Και είναι ευγνώμονες. Γιατί; Γιατί έχουν επιζήσει από αυτή τη δοκιμασία, από αυτόν τον πόλεμο. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς μας. Δεν πρέπει να τους κακομεταχειριζόμαστε», τόνισε ο Αλεξάντρ Λουκασένκο.

«Μη νομίζετε ότι σχεδιάζω κάποιου είδους επίθεση, βομβαρδίζοντας την Ουκρανία από το έδαφος της Λευκορωσίας και ούτω καθεξής. Δεν θέλω τα παιδιά σας και τα παιδιά μου να βρίσκονται σε πόλεμο. Στο όνομα τι; Πρέπει να ηρεμήσουμε. Δεν είναι η Ουκρανία που πολεμά σήμερα. Η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με ολόκληρο το ΝΑΤΟ και πρώτα από όλα την Αμερική», είπε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα ζήσετε μια κανονική ζωή. Πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε, να είστε προνοητικοί. Να θυμάστε ότι είστε εσείς που το χρειάζεστε πρώτα από όλα. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δέσμευσή της να σας υποστηρίξει».

Και το…καλοκαιράκι συνεχίζεται, με την Ουκρανία να κάνει πως βομβαρδίζει ρωσικές θέσεις, τα ρωσικά στρατεύματα να μένουν επί της ουσίας ΑΚΙΝΗΤΑ στο Ντονμπάς, τον Πούτιν να πλουτίζει την Ρωσία και τις δυτικές οικονομίες να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ κάθε μέρα και περισσότερο...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις