Το Μαλι διωχνει τους Γαλλους και περναει στην επιρροη της Ρωσιας...!!!

 

Το Μάλι απευθύνεται στον ΟΗΕ

και κατηγορεί τη Γαλλία ότι παρέχει πληροφορίες και όπλα σε τρομοκράτες ισλαμιστές.
Η αναμέτρηση μεταξύ του Μάλι και της Γαλλίας συνεχίζεται στη Νέα Υόρκη, στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών. Το Μπαμάκο δέσμευσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στη διαδικασία, ισχυριζόμενο ότι έχει αποδείξεις υποστήριξης από το Παρίσι σε τρομοκρατικές ομάδες του Μάλι.

Η επόμενη μάχη στον διπλωματικό πόλεμο μεταξύ Γαλλίας και Μαλί θα δοθεί στη Νέα Υόρκη; Ο υπουργός Εξωτερικών του Μάλι, Abdoulaye Diop, έγραψε στις 16 Αυγούστου στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ζητώντας έκτακτη συνεδρίαση για την κατάσταση στη χώρα του. Στην επιστολή του, ο επικεφαλής της διπλωματίας πολλαπλασιάζει τις κατηγορίες κατά της Γαλλίας και των στρατιωτών της – ο τελευταίος από τους οποίους έφυγε επίσημα από το έδαφος του Μάλι στις 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Μπαμάκο καταγγέλλει για άλλη μια φορά αλλεπάλληλες παραβιάσεις του εναέριου χώρου του Μάλι από τη Γαλλία. Η κυβέρνηση του μεταβατικού προέδρου Assimi Goïta είχε αναφέρει στο παρελθόν παρόμοιες εισβολές τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ενώ το Παρίσι είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Ο Abdoulaye Diop επιβεβαιώνει στην επιστολή του ότι έχει στοιχεία και ότι είναι έτοιμος να τα παρουσιάσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας.


 

 

 

Η Γαλλία φαίνεται ότι ευνόησε την ισλαμιστική τρομοκρατία στο Μαλί προς νομιμοποίηση της στρατιωτικής της παρουσίας στην περιοχή. Οι τρομοκράτες εγκαθίδρυσαν φρικτές μεθόδους επιθέσεων καμικάζι απαγωγές σε ξενοδοχεία ακρωτηριασμούς κλπ

Το Μάλι περνάει υπό επιρροή Μόσχας.” Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στις νόμιμες αρχές του Μάλι πολύπλευρη βοήθεια για την καταπολέμηση τρομοκρατών όλων των πεποιθήσεων που εμποδίζουν από καιρό την κανονική ζωή σε αυτήν την αφρικανική χώρα, με την οποία η Ρωσία διατηρεί παραδοσιακά φιλικές σχέσεις΄’ αναφέρει η Ρωσία που πρόσφατα έστειλε μαχητικά στο Μάλι.

 Μέσα Μαίου ο ΥΠΕΞ Μαλί ήταν στη Μόσχα. Ενώ ο διευθύνων του Μαλί αναφέρει στις 10 Αυγούστου

Είχα τηλεφωνική συνομιλία με Πρόεδρο Πούτιν. Αναφέραμε την υποστήριξη της Ρωσίας στην πολιτική μετάβαση στο Μάλι και χαιρέτισα την ποιότητα της εταιρικής μας σχέσης σεβόμενης της κυριαρχίας του Μάλι και τις φιλοδοξίες του λαού του..”

Σχόλια

  1. Η ΑΦΡΙΚΉ ΗΤΑΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ AFRICOM,NATOΙΚΟΥΣ,ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΓΑΛΛΩΝ κλπ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ CIA ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΎΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ,ΒΙΑΣΜΟ,ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΡΆΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΟΗΕ-ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.....
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΌ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΜΩΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΙΣ ΣΩΖΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΉ ΑΝΔΡΕΊΑ ΚΑΙ ΕΝΘΕΗ ΨΥΧΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ.

    Η ΑΣΙΑ Η ΑΦΡΙΚΗ Η ΝΟΤΙΟΣ+ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡΜΆΡΚΕΤ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 10.000$ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

    ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ Ε;

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ Η ΎΒΡΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΆ. ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΆ ΠΟΥ ΟΙ ΈΝΟΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΩΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΤΡΩΤΟΥΣ θεουληδες.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις