Εχουν καταντησει γελοιοι...Κατηγορουν την Ρωσια για τις υποκλοπες...!!!

Υποκλοπές: Η ΕΥΠ και τα μυστικά στην υπόθεση Ανδρουλάκη 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πανικόβλητη για

το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών! Είναι μάλιστα πανικόβλητη σε τέτοιο βαθμό που διαρρέει στοιχεία φτηνού κατασκοπευτικού και ρωσοφοβικού αφηγήματος με διαρροές ανώνυμων πηγών σε ξένες έγκυρες εφημερίδες όπως οι Financial Times, δίνοντας καθοριστικό χτύπημα στις ελληνό-ρωσικές σχέσεις.

Έτσι στο ρεπορτάζ της γνωστής οικονομική εφημερίδας με τον δυσάρεστο για τον πρωθυπουργό τίτλο «Οι παρακολουθήσεις στην Ελλάδα στενεύουν τον κλοιό γύρω από τον Μητσοτάκη», φιλοξενούνται δηλώσεις προσώπου που είναι κοντά στον πρωθυπουργό και υποστηρίζει ότι η κατηγορία που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για  «σκοτεινές δυνάμεις» που προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, είναι υπαινιγμός για την Ρωσία μια και η χώρα μας έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην εισβολή στην Ουκρανία.

«Δεν μπορεί να είναι απλή σύμπτωση ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε δει απόπειρες αποσταθεροποίησης μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών. . . με άμεσους και έμμεσους τρόπους», ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη στους Financial Times.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται όλα τα στοιχεία για το σκάνδαλο των υποκλοπών μέσω ΕΥΠ με αιχμή την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις όπως του Δημήτρη Παπαδημητρίου, καθηγητή πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ,  ο οποίος επεσήμανε ότι το σκάνδαλο θα μπορούσε «να χαλάσει την εικόνα που χτίζει προσεκτικά τα τελευταία χρόνια ο Μητσοτάκης».

Αναμένεται νέα αντίδραση της Μόσχας…














el.gr

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις