Δεν πρόκειται για οικονομική ή πολιτική κρίση, είναι κρίση μονοθεϊσμού

 

Ενώ

ο Benjamin Fulford κανει τις διακοπες του, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τα πιο πρόσφατα γραφικά που σχετίζονται με το project blue beam. 





Η κρίση που εκτυλίσσεται σε όλο τον κόσμο, ή ακριβέστερα, στη Δύση, δεν είναι μια συνηθισμένη ή ακόμη και έκτακτη πολιτική/οικονομική κρίση. Δεν πρόκειται απλώς για μια κρίση που επηρεάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την G7 και τον ΟΗΕ, κ.λπ. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια κρίση που επηρεάζει τα ίδια τα θεμέλια του μονοθεϊσμού. Γι' αυτό δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτό που περνάμε είναι βιβλικό.

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Visualizing-the-Worlds-Religions.jpg?itok=N-FGLXfX

Αυτό που αποκάλυψαν χρόνια ρεπορτάζ σχετικά με την κορυφή της παγκόσμιας δύναμης είναι ότι οι μονοθεϊστικές θρησκείες ελέγχονται κυρίως από ομάδες ανθρώπων που οι ίδιοι δεν πιστεύουν στον Θεό. Αντίθετα, αυτές οι οικογένειες σκέφτονται τον μονοθεϊσμό ως εργαλείο ελέγχου των υποτελών λαών τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν απώλεια εξουσίας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που οι άνθρωποι που σκέφτονται με μονοθεϊστικούς όρους πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουμε τους έσχατους καιρούς.

Αυτό είναι κάτι που έμαθα από πρώτο χέρι όταν πήγα στην Ιταλία για να διαπραγματευτώ με εκπροσώπους αυτών των οικογενειών για λογαριασμό ασιατικών μυστικών εταιρειών. Μου είπαν «δεν υπάρχει Θεός, εμείς είμαστε Θεός».

Αυτές οι οικογένειες προέρχονται από μια αρχαία λατρεία των σκλάβων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα βιβλία της ιστορίας ως Hyksos. Αυτοί οι άνθρωποι λάτρευαν έναν θεό με πρόσωπο κατσίκας με διχαλωτή ουρά που είναι γνωστός σε εμάς ως Σετ, Σατανάς κ.λπ.

Η καταγωγή αυτών των ανθρώπων χρονολογείται από την αρχαία Μέση Ανατολή, όταν οι άνθρωποι έπαψαν να είναι κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες και είτε έγιναν κτηνοτρόφοι είτε αγρότες.

Τα αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε μια τεράστια αύξηση στον ανθρώπινο πληθυσμό της Μέσης Ανατολής μετά την έναρξη της γεωργίας. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι ήταν μικροί και υποσιτισμένοι σε σύγκριση με τους προγόνους τους κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες. Ωστόσο, οι κτηνοτρόφοι -που ζούσαν κυρίως με γάλα και κρέας- ήταν δυναμικά χτισμένοι σε σύγκριση με τους γεωργούς. Αυτοί οι άνθρωποι κατάλαβαν με τα χρόνια πώς να εκτρέφουν τους υπολλοιπους ανθρωπους σαν να ήταν πρόβατα ή βοοειδή.

Αυτοί οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στα βιβλία της ιστορίας ως οι Υξοί που κυβέρνησαν για λίγο την Αίγυπτο από το 1638 π.Χ. έως το 1530 π.Χ. Όταν οι Αιγύπτιοι τους έδιωξαν, πήραν μαζί τους μια μεγάλη ομάδα σκλάβων. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουμε σήμερα ως Εβραίους.

Για να καταλάβουμε με ποιον και με τι έχουμε να κάνουμε, ας δούμε την Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου, γνωστή και ως Τορά.

Αρχικά, ας δούμε τι συμβαίνει προτού δοθούν στον Μωυσή (Θουτμόση) οι 10 εντολές. Πρώτα, σημειώστε ότι αν κάποιος άλλος εκτός από τον Μωυσή ή τον Ααρών πήγαινε να δει τον «Θεό» θα «λιθοβολούνταν μέχρι θανάτου ή θα θανατώνονταν με βέλη». (Έξοδος 19:13) 


Στη συνέχεια, βρίσκουμε στην Έξοδο 18 ότι:

Τώρα το όρος Σινά ήταν εντελώς τυλιγμένο στον καπνό, επειδή ο Κύριος είχε κατέβει πάνω του με φωτιά. Ο καπνός σηκώθηκε από αυτό σαν από κλίβανο

Έτσι χρησιμοποιούσαν μόνο καπνό και δεν έφτασαν αργότερα στην ουσια όπως φαίνεται.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τις εντολές που επιβάλλει ο «Θεός» στον «εκλεκτό λαό του»:

Δεν θα έχεις άλλους θεούς δίπλα μου.*

Δεν θα φτιάξεις για τον εαυτό σου είδωλο ή ομοίωμα τίποτε* στους ουρανούς πάνω ή στη γη κάτω ή στα νερά κάτω από τη γη.

Δεν θα προσκυνησεις μπροστά τους ούτε θα τους υπηρετήσεις.δ Διότι εγώ, ο Κύριος, ο Θεός σου, είμαι ζηλιάρης Θεός, που τιμωρώ για την κακία των προγόνων τους τα παιδιά εκείνων που με μισούν, μέχρι την τρίτη και τέταρτη γενιά* ;

Δεν θα επικαλεστείτε μάταια το όνομα του Ιεχωβά, του Θεού σας.* e Διότι ο Κύριος δεν θα αφήσει ατιμώρητο όποιον επικαλείται το όνομά του μάταια.

https://bible.usccb.org/bible/exodus/20

Αυτός λοιπόν ο ζηλιάρης «Θεός» -που εκτελεί τιμωρία πολλών γενεών- δεν θέλει να γίνει ομοίωση. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι θα καταλάβαιναν τότε ότι ήταν ένα άτομο που προσποιείται ότι είναι «Θεός».

Στη συνέχεια παρατηρούμε τον «Θεό» που δημιούργησε ό,τι υπάρχει ήθελε συνεισφορές:

 «χρυσός, ασήμι και μπρούντζο....

δέρματα κριαριών βαμμένα κόκκινα και δέρματα tahash*. ξύλο ακακίας; λάδι για το φως? μπαχαρικά για το λάδι του χρίσματος και για το αρωματικό θυμίαμα. πέτρες όνυχα και άλλα πετράδια για τοποθέτηση στο θώρακα.

Έξοδος 25:3-7

Και πάλι θα νομίζατε ότι ο δημιουργός του σύμπαντος συμπεριλαμβανομένου του ήλιου δεν χρειάζεται λάδι λάμπας, τρίχες κατσίκας κ.λπ.

Με άλλα λόγια, αυτό το τμήμα της Βίβλου περιγράφει την υποδούλωση των Εβραίων χρησιμοποιώντας ένα σύστημα όπου κρυμμένοι άνθρωποι προσποιούνται ότι είναι θεοί και επιβάλλουν τον έλεγχό τους με εκστρατείες δολοφονίας πολλών γενεών εναντίον αντιφρονούντων.

Προχωράμε γρήγορα τώρα μέσα από χιλιάδες χρόνια ιστορίας και διαπιστώνουμε ότι οι «άνθρωποι του βιβλίου» έχουν υποδουλωθεί για τόσο καιρό που ούτε καν συνειδητοποιούν ότι είναι σκλάβοι πια.

Μόνο μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων και μάχης για την ανατροπή των οικογενειών που ελέγχουν τον Μονοθεϊσμό κατέληξα στο συμπέρασμα οτι ηρθε η ωρα για την ανατροπη αυτων που παριστανουν τον "Θεο" και καταδυναστευαν χιλιαδες χρονια ενα σωρο λαους.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΎΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΈΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΌ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΑ;
    ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!
    Ο "ΤΟΥΘΜΩΣΙΣ"= ΑΚΕΝΑΤΟΝ= ΜΩΥΣΉΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΝΤΟΡΟΣ ΝΕΦΕΡΤΊΤΗΣ....
    ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΕΝΚΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΡΡΊΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΘΕΊΣΜΟ ΚΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΥ/ΑΜΟΝ ΡΑ ΗΛΙΟ ΩΣ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΕΝΛΊΛ " ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΉ ΒΆΣΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ ΩΣ ΑΝΆΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΏΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ.
    Ο ΑΤΕΝ ΕΙΝΑΙ;Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΡΌΝΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΥΞΩΣ ΑKHENATEN ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΈΡΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΉ-ΑΚΕΝΑΤΕΝ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΔΙΏΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΤΑΤΕΝ ΤΗΝ ΤΑΣΕΡΙΤ(ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΜΣΗ ΤΟΝ 2ο,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΗΛΥΠΡΕΠΟΥΣ ΜΠΑΜΠΆ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ "ΕΝΚΙ" ΚΡΟΝΕΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
    ΤΟ "ΕΝΛΙΛ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΚΑΘΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ "ΙΣ ΡΑ ΕΛ" ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΡΏΜΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΊΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΩΣ ΦΑΡΝΕΖΕ,ΣΟΜΑΛΙΑ,ΟΡΣΙΝΙ,Η ΜΑΞΙΜΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΓΟΝΩΝ.
    ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΉ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕ.
    ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΑΙ ΣΩΣΤΑ " ΜΟΥΜΙΑ" Η ΠΕΛΟΖΙ,ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΝΙΟΥΣΟΜ ΜΙΛΗΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΊ ΣΤΟΝ ΝΑΎΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤ'ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ;
    ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΑΡ,ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ.

    ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΟΚΤΑΒΙΑΝΟΣ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΈΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

    Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΙΣΤΑΡ BLACK MADONNA ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η "ΛΕΥΚΗ ΙΣΤΑΡ" ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;
    Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΡΣΙΝΟΗ! Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΕ ΜΑΧΗ,ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΓΕΡΟΦΙΔΑΚΙΑΣ.

    ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ Η ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΌΝΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΚΛΕΟΠΆΤΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΚΕΝΑΤΕΝ ΚΙ Η ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΧΘΌΝΙΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤOΥΣ.

    ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΩΣ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΑΠΥΡΟ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΩΠΗΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ,ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΈΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΠΆΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ)ΜΑΤΡΙΞ,ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ......ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΝ; ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΉ.

    Ο "ΕΝΛΙΛ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΗΛΙΑΤΩΝ.
    Ο "ΕΝΚΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ/ΚΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΡΟΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΈΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ;

    ΣΚΛΑΒΟ ΥΠΆΚΟΥΟ ΔΟΥΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΟ ΓΚΟΊΜ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις