Η IRS ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ 950 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

 

Η Υπηρεσία

Εσωτερικών Εσόδων(εφορια) δεν έχει λάβει ακόμη το δώρο των 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους φορολογούμενους, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει ένα παρτυ μαζικών προσλήψεων, σύμφωνα με μαρτυρες που μιλούν υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Το πρωί της 7ης Αυγούστου, λίγες μόνο ώρες αφότου ο ανόητος του Deep State, "Καμπαλα" Χάρις περασε μια τροπολογια που ενίσχυσε την αντιπροσωπεία αρπακτικών, η IRS άρχισε να εργάζεται με μια συσσώρευση αιτήσεων και να δέχεται νέες. Ενέκρινε 950 εν μία νυκτί.

Μια πηγή είπε ότι η IRS εφαρμόζει μάλλον ασυνήθιστα και μεροληπτικά πρότυπα σε ποιους προσλαμβάνει.

«Δεν είναι η πρόσληψη λογιστών. Αυτήν τη στιγμή προσλαμβάνει άνδρες με σωματικά εκφοβιστική παρουσία και οι αιτούντες με στρατιωτικό υπόβαθρο ή επιβολή του νόμου»

Ο Επίτροπος της IRS, Τσαρλς Ρέτιγκ, δήλωσε ότι θέλει να «ενδυναμώσει μαζικά» το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών της υπηρεσίας, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τη στιγμή απασχολεί περίπου 1500 ειδικούς πράκτορες. Πηγές, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός αριθμός των ενεργών Ειδικών Αντιπροσώπων είναι πολλαπλάσιος από αυτόν.

Μια πρόσφατη αγγελία πρόσληψης της IRS στο jobs.gov έγραφε: «Βασική απαίτηση για τους αιτούντες είναι ότι πρέπει να τους επιτρέπεται «νόμιμα να φέρουν πυροβόλο όπλο» και οι «κυριότερες υποχρεώσεις» περιλαμβάνουν «Φέρουν πυροβόλο όπλο και είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρα βία, εάν απαραίτητο» και «Να είστε πρόθυμοι και ικανοί να συμμετάσχετε σε συλλήψεις, εκτέλεση εντάλματα έρευνας και άλλες επικίνδυνες αποστολές…και να αισθανεστε καλά κάνοντας το»....!!!

Την επόμενη μέρα, η διαφήμιση είχε ξαναγραφτεί για να παραλείψει αναφορές για θανατηφόρα δύναμη και να φαινόταν ωραία, πιθανώς λόγω αντιδράσεων από τα μέσα ενημέρωσης και ιστοριών που είχε γράψει η παρουσα ιστοσελιδα με την κατάσχεση από τον στρατό μιας αποστολής όπλων με προορισμό την IRS στην Ουάσιγκτον, D.C.

Όταν η ιστοσελιδα επικοινώνησε με την IRS για ένα σχόλιο σχετικά με τη αγγελία απασχόλησης, τη διαδικασία πρόσληψης και τις αιτήσεις όπλων, ένας εκπρόσωπος του πρακτορείου είπε ωμά: «Δεν μιλάμε σε ανθρώπους σαν εσάς».

Αυτή ήταν μια τυπική απάντηση που δόθηκε σε οποιονδήποτε δεν σχετίζεται με τα κύρια μέσα ενημέρωσης, είπε η πηγή μας.

«Δεν θα σου πουν μαλακίες. Δε θα που τιποτα ουτε πόσα όπλα θέλουν να πάρουν. Αλλά ο Rettig έβαλε πρόσφατα μια παραγγελία για 22.000 όπλα, οπότε, υποθέτοντας ένα όπλο ανά πράκτορα, 22.000 νέους Ειδικούς Αντιπροσώπους. Λίγο λιγότερο από το ένα τέταρτο αυτού που ελπίζουν να προσλάβουν. Έτσι, δεν θα βρουν 87.000 νέους υπαλλήλους σε μια νύχτα, και πιθανότατα όχι στο άμεσο μέλλον, αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου και μην πιστεύετε τα φερέφωνα της IRS που λένε ότι πρόκειται να αντικαταστήσουν τους συνταξιούχους. Αυτό είναι ένα σωρό μπουρδες. Ο στόχος του IRS είναι να στρατιωτικοποιηθεί», εξήγησε.

Ο Επίτροπος Rettig, είπε κλείνοντας, πιστεύει ότι οι μέσοι Αμερικανοί δεν πληρώνουν αρκετούς φόρους και ότι τα άτομα που λαμβάνουν επιστροφές γενικά δεν τους αξίζουν.

«Έχετε παρατηρήσει ότι η IRS μετονόμασε τα γραφεία της από κτίρια της IRS σε Κέντρα Φορολογικής Βοήθειας της IRS. Το μόνο πράγμα στο οποίο θέλουν να σας βοηθήσουν είναι να χρεοκοπήσετε και να σας καταστήσουν εξαρτημένους από κρατικές δωρεές, υπό όρους», είπε.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις