Ηνωμένο Βασίλειο: Τα ποσοστά θνησιμότητας είναι «τρομακτικά» 1.000 νεκροί την ΕΒΔΟΜΑΔΑ



Και δεν έχουν πάρει ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ...

Αυτήν τη στιγμή περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από τις επιπτώσεις του lockdown παρά από τον κορωνοϊό, γράφει η βρετανική Daily Telegraph.

Τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας ONS δείχνουν ότι στην Αγγλία και την Ουαλία, 1000 και περισσότεροι άνθρωποι από το αναμενόμενο πεθαίνουν κάθε εβδομάδα από ασθένειες που δεν σχετίζονται με τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών επεισοδίων και των καρδιακών προσβολών. Η υπερβολική θνησιμότητα είναι 14,4%  υψηλότερη από τον μέσο όρο της πενταετίας.

Το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ξεκινήσει έρευνα για τα στοιχεία. Γίνεται λόγος για μια «σιωπηλή υγειονομική κρίση». Οι γιατροί αποκαλούν τα νούμερα «πολύ ανησυχητικά» και «τρομακτικά».


Αύξηση του αριθμού των εγκεφαλικών επεισοδίων

Μεγάλη εφημερίδα στην Αγγλία φαίνεται να ξυπνάει λίγο: «Φοβάται ότι το lockdown σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον Covid». Και: «Βλέπουμε μια αύξηση στον αριθμό των εγκεφαλικών επεισοδίων για λίγο»...

Ο Βρετανός καρδιολόγος Aseem Malhotra σημειώνει: «Φαίνεται να λείπει κάτι σε αυτό το άρθρο που θα μπορούσε επίσης να συμβάλει. Εχετε καμια ιδεα?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις