ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ"....!!!


 Αφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι, όντας εμβολιασμένη.

Η αδικοχαμενη 19χρονη Θαλεια Κορδαμπαλου συμμετειχε στο πρωτο της εκπαιδευτικο ταξιδι κι εξαιτιας των "ειδικων" εμελλε να ηταν και το τελευταιο της.

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε ο αδελφός της αδικοχαμένης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου εισήχθη σε ΜΕΘ: «Μας πήραν εχθές να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν εκεί» είπε ο αδερφός της νεαρής δοκίμου.

Ο αδερφός της ανέφερε ότι η 19χρονη καλούσε συχνά την οικογένειά της και μέχρι τώρα δεν είχε παραπονεθεί για κάτι: «Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει.

Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως. Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε ο αδερφός της νεαρής κοπέλας.

Σοκ και πένθος στη Λάρισα

Η τραγική είδηση έπεσε σαν «κεραυνός» στον τόπο καταγωγής της, την Λάρισα. Η 19χρονη που έμενε στη συνοικία του Ιπποκράτη και εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το περασμένο έτος, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς της και τον αδελφό της.

Σήμερα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε τον θάνατό της κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία, από την πρώτη στιγμή που η 19χρονη ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Η ναυτική δόκιμος εμφάνισε πυρετό και στη συνέχεια παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία.

Σημειώνεται ότι στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς», στο οποίο επέβαινε η 19χρονη. Τα δύο πλοίο είχαν κατεύθυνση τη Νάπολη, ωστόσο όταν ανακοινώθηκε η ασθένεια της 19χρονης, επέσπευσαν τον κατάπλου.

Η δόκιμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Del Mare της Νάπολης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εμφανίσει αιμορραγικό εξάνθημα και έπειτα σηψαιμία.

Η νεαρή εισήχθη στη ΜΕΘ και στην Ιταλία έσπευσαν γιατροί από την Ελλάδα. Παρά τις προσπάθειές τους, η 19χρονη άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Η αιτία θανάτου της 19χρονης παραμένει άγνωστη.

Η σορός της θα μεταφερθεί σήμερα στην Ελλάδα με με C-130 και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν νεκροψια αφου τ αποτελεσμα θα ειναι το γνωστο και βολικο "αγνωστη αιτια",,,,!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο», κομπορρημονούσες...

    «Υπάρχουν οι ψεκασμένοι, δεν δυσκολεύομαι να χρησιμοποιήσω τον όρο αυτό», διατυμπάνιζες...

    «Το εμβόλιο είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες», έλεγες και φούσκωνες σαν το κούρκο...

    Θριάμβευσες κάνοντας με ζήλο παραπάνω απ' όσα σου ζήτησαν τα αφεντικά σου και για τα εξαργύρωσες με δις € στους «άλλους» λογαριασμούς σου ;-)

    Αυτό το οποίο δεν μπορείς να διανοηθείς ούτε σαν κακόγουστο αστείο είναι οι εκατομύρια κατάρες που έχεις πάνω στο κεφάλι σου. Όπως η ανακούφιση, η λαχτάρα και η χαρά αποτυπώνεται στο προσωπάκι 1 μικρού παιδιού όταν του χαρίσεις πχ. το παιχνίδι του ή το παγωτό του, τέτοια και ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η ευφορία και ευφροσύνη που θα νιώσουν οι ψυχές μας όταν κοιτάξουν με αποτροπιασμό τη δική σου να καίγεται ατέρμονα στους κλιβάνους της κολάσεως.

    Σε απεχθάνομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και εύχομαι προσωπικά σε σένα, τα παιδιά σου και τους νεκρούς σου αιώνιο ψόφο, τιμωρία και καταδίκη για όλους τους αθώους νεκρούς που πήρες στο λαιμό σου όπως με το 19χρονο κορίτσι που δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτε.

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο είναι που βγαίνουν και μιλάνε με θράσος χιλίων πιθήκων! Το νεώτερο (από τα ψέματα τους) είναι ότι βγήκε το κορίτσι στην Τυνησία και έφαγε κοτόπουλο και ότι αυτό την πείραξε!!!! Από πότε η δηλητηρίαση (αν υποτίθεται έπαθε) προκαλεί εξογκώματα στα πόδια που είναι μάλιστα ΣΗΨΑΙΜΙΚΑ??? Και μετά αμέσως έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια, νέα κοπέλα που το ανοσοποιητικό της έπρεπε να δουλεύει στο φουλ!
      Όχι παρότι 3πλο μπολιασμένη, δεν φταίει το εμβόλιο! Το άσχημο είναι ότι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι άλλοι τρεις από το ίδιο καράβι.
      Πάντως γιαγιά από τον Βόλο ξεπέρασε τον κορωνοϊό παρότι ήταν 101 ετών!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις