ΤΟ FBI ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ "ΦΥΤΕΨΕΙ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ MAR--A--LAGO

 

Όταν 50 ένοπλοι κατέλαβαν

το σπίτι του προέδρου Τραμπ στο Μάρα-α-Λάγκο ενώ έλειπε στη Νέα Υόρκη, ζήτησαν από τη δικηγόρο του Κριστίνα Μπομπ, η οποία ήταν παρούσα στο Μαρ-α-Λάγκο όταν οι πράκτορες διεξήγαγαν την έρευνα, να απενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας του κτήματος. —προφανώς για να μπορέσουν να λεηλατήσουν το μέρος και να φυτέψουν στοιχεία χωρίς να τους πιάσει η κάμερα. Η Μπομπ αρνήθηκε σοφά και το FBI ανάγκασε το προσωπικό, τους καλεσμένους και τη δύναμη ασφαλείας του Μαρ-α-Λάγκο να βγουν έξω καθώς έμπαιναν. Μια οικονόμος φέρεται να κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου επειδή αρνήθηκε να δηλωσει τα στοιχεια της. Το FBI συνέλαβε παράνομα όλους όσους ήταν παρόντες, λέγοντας ότι «δεν ήταν ελεύθεροι να φύγουν».

Όλοι ξέρουμε την επίσημη αφήγηση: το FBI, υπό τις οδηγίες ενός γενικού εισαγγελέα εγκληματία και ενός μισητή του Τραμπ,φιλο του Τζέφρι Έπσταϊν και Χουσεΐν Ομπάμα, πέρασε επτά ώρες λεηλατώντας το σπίτι του προέδρου αναζητώντας τα λεγόμενα μυστικά έγγραφα που φέρεται να είχε. κι ελήφθησαν από τον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με την Washington Post που ανήκει στον Μπέζος, πυρηνικών μυστικών, έναν ισχυρισμό που διεψευσε με εντονο υφος ο Τραμπ.

Με το προσωπικό και τους καλεσμένους να μαζεύονται σε εξωτερικούς χώρους, η αδίστακτη υπηρεσία εκτέλεσε το παράνομο ένταλμα έρευνας, βανδαλίζοντας την περιουσία του προέδρου καθώς εξέταζε σχολαστικά και συστηματικά κάθε σχισμή, γωνιά και χαραμάδα. Σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως επίδειξη ασέβειας προς τον Τραμπ, το FBI περιφρονούσε την γκαρνταρόμπα της Μελάνια, καταστρέφοντας ρούχα και δύο ζευγάρια ακριβά παπούτσια. Έφεραν ακόμη και μια κροτίδα που τρύπησε το προσωπικό χρηματοκιβώτιο του Τραμπ - μόνο και μόνο για να το βρει άδειο.

Ένας πράκτορας ασφαλείας του Mar-a-Lago, ο οποίος αργότερα είδε πλάνα ασφαλείας, διηγήθηκε την αντίδραση του FBI για την εύρεση του χρηματοκιβωτίου χωρίς ενοχοποιητικά στοιχεία.

«Οι κύριες κάμερες καταγράφουν ήχο και βίντεο. Θύμωσαν οταν ειδαν οτι το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. Ένας πράκτορας είπε ακόμη «Γαμώτο, είναι άδειο». Δεν μπορώ να πω πολλά για το σύστημα ασφαλείας μας, επειδή, εάν οι ομοσπονδιακοί το δουν αυτό, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις πληροφορίες που αποκαλύπτω. Μπορώ να πω το εξής: οι ορατές κάμερες ασφαλείας αποτελούν μόνο μέρος της ασφάλειας του Mar-A-Lago. Σε όλα τα πλάνα, οι πράκτορες του FBI κοίταζαν εμφανώς τις κάμερες. Έψαχναν επίσης για τυφλά σημεία», είπε η πηγή.

Το FBI, πρόσθεσε, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για μια ντουλάπα αποθήκευσης στο «Office 45», που ονομάστηκε έτσι ως φόρος τιμής στην προεδρία του Τραμπ. Είπε ότι πιστεύει (αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει) η ντουλάπα περιείχε χαρτόκουτα και πλαστικούς κάδους με προσωπικές επιστολές που είχε γράψει ο Τραμπ σε ξένους αξιωματούχους και αρχηγούς κρατών, όχι πυρηνικά μυστικά ή άλλο απόρρητο υλικό. Παρ' όλα αυτά, το FBI φαινόταν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτή την ντουλάπα και πέρασε τουλάχιστον δύο ώρες κοιτάζοντας το περιεχόμενό της.

«Κάποια στιγμή τρεις πράκτορες ήταν στριμωγμένοι σε εκείνη την ντουλάπα. Και πάλι, δεν μπορώ να μπω στα βάθη των μέτρων ασφαλείας, αλλά πιθανότατα πίστευαν ότι ήταν εκτός οπτικού πεδίου οποιασδήποτε κάμερας στο Office 45. Λοιπόν, δεν ήταν. Σε ένα τμήμα, ένας πράκτορας φαίνεται να τραβάει χαρτιά από το εσωτερικό του σακακιού του και να τα βάζει στα πράγματα του Τραμπ. Στη συνέχεια, ο πράκτορας βγάζει τα ίδια χαρτιά και αναφωνεί στους άλλους πράκτορες, "Κοίτα τι βρήκα!" Φαινόταν αρκετά ξεκάθαρο. Αν το FBI δεν έβρισκε τίποτα, θα έβρισκε κάτι», είπε η πηγή μας.

Τόσο ο πρόεδρος Τραμπ όσο και οι δικηγόροι του έχουν εξετάσει εξονυχιστικά το βίντεο, είπε.

Παίζοντας τον δικηγόρο του Διαβόλου, ρωτήσαμε την πηγή αν ήξερε γιατί ο Τραμπ άφησε τον Μέρικ Γκάρλαντ να δημοσιοποιήσει το ένταλμα έρευνας αντί να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος.

«Μπορώ μόνο να μαντέψω. Ο Τραμπ είναι τακτικός. Πιθανότατα πίστευε ότι το FBI θα ισχυριζόταν ότι εβγαλε το ένταλμα έρευνας. Ήθελε εκείνο το κάθαρμα Γκάρλαντ να ξεμπροστιαστει». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 











ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ, ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DJT ? ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠΕΡΣ...?!
    ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις