Εκστρατεία στην Αυστρία: "Ο εμβολιασμός σκοτώνει - 35.000 αναφορές θυμάτων από τις ενέσεις δεν μπορεί να είναι λάθος!"

 

Ο γνωστός ακτιβιστής που

είναι ανθεκτικός στα ναρκωτικά Μάρτιν Ράτερ ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για τα θύματα εμβολιασμού, η οποία θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή (19.08.): Με σύνθημα «Ο εμβολιασμός σκοτώνει - 35.000 θύματα εμβολιασμού δεν μπορεί να είναι λάθος», πληροφορίες για τους κινδύνους του εμβολίου κατά του Covid πρέπει να γίνεται με προσβλητικό τρόπο. 

Τον Ιούνιο του 2021, ο Rutter δημιούργησε το μεγαλύτερο αρχείο θυμάτων εμβολιασμού Telegram στον γερμανόφωνο κόσμο. Αυτές οι περισσότερες από 35.000 αναφορές από τους πληγέντες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα χρησιμεύουν ως βάση για τη νέα καμπάνια.

Ο Rutter και μια ομάδα εθελοντών αναλύουν λεπτομερώς όλα τα αρχεία από το αρχείο: δεδομένα από περισσότερα από 12.000 θύματα εμβολιασμού έχουν ήδη ταξινομηθεί κατά φύλο, ηλικία, συμπτώματα και άλλους παράγοντες και μπορούν να προβληθούν στη διεύθυνση www.impfopfer.info. Αναλύονται επίσης τα δεδομένα όλων των άλλων θυμάτων. Τα άτομα που ανέφεραν για τις μεμονωμένες περιπτώσεις μπορούν να προσεγγιστούν όλα μέσω Telegram. Το μέγεθος του αρχείου είναι μοναδικό στον γερμανόφωνο κόσμο.

Η νέα καμπάνια δημιουργήθηκε με βάση αυτά τα δεδομένα. Σε πρώτη φάση έχουν ήδη εκτυπωθεί 150.000 φυλλάδια. 50.000 από αυτά έχουν ήδη σταλεί σε διάφορες ομάδες ακτιβιστών στην Αυστρία και διανέμονται σε φεστιβάλ σκηνών και σε δημόσιους χώρους. Έχουν επίσης τυπωθεί 13 πανό, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ήδη πάει σε διάφορους ακτιβιστές. Ο δεδηλωμένος στόχος της επίθεσης πληροφόρησης: η προετοιμασία της αντίστασης για εκστρατεία. Έχουν δημιουργηθεί επίσης πολλά διαδικτυακά υλικά, μια συνέντευξη και πολλά βίντεο - αυτά μπορείτε να τα βρείτε για δωρεάν χρήση και αναπαραγωγή στη διεύθυνση: https://www.direktdemokratisch.jetzt/infomaterial/

Η καμπάνια θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά θα παραταθεί εάν υπάρχει επαρκές ενδιαφέρον. Το όλο έργο οργανώνεται σε εθελοντική βάση και χρηματοδοτείται από δωρεές. Μέρος του κόστους προχρηματοδοτείται εν αναμονή της μελλοντικής υποστήριξης από τον Martin Rutter. Η καμπάνια μπορεί να υποστηριχθεί στη διεύθυνση https://www.direktdemokratisch.jetzt/spende/ - η ομάδα συνιστά δωρεές μέσω ταχυδρομείου ως ανώνυμη επιλογή υποστήριξης.
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΤΩΩΩΡΑ... ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΟΡΤΉΣ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΣ .....
    ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !
    ΕΓΩ ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ,ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ,ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ !.
    ΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις