Έτσι κοροϊδέψαν και κοροϊδεύουν τα προβατα....


Ο Άλμπερτ Μπουρλά, επικεφαλής

της Pfizer, κόλλησε κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid, ενώ έχει εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου.

“Η ανάρτησή του Άλμπερτ Μπουρλά αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά, ενώ παρουσιάζω πολύ ήπια συμπτώματα. Βρίσκομαι απομονωμένος και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid”.

Στο παρακάτω καταπληκτικό βίντεο, ωστόσο, γίνεται ανασκόπηση σε σχέση με το τι έλεγε ο Μπουρλά κατά την διάρκεια των εμβολίων ξεκινώντας με το «Δεν υπάρχει καμία παραλλαγή που έχουμε εντοπίσει που να ξεφεύγει από την προστασία των εμβολίων μας».

Όσο περνούσαν οι δόσεις όμως τα λόγια άλλαζαν και τα εμβόλια άρχισαν να γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά, αντίθετα αυξάνοντας οι δόσεις…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ? ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηβήρια Κρυστάλλη18 Αυγούστου, 2022 12:47

    Καλά, πότε πρόλάβε κι έκανε τις 4 δόσεις; Ο ίδιος λίγο καιρό πριν, είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα εμβολιασθεί τελευταίος για να μην στερήσει την ...θεραπεία από άλλους πιο αδύναμους συνανθρώπους του (sic)! Μιλάμε για πολύ χοντρό δούλεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις